Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@seymaisteab_i

Donuyorum, kelimenin tam anlamıyla donuyorum. Aras abim alnıma ateş ölçeği dayadı "Ateşin 39,5 soğuk bir duş aldıralım sana yoksa inmez." Ağlamaya başlayacaktım yaa "Hayır uyursam geçer lütfen istemiyorum." Dedim ağlar gibi "Uyursan geçmez hadi, Aras sen suyu hazırla geliyoruz biz." Dedi ve beni ayağa kaldırdı. Banyonun içine girip pijamalarımı çıkarttı şuan hiç utanacak halde değildim çünkü ağlamakla uğraşıyordum yada numara yapıyorum diyebiliriz banyo yaptırmasınlar diye. "Hiç numara yapma abicim yoksa ateşin düşmez." Ayaz abimdende hiç bişey kaçmıyor maşallah. Duşakabinin içine soktular beni ve duş başlığıyla yüzüme su tuttular. "Abi donuyorum diyorum neden anlamıyorsunuz ö-ölmemimi istiyorsunuz siz." Gerçekten ağlayacaktım "Kime abi dedin sen?" Dedi şaşırmıştı "Size." Diye cevapladım söylediklerimi duyunca ıslak ıslak saçımı ve yanaklarımı öptü "Çok seviyorum kız seni güzelim benim." Dedi sevgi patlaması yaşayarak.

Biraz daha suda ıslattıktan sonra beni havluya dürüm gibi sarıp kucaklayarak yatağıma getirdi. "Tamam siz çıkın ben giyineyim." Dedim bu kadarını yapabilirim. "Tamam o zaman ama kalın giyme ateşin çıkar yoksa." Dedi Aras abim, birkaç saniye yüzüme baktı emin olmak istiyormuş gibi sonra yüz ifadem kalın giyeceğim imajı verdiği için dolabıma yöneldi ve şortlu bir pijama takımı çıkardı "Bunları giy tamam mı abicim eğer giyersen battaniyenin altına girebilirsin." Dedi ve saçıma bir öpücük kondurup Ayaz abimin peşinden dışarı çıktı. Bende hemen iç çamaşırlarımı alıp giydim, giyindikten sonrada saçlarım boynuma değmesin diye sıkı bir topuz yaptım ıslak saç sevmiyordum ama kurutmaya çok üşeniyordum. Vakit kaybetmeden yatağa girip battaniyeyi kafama kadar çektim burnum ve yanaklarım buz gibi olmuştu. On dakika boyunca hareketsizce yatakta yattım daha iyiydim şimdi. Ben yatakta ölü gibi yatarken on birinci dakikanın sonunda abilerim başıma bir tepsiyle çıkageldi "Güzelim bu çorbayı içip ilacı aldıktan sonra bişeyin kalmayacak hadi kalk." Dedi Arascığım nazik sesiyle "Tokum ben uyuyunca geçer." Rahatlamıştım biraz ateşim düşünce "Hayır abim geçmez hadi kalk hadi hadi yoksa gıdıklayarak kaldırırım seni." Dedi Arascığımın ikizi Ayazcığım "Off tamam ama gıdıklamak yok gıdıklarsanız kalkmam." Dedim muhteşem ötesi tehditimi savurarak. Kısa bir gülüş geçti dudaklarından "Gülersenizde kalkmam gülmeyin banane." Dedim tehditlerime gülüyorlardı "Tamam tamam gülmüyoruz hadi." Zor tutuyorlar gülmelerini, kaşlarımı çatarak şüphe ile onlara bakarak doğruldum yatakta. Tepsiyi bacaklarıma koyarak yanıma oturdular aslında hiç iştahım yoktu ama benimle daha fazla uğraşmasınlar diye sorun çıkarmamaya çalıştım. "Aç ağzını hadi güzelim bak helikopter geliyor geliyor geliyor hadi." Dedi Ayazcığım bu cümlesi karşısında tek kaşımı kaldırarak ben çocuk muyum bakışları attım aynı zamanda ağzımı da açmıştım "Nee neden öyle bakıyorsunuz ruh hastası görmüş gibi?" Sorusu karşısında bakışlarımızı çekmiştik Arascığımla birlikte.

Çorbadan birkaç kaşık daha aldıktan sonra artık yiyemeyeceğime karar verince abimi durdurup ilaç içip yatağa uzanmıştık. Gece belki ateşim çıkar diye yanımda kalacaklardı, hastalığım içindi benim yanımda yatmayı istedikleri için değil yani belirteyim bunuda.

He he aynen hastalık adı altında seninle uyumak istemişlerse nolmuş ki?

Her neyse bilmiyorum ama bana daha çok benimle birlikte uyumak için gelmişler gibi geliyor Nuriye sence.

Bencede abi dedin ya onlara sevindirik olmuşlardır şimdi.

"Gece biryerin ağrısı söyle abim, tamam mı uyandır bizi." Arascığımda hemen alışmıştım abimlere mabimlare neyse "Tamam abi İyi geceler ikinize de." Dedim uymak istiyordum artık "Aren." Dedi Ayazcığım "Efendim abi." Artık onada abi diyecektim dışımdan. "Aras ben hayal mi duyuyorum yoksa bu kız bana abimi dedi." Diye devam etti çapkın sırıtmasıyla "Evet abi Dedim yoksa kayınçomu deseydim istersen derim abi, benim için sorun olmaz." Biraz heyecan iyidir insanı dinç tutar. "Yo yo sen abi de güzelim kayınçoyu boşver." Dedi hızla "Tamam abilerim hadi iyi geceler size umarım rüyalarınızda bol aksiyonlu şeyler görürsünüz." Dedim ve gözlerimi kapattım. Onlarda iyi geceler diyerek susmuşlardı.

Acaba onlar beni gerçekten kabul etmişlermiydi yoksa rol mü yapıyorlardı, ilki daha ağır bakıyordu benim için çünkü davranışlarında hiç sahtelik sezmemiştim. Ben düşüncelerimle boğuşurken ikiside uyumuştu galiba nefesleri düzene girmişti. Yorulmuşlardı benimle ilgilenirken. Aras abim benim yanıma geldiğinde iki buçuk falandı bir saat boyunca da benimle uğraşmışlardı birazdan sabah ezanı okunurdu yani. Daha fazla oyalanmadan kendimi karanlığın içine bıraktım.

Galiba sabah olmuştu çünkü kısık konuşma sesleri duyuyordum. "Ayy Mahir şunlara baksana üçü bir arada sarılarak nasıl uyumuşlar şapşallar yaa." "Hıh abilerimide çekmiş yanına rol yapıyor kesin." "Koala gibi yapışmışlar birbirlerini üşümüşler mi acaba?" Üstümün örtüldüğünü hissettim "Anne ne işiniz var burada uyandıracaksınız onları şimdi." Dedi Arascığımın yeni uykudan uyanmış olmasına rağmen yinede yakışıklı sesi. Üstümde iki yol ve bir bacak hissediyordum boğulacaktım galiba "Ölüyorum galiba boğulacağım şimdi nefes alamıyorum." Dedim yastığa gömülü olan yüzümle. Kollar ve bacak anında üstümden kalktı bende derin bir nefes alıp sırt üstü döndüm. Bir gözümü açarak etrafı kolaçan ettim herkes a dan z ye buradaydı "Sohbetinizi bölmüş bulunmaktayım ama lütfen daha sessiz konuşun uyuyoruz burada el insaf yani." Herşeye tamamdım ama uykumdan uyandırılmaya asla diyerekten yan dönüp önümdeki bedene tekrardan sarıldım. Gece bir baktım bakmaz olaydım koala gibi yapışmış üçlü sarılma grubu gibi uyuyoruz beni de ısıttıkları için gıkımı çıkarmadan uyumaya devam etmiştim işime geliyordu sonuçta. Abilerimi yanına çektin rol yapıyorsun diyen sese inat daha çok sokuldum yanımdaki sıcaklığa ve şöyle dedim "Abilerim hadi uyumaya devam edelim benim çok uykum var." Herkes dediklerime şok olmuştu galiba ve sokulduğum bedenler kıkır kıkır gülüyordu. Kafamın altında sallanan bedenin göğsüne minik bir tokat attım ve "Uslu dur." Dedim sallanıp duruyordu. Durmayınca soluma döndüm ve diğer bedene sarıldım bu sallanmıyordu. "Neyse sessiz olun uyusun iyi değil zaten." Dedi sarıldığım beden yani Arascığım "Nasıl iyi değil oğlum ne oldu kız kardeşinize?" Dedi telaşlı sesiyle annem. "Gece ateşi çıktı duş aldırdık ilaç verdik düştü ama." Ayazcığımın karizmatik sesi konuşmuştu o da uyanmıştı "Hastaneyemi götürsek." "Gerek yok ateşi yok ilaçta verdik iyi şimdi." Bir el hissettim alnımda "fazla yok ateşi şimdi de ilaç verelim geçer." Kaşlarımı çatıp onlara uyarıda bulundum "Heey uyuyoruz burada susun lütfen." Bu uyarım üstüne herkes yavaş yavaş dışarı çıktı sadece biz yataktakiler kalmıştık.

BİRKAÇ SAAT SONRA (13:35)

Gözlerimi lanet alarmın se- şaka şaka bu sefer kendim uyanmıştım düne göre daha iyi hissediyordum. Banyoya girip işlerimi hallettikten sonra aşağı indim mükemmel pijamalarımla. Babam ve Alaz abim işte, annem ve Arın hastanede nakilde, Jüpit- yani Mars'ta annelerin olduğu hastanede, Atlas, Aras ve Ayaz üniversitelerinde, Altuğ ise okulda olmalıydı yani tahminlerim bu yöndeydi. Bugün çocuklarla buluşmam ve olanları anlatmam gerekiyordu. Hemen telefonumu çıkardım ve gruba mesaj attım.

ORGANİZEYŞIN TEAM

Siz: Buluşmamız lazım kırmızı kod!!

 

Lavım🔥: Buluşalım canlar
konum atmanız yeterli.

 

Emirtoşum🤸🏻:Mekanı söyle hacı
on dakikaya oradayım.

 

Buzim🎻:Nerede buluşuyoruz kuzum?

 

Oğuzkuşum🐥:Saat kaçta
buluşuyoruz bizim eve
gelin isterseniz.

 

Boraşkım🐨:Kırmızı kod
önemli yirmi dakikaya
sahil kenarındaki hep
gittiğimiz parkta buluşalım.

 

Siz:Boraşkımı duydunuz
istikamet sahil yarım
saat sonra.

Ataşım☄:Kum tanem benim salonda biraz işlerim var bi saate katılırım size, Yankı gelir onun işi yoktu bugün.

 

Yankıcığım🐇:Tamam
prenses onbeş dakikaya
oradayım.


Herkesten onay gelince odama çıktım ve üstümü değiştirdim. Altıma gri bir pantolon üstüme ise siyah beyaz çizgili ince bir kazak giydim üzerine hırka alacaktım çünkü. Telefonumu alıp aşağı indim ama bişey unutmuştum kimseye haber vermemiştim. Hemen babama mesaj attım ve haber verdim gideceğimi. Ayakkabılarımı giyip sırt çantamıda alıp dışarı çıktım. Biraz ilerledikten bir koruma yanıma geldi "Bir isteğiniz mi var Aren Hanım?" "Beni sahile kadar götürebilirmisin babamın haberi var." Diyerek mesajları gösterdim inanmazdım belki. "Tamam siz bekleyin ben arabayı hazırlayıp geliyorum." Dedi ve garaja gitti.

