Yeni Üyelik
2.
Bölüm

AŞK ESİNTİSİ 2 BÖLÜM ORTAKLIK

@seymayn.1_

Sabah olmak üzere ama ben hala Selin ile konuşmamızda kalmıştım . Aklım hala söylediklerindeydi . Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir. Fatih'in ölüm haberini bizzat aldım. Bu çok saçma o kişi her kimse benim Fatih'im olamaz . Selin söylediklerini unutmam gerekiyor . Biraz uyumam lazım yoksa şirkete gidemem .

 

Soykan holding

Selin aktaş holding ile görüşme saat kaçta olucak ? Ortakları ile mi gelicekler ?

Evet asi iki ortak şirket ama bir tanesi görüşmeye gelemeyecekmiş. Şu an Levent bey ile görüşmen olucak . Selin peki diğer ortak ile ne biliyoruz . Asi diğer ortakları ile ilgili bilgi henüz elimize ulaşılmadı . Diğer ortak her kimse ve neden bu kadar gizli öğrenecegiz asi merak etme .Selin bu anlaşma için şirketi ince ayrıntısına kadar araştırmanızı istiyorum. En ufak bir detayı bile gözden geçirmeyin .

Tamam canım ben kendim araştırıcam . Bir bilgi elimize ulaşır ulaşmaz sana bildiririm . Tamam o zaman levent beyle görüşmemiz saat kaçta ?

Asi toplantı 15:00 da başlıcak . Tamam daha bir saat var o sırada diğer işleri bitiririm. Sende şu hem ortak , hemde yatırımcı olan kimmiş onu öğrenmeye çalış .

 

15:00 

Levent bey hoşgeldiniz. Hoşbuldum Asi hanım nasılsınız? İyiyim sizler nasılsınız? Bizler de iyiyiz. Gelelim iş konusuna şimdi daha önceden projeyi sunmuştuk . Aynı projeyi devam ettirmeyi planladık.

Bir kaç ekleme yaparak bu projeyi hayata geçiriceğiz . Tabi ki sizinle anlaşmaya varırsak , iki ortak şirket olarak projeyi hayata geçiririz .

Şimdi Levent bey buraya kadar herşey tamam ama önceki toplantı da da söylemiştim . Ortak olduğunuz kişiyi sormuştum. Yine de siz lafı dolandırmaya devam ettiniz. Bu ortağınız kim bunu öğrenmeyene kadar bu anlaşma mümkün değil .

Ama asi hanım bu hiç doğru değil bu yaptığınız.

Doğruyu yanlışı sizden öğrenecek değilim . Haddinizi bilin .

 

Tamam asi hanım sinirlenmeyin .Size kim olduğunu söyleyeceğim.

Adı rüzgar bir şirketleri var . Bizim şirket ile de yatırımcı olamaya karar verdiler .Ve şirketimizin %50 'lık hisse sahibi ama bu şirket ile iş anlaşmalarını ile ben ilgileniyorum . Yoğun olarak kendi şirketi ile ilgilendiği için bizim şirkete çok uğramaz .Rüzgar bey ile ilgili bilmeniz gereken şeyler bunlar hanımefendi bu anlaşma ikimiz içinde çok önemli bunu biliyorum . Ortağımızın kim olduğunu da öğrendiniz . Anlaşma istediğiniz gibi ise imzaları atalım mı ?

Peki o zaman şimdilik imzalar atılacak sözleşmeyi okudum , ve şirketimiz için bir sıkıntı görünmüyor . Ama bir sonraki toplantımız da rüzgar bey katılmak zorunda eğer gelmez ise anlaşmada , ortaklıkta bizim için biter . Benim kaybedecek hiçbir şeyim olmaz. Şimdi kararı siz verin . Tamam mı yoksa devam mı ediyoruz . Tamam asi hanım dediğiniz gibi olsun bir sonraki toplantımızda rüzgar bey de olucak .

Yeter ki bugün imzaları atalım.

İyi o zaman şimdiden hayırlı olsun .

Hayırlı olsun . Görüşmek üzere. Söylediklerimi unutmayın yoksa ne olacağını çok iyi biliyorsunuz . Aklımda hanımefendi merak etmeyin.

 

Demirkan holding

 

Rüzgar bey Levent bey geldi . İçeri alın .Levent bey rüzgar bey sizi bekliyor.

Evet levent bey bugünkü iş toplantısı nasıl geçti . Rüzgar bey iş toplantısı güzeldi , ama iş yapacağımız şirketin yöneticisi işi bir türlü bitirmeyi istemiyordu . Ama ikna ettim efendim hanımefendi ile imzalar atıldı. Yanlız bir şey var . Rüzgar bey asi hanım sizinle bir sonraki toplantıda tanışmak istiyor . Eğer ki anlaşmanın iptal olmasını istemiyorsanız ortağınız ile geliceksiniz dedi . Bende kabul etmek zorunda kaldım .

Levent , bunu bana sormadan nasıl kabul edersin . Kafana göre nasıl iş yaparsın kendine çeki düzen ver .

Özür dilerim rüzgar bey ama şirketimiz için bu anlaşma çok önemliydi hem sizin hemde bizim şirket için dünya çapında çok ünlü bir şirket ve asi hanım çok başarılı bir iş insani her açıdan karlı bir anlaşma olur . Bunu düşünün.

