Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@shinawxs249

Okula gitmek için hazırlandım, her şeyimi at arabasına yerleştirdikten sonra son kez saraya batım. Annemler bana bakmaya bile gelmemişti.

Derin bir iç çektim ve at arabasına bