Yeni Üyelik
47.
Bölüm

Son Alıntı

@seydnrgrsu


 

 

 

1.KİTAP SON ALINTI

 

 

 

 

SONA 2 GÜN KALA

 

 

🔥

 

Heyecan da bana kalırsa çok güçlü bir duyguydu. Bir kere insana düşünme yetisini kaybettiriyor, halden hale sokuyordu.

 

Tıpkı şimdi benim düşünme yetimi kaybettirdiği, halden hale soktuğu gibi. Durup durup derince soluklanmama da neden oluyordu.

 

"Sen bir şey mi diyeceksin?" heyecanımla büyük bir savaş halindeyken dalıp gittiğim noktadan beni çıkaran onun sıcak, yatıştırıcı nefesiyle birlikte çarpan sesi olmuştu. Saçlarımın ucuyla oynuyordu. Parmaklarıyla omuzlarıma dokunuyordu. Bir kolu da beni sıkı sıkı sarmış, başımı göğsüne yatırmıştı.

 

"Yooo..." demiştim ama sesimdeki heyecanlı tınıya bakılacak olursa bunun 'evet evet' diye heyecanlı bir çırpınma olduğunu anlamak saniyeler sürerdi.

 

Anlamıştı da zaten. "Kıvranıp duruyorsun kaç dakikadır. Neymiş bu içini kemiren şey?" önüme düşen bir tutam saçımı usulca kulağımın ardına sıkıştırırken kafamı göğsünden kaldırıp bakmıştım yüzüne doğru. Koyu kahve harelerinde meraklı pırıltılar, dudaklarında ise iç ısıtan bir tebessüm vardı. zorla yutkunurken ben de gülümsemeye çalıştım. Kalbim gümbürtüsünü daha da arttırmıştı.

 

"Senin neden yanakların da kızardı?" dedi gülerek. İşaret parmağının tersiyle yanağımı okşadı usul usul.

 

"Baran." Dedim soluklanır gibi. Sonra elimi cebime atıp o yumuşaklığı hissettim. Varlığının orada olduğunu bilmek bile bana ekstra bir heyecan katarken parmaklarımın arasına alıp yavaş ve çekingen bir şekilde çıkardım. "Şey..."

 

Bakışlarını yavaşça benim heyecanlı bakışlarımdan çekerken parmaklarımın arasında tuttuğum şeye çevirdi. Gülümsemesi büyüdü.

 

"Baran..." dedim yine içimden dolup taşan bir heyecanla. Bayılabilirdim.

 

"Bunlar..." diye mırıldanırken elime uzattı kendi elini. "Bu patikler..." kendi parmakları arasına aldı beyaz patikleri. "Elif..." Bakışları bana döndü.

 

Umudun rengi bembeyaz küçücük patikler...

 

 

🔥

 

 

Son alıntımız sizlerle

 

Sizce yeni bölümde ne olacak?

 

Bizi ne bekliyor?

 

Tahminler buraya?

 

Vee unutmadan. 1. kitap finaline son bir bölüm kaldı. Dolu dolu, upuzuuuun bir bölüm yolda Sonrası final bölümü

 

Yeni bölümde görüşmek üzere

 

Sizi seviyorum Allah'a emanet olun

Loading...
0%