Beş dakika sonra arabaya binmiş ve yol almıştık. Sıkıcı bir yolculuktan sonra sonunda sahile ulaşmıştık. Arabadan inip parka doğru yürüdüm. Ateş abi hariç herkes buradaydı "Selam gençler ve kendini genç hissedenler." Diyerekten daldım ortama "Çok beklettim mi sizi?" "Yok hacı yaa yeni geldik bizde otur otur çök hemen." Çimlere kendimi bıraktım hızlıca benim duvarlarım buraya kadardı işte sevdiklerimin yanına varana kadardı. Şimdi rahatlıkla içimi dökebilirdim. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra anlatmaya başladım "Ben aynı gün aynı hastanede doğan bir kızla hemşire tarafından karıştırılmışım yani 16 yıl boşuna yaşadım ben..." Dedim ve kahkahalarla gülmeye başladım sinirlerim boşalıyordu. Gözlerim dolmaya başlayınca kahkahaların küçüldü, küçüldü, küçüldü ve tebessüme dönüştü. Göz yaşlarımı, hissettiklerimi ve acılarımı bir tebessümün arkasına sığdırmaya çalıştım ama başaramamıştım galiba çünkü bana üzülerek bakıyorlardı. "Aren aşkım sana... nasıl davranıyorlar yeni ailen?" Diye sordu Buse "Annem ve babam iyi ama size bir sürprizim var 5 abim 1 ikizim ve 1 kardeşim var. Tahmin edersiniz ki abilerden de istemeyenler var, neyse size baştan anlatayım." Cümle kurarken yorulmuştum "Şimdi en büyük abi Alaz mimarlık okumuş aile şirketinde çalışıyor, sonra Mars var doktor özel aile hastanesinde çalışıyor, Sonra Aras ve Ayaz var ikizler onlar Aras mimarlık Ayaz ise Hukuk okuyor, ondan sonra Atlas var Türkçe öğretmenliği okuyor. Daha sonra ikizim Arın var sözelciymiş ve lösemiymiş kanser hastası nakil yaptılar ya pazartesi işte o, son olarak ise Altuğ var 9. sınıf." Off düşünürken yorulmuştum ya ben neyse "Alaz, Aras, Ayaz, ve Arınla aramız iyi diğerleri ise önyargılı salakların teki." Dedim anlatırken yorulmuştum.

Baştan sona en doğrusuyla anlattım çocuklara bilsinlerdi. "Mahir bey beni kendi okuluna almak istiyor siz... gelir misiniz benimle?" Cevaplarına emin değildim "Hangi okul?" "Kaya Koleji. Mahir beye sorduğumda senin için isterlerse arkadaşlarınıda kontenjana aldırırım dedi. Gelecek misiniz?" "Kolejmiiii tabikide kızım devlet okulunu isteyen bir taraflarına sokabilir ben koleje gideceğim olleyy." Emir yine ortamı yumuşatmak için abartıyordu "Ayy Aren orada yakışıklı erkekler var mıdır yaa varsa gelebilirim sonuçta beleş kolej hihihi." Buse sonda kötü kadın gülüşü atmıştı ama diğerleri öksürmeye başlamıştı.

Kıskanç odunlar

Aynen

Öksürmeleri bitince Oğuz konuştu "Bende gelirim ama babanın kayıt yaptırmasına gerek yok ben babamla gider yaparım sorun etmez parasını." "Bende yaptırırım kaydı gerek yok Oğuz haklı." Borada Oğuz katılınca konuşmaya başladım "Bende tam bilmiyorum ama Mahir bey seni kendi okuluma aldırayım dedi bende okulumda arkadaşlarımla memnunum gerek yok dedim o da tamam arkadaşlarında gelsin ben öderim onların ihtiyaçlarını dedi yani fazla konuşamadık ama bugün gidip kayıt için isimlerinizi söyleyeceğim hızlı bitsin iş okulda açık şuan fazla geri kalmayalım zaten adam para sıçıyor mübarek sorun edeceğini sanmıyorum." Dedim bu cümlelerim doğruydu. Lavine de sordum o bişey dememişti "Bilmiyorum yeni okul yeni insanlar annemler ne der bilmiyorum kabul etmezler bence." Dedi lavinin o okulda sevdiği bir çocuk vardı, bizimki platonikti ama o sevmiyordu yanında sevgilisi vardı piçin tekiydi ama kıza inandıramıyorduk. "Tamam kabul etmezlerse ben konuşurum onlarla üzülme sen." "Ama Onur-" "Onur monur yok hadi yeni okula." Dedi Yankı abi ve sorun çözülmüş oldu.

Onlarla biraz daha takıldıktan sonra herkes evlerine dağılmıştı. Beni babam almış ve eve geçmiştik. Geldiğimizde yemeğe iki saat olduğu için valizlerimi alıp yeni odama geçtim. Herşey planladığımız gibiydi dolabımı açıp valizimdeki ve yeni aldığımız kıyafetlerimi yerleştirmeye başladım.

