Yeni Üyelik
81.
Bölüm

78.Bölüm

@sevipgidenbirisiii

Arkadaşlar selamun aleyküm. Ben bu kitabı bitirmeye çalıştıkça bu kitap uzayıp gidiyor ne yapıcaz. xnxjjxn

 

Lütfen bol bol yorum yapmayı unutmayın ve emeğe saygı duyun . Selin hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

 

Nazlının Ağzından

 

Abim benim yakın zamanda evlenmemi istemiyordu. Tek dayanağım yanımda olduğu için öylece bırakıpta gidemiyordum. Ama evlendiğimde de abimden uzakta yaşamayacaktım. Sonuç olarak yine mahallemizde olacaktım.

 

Şöyle bir gerçek beynimin içinden çıkmıyordu. Alaz asker olduğundan görev tayini doğuya çıkabilirdi. Böyle bir durumda Alazı orada tek başına bırakamazdım. Buna gönlüm el vermezdi. Birlikte bir hayatı paylaşıyorsak eğer benimde sevdiceğimin yanında olmam gerekirdi. Alaz nereye ben oraya giderdim.

 

"Abi ben bir yere gitmiyorum ki, yine senin dizinin dibinde olacağım. Sadece sevdiğim adamla evleniyorum ve hayatımı birleştiriyorum. Bunda kötü bir şey yok."

 

"Kızım sen benim dediğim her şeye niye aldırış ediyorsun? Şurada iki dakika şaka yapalım dedik, içine ediyorsun. Abilik damarım tuttu, anlasana. Boşuna mı kız evi, naz evi demişler. Sen de dünden evlenmeye ne meraklıymışsın."

 

 

Sus kızım, sus! Yoksa ağzımdan olur olmadık laflar çıkacaktı. Beni her şekilde kızdırmayı çok iyi beceriyordu. Ben nazı sadece evleneceğim adama yapardım. Akıl var, mantık var. Evlenmemek için niye naz yapayım? Niye kendimi ağırdan satayım?

 

 

Kendi içimden derin nefesler almaya başladım. Sakin olmak zorundaydım. Yoksa ağzımı tutamayıp abime patlayacaktım.

 

Abim arabayı evin önünde durdurmuştu. Hepimiz sırayla arabadan indik. Selin bizim kapının önünde bekliyordu.

 

Alazın kötü olduğumu haber etmiştim. Kardeşi olarak abisinin durumundan haberdar olması gerektiğini biliyordum. Ancak durumunun eskiye oranla daha iyi olduğunu söylemeyi unutmuştum. Merak ettiği için soluğu burada almış olmalıydı.

 

"Abi burnun ne durumda? Kim dövdü seni? Söyle birlikte ağzını burnunu kıralım. Haddini bildirelim. Senin bana öğrettiğin dövüşme tekniklerini onun üzerinde deneyelim."

 

Selini daha önce bu kadar öfkeli görmemiştim. İnsanın sevdiği birisine zarar verilince masum olan kişiler zamanla canavarlaşıyordu.

 

Selinde abisine birinin zarar verdiğini duyunca ruh hali hemen değişmişti. İçimdeki bir ses Selinin Alazın burnunu abimin kırdığını duyunca büyük olay çıkaracak diyordu.

 

Ben Selini adım kadar iyi tanıyorsam asla rahat durmazdı.

 

"Selin bir sakin olur musun acaba? Burnumun durumu şu anda gayet iyi. Beni de kimse dövmedi. Askerim kızım ben. Beni kim dövebilir sence?"

 

"Asker olman dayak yemeceğin anlamına geliyor abi? Sen Arif'e Nazlı ile sevgili olduğunuzu söylemeyecek miydiniz? Onun dövmediğinin garantisini verebilir misin bana?"

 

" Arif sadece burnuma iki fiske vurdu hıncını alamayıp. Burnum da o arada kırılmış, hiç fark etmedim. Biz sorunumuzu kendi aramızda hallettik ve çözdük. Senin karışmanı gerektirecek bir durum yok ortada."

 

"Burnuna vurmuş yetmez mi?"

 

"Gel Selin sende benim burnuma vur, ödeşelim."

 

"Ben sen değilim ki, vuramam. Özellikle canımdan çok delicesine sevdiğim birine asla vuramam. Bunu yapmamı benden bekleme. Sadece bazı şeylerim farkına var diye söylüyorum."

 

Selin aşkını artık içinde tutamıyordu. Abime olan aşkını hödük abimin de anlamasını istiyordu. Ama abim aşkını anlamayı geç, Selinin gözlerindeki ifadeyi okumaktan bile acizdi. Selin de çareyi içindeki bütün aşkı dışarıya haykırmakla bulmuştu.

 

Gözlerimle susmasını ve diline kelet vurmasını istedim. Selin bütün aşkını abime çoktan dile getirmişti. Abimin az çok ne tepki verebileceğini buradaki herkes biliyordu.

 

Abimin yüzüne baktım. Donmuş gibiydi. Az önce söylenenleri duymamış ya da algılamamış gibi duruyordu. İlk defa abimi bir olaya karşı tepkisiz görüyordum.

 

Alazın da sesi çıkmıyordu. Sanki Selinin abimi sevdiğini daha önceden biliyorda sesini çıkarmıyormuş gibi bakıyordu.

 

Abim duygusuzca konuşmaya başladı. Ses tonundan Selini kıracağını anlamıştım. Susturmak için ağzımı açtım ancak eliyle beni durdurdu.

 

"Selin ben seni hep kardeşim gibi gördüm. Her zaman da benim gözümde kardeşim olarak kalacaksın. Biliyorsun ki ben daha yeni aldatıldım ve hala bunun etkisindeyim. Kafamda aldatılmış olmanın vermiş olduğu ezikliği hala daha kaldıramıyorum. O yüzden senin hassas kalbini de kırmak istemiyorum. Benden uzak dursan iyi edersin."

 

Selini kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordu. Yine de Selinin karbini kırdığından bir haberdi.

 

 

 

Arkadaşlar yeni bölüm geldi. Ne düşünüyorsunuz?

 

Bol bol yorum yapın.

Loading...
0%