Peki o zaman bir sonraki görüşmede katılım sağlıcam . Sakın bir daha böyle emrivaki harekette bulunma .

Tamam rüzgar bey böyle şeyler bir daha olmayacak .

 

Demirkan malikanesi

 

Kader akşama hazırlıklar ne alemde , herşey hazır mı ? Zümrüt hanım herşey hazır bir kaç eksik kaldı , onları da tamamladık mi hiçbirşey kalmaz .

Herşey dört dörtlük olmak zorunda bir aksilik olmamalı. Rüzgar ile konuştun mu ? Ayşe , anne konuştum . Levent bey ve Handan hanım gelmeden evde olacakmış. Ayşe hiç bir sıkıntı çıkmasın. Tamam annecim bir şey olmayacak siz lütfen endişelenmeyin .

 

Kader kapıya bak . Zümrüt hanım rüzgar bey geldi . Rüzgar oğlum hoşgeldin nasılsın ? İyiyim babaanne . Levent beyle bugün şirkette konuştuk.

Oda bir şirket ile anlaşma imzaladı.

Onun üstünden geçtik . Torunum tebrik ederim . Şirketimiz yeni ortağı ile güzel yerlere gelicek levent Bey'le harika işler başaracaksınız. Haklısın babaane bir sonraki toplantıda yeni ortağımız ile tanışıcağım. Şimdiden hayır olsun .

Sağol babaannem .

 

Zümrüt hanım levent bey geldiler.

Kader misafirlerimizi içeri al .

Rüzgar misafirlerimiz geldiler .

Siz inin aşağıya birazdan orda olurum.Handan hanım, levent bey hoşgeldiniz. Elif güzel kızım sende hoşgeldin. Hoşbuldum hanımanne

Sofra hazır zümrüt hanım , Handancım sofra hazır oraya geçelim .

Tabi ayşecim geçelim. Rüzgar babamla konuştuk . Bugün çok güzel bir anlaşma imzalanmış , tebrik ederim. Teşekkür ederim Elif. Zümrüt hanım bir şey mi söyleyeceksiniz . Evet Levent bey , ben bir karar aldım . O kararı sizler ile paylaşmak , istiyorum . Babaanne ne kararı bu , rüzgar artık yaşım ilerledi . Kendi önüne bakmanı, yuvanı kurmanı istiyorum. Daha öncede bu konu ile ilgili düşüncelerimi söylemiştim. Torunum sözümü bitireyim. Rüzgar ve Elif'in evlenmesini istiyorum. Rüzgar bu senden son isteğim oğlum eğer ki biraz hakkım varsa elif ile evlenirsin. Ve önüne bakarsın.

Babaanne benden herşeyi isteyebilirsin . Lakin bu evlilikte ne ben mutlu olurum ne de elif ikimize de bu haksızlığı yapamam . Özür dilerim ama bu sefer olmaz . Ben son kararımı söyledim , bu evlilik olmayacak. Müsaadenizle yarın toplantım var , erken kalkmam gerekiyor.

Levent bey yarın hiçbir problem olmasın. Tamam rüzgar yarın toplantı da görüşürüz.

 

Soykan villasi

 

Selin yarın toplantı için herşey hazır mı ? Evet asi herşey hazırlandı . Peki şu ortakları ile ilgili bir gelişme var mı ?

Asi ben bu ortak ile ilgili bir araştırma yaptım , bir sıkıntı görünmüyor. Yurtdışında okumuş. Türkiye de büyük bir şirketleri var . İşlerini daha da büyütmek için levent beyle ortak olmuşlar. Yani rüzgar bey ile ilgili bir sıkıntı henüz görünmüyor. Yine de içim hiç rahat değil , Selin rüzgar bey hakkında daha çok bilgi istiyorum. Kafamdaki şüpheler gitmesi gerekiyor . Tamam asi zaten araştırmamız devam ediyor . Levent beyin ortağı ile ilgili bilgiler yarın toplantıya kadar elimizde olur . Kim olduğunu öğreniriz. Selin sen şimdi git dinlen . Yarın toplantı da yanımda olacaksın. Yarın büyük bir gün olucak bu ortak her kimmiş öğrenelim bakalım. İyi geceler asi . İyi geceler .

 

Soykan holding

Selin günaydın toplantıya gitmek için hazırız, hemen çıkalım. Geç kalmayalım . Tamama asi şu dosyayı masama bırakıp gidelim .

Levent bey hoşgeldiniz. Hoşbuldum asi hanım iyi gördüm sizi . Evet iyiyim sizde çok görünüyorsunuz . Biz başlayalım rüzgar bey yolda gelmek üzeredir. Tamam biz devam edelim . Projemiz sizin istediğiniz gibi düzeltildi. Eksikler tamamlanıp bu raporda yer alıyor. İsterseniz bakabilirsiniz bu arada rüzgar beyde gelmiş olur . Selin avukatlar ile bu dosyayı gözden geçirin. Tamam asi hemen bakıyoruz.

Asi hanım işte rüzgar

demirkan geldi .

Ama bu nasıl olur ! Bu o kişi olamaz .

 

 

 

Loading...
0%