Bir saattir eşya yerleştiriyorum bir saat kollarıma kramplar giriyor artık. Bebeklerimide yerleştirdiler sonra üstümü değiştirip aşağı indim herkes gelmişti artık. Koltuklarda oturup sohbet eden Aras ve Ayaz abimin ortasına oturdum. "Hoşgeldiniz." Diyerek esnedim uykum gelmişti halsizdimde. İkiside yanağımı aynı anda sertçe öptü yüzüm yamuldu sandım "hoşbulduk güzelim." Dedi Ayazcığım. Kafamı Aras abime yasladım gözlerim kapanıyordu. Onlar sohbet ederken bilincimin kaydığını hissettim ve sonrası karanlık.

BİR SAAT SONRA

Gözlerimi Ayaz abimin seslenmesiyle açtım uykum vardı ama "Abicim hadi uyan yemeğini ye sonra yine uyursun hadi kalk." "I ıh ben uyuyacağım aç değilim siz yiyin." Gözlerim kapalı konuşmuştum "Tamam o zaman uyanınca ye yemeğini." Dedi ve beni tekrar yatırıp üzerimi örttü.

BİRKAÇ SAAT SONRA

Yapma baba

Lütfen abi yapma yapmayın

Anne çok acıyo lütfen durdur onları

Hayır Hayır dokunmayın bana

Sen yaşamayı, sevilmeyi, sevmeyi hak etmiyorsun lanetlisin sen lanetli.

Ölmek ister misin he söyle öldüreyim mi seni bak bıçak elimde saplayayım mı

Sıçrayarak yattığım yerden doğruldum ve gözümü açtım demeye kalmadan sıçramamın etkisiyle koltuktan aşağı düştüm. Etrafa baktığımda çoğu kişinin burada olduğunu gördüm bana bakıyorlardı. Hemen yanıma inen Aras abim "Rüyamı gördün güzelim hadi gel odana çıkalım istersen." Dedi bende başımla onaylayıp onun yardımıyla ayağa kalktım.

Odaya çıktığımızda "Arın ne zaman gelecek?" Diye sordum bu sabah nakil için hastaneye gitmişlerdi annem ile "Bir hafta sürecekmiş nakil istersen yarın gidip görebiliriz." Dedi olur anlamında başımı salladım. "Ne oldu ben uyurken, neden kimse konuşmadı?" Dedim düşünceli görünüyorlardı "Arının nakli... Doktor iyileşeceğinden emin değilim dedi tekrar ilik nakli gerekebilirmiş." "Ben tekrar ilik veririm ki bişey olmaz iyileşir." Dedim ona bişey olmasını istemiyordum. Aras abim başka birşey söylemeyince ben başladım konuşmaya "Bugün... birlikte uyuyalım mı?" Gördüğüm rüya beni etkilemişti yalnız kalmak istemiyordum. Aras abim gülümseyerek bana baktı ve "Sen istersin de ben uyumalıyım güzelim." Dedi ve yatağa atladı sonra aklına bişey gelmiş gibi doğruldu ve kapıya yöneldi "Ben pijamalarımı alıp geliyorum." Diyerek çıktı. Bende pijamalarımı alarak banyoya girdim üstümü değiştirip dişlerimi fırçaladıktan sonra çıkmıştım. Abimin daha gelmediğini görünce yatağa oturup beklemeye başladım. Kapı çaldı ve Aras abim içeri girdi ama üzerinde sarı civcivli bir pijama takımı vardı böyle çok tatlı olmuştu. "Yanınıza gelebilirmiyim prensesim." "Tabikide prensciğim istediğiniz zaman hemde." Böyle dememle sarı atlı prensim yanıma gelerek yatağa yanıma uzandı, benide kolumdan çekerek hızla yanına çekti ikimiz bu haşin davranışına biraz güldükten sonra uyku bastırdı ve sonrası karanlık işte.

Hello kuşlarım yeni bölüm geldi
Nasıldı düşüncelerinizi alayım
sonraki bölümde görüşmek üzere
Seviliyorsunuz
2080 kelime

Loading...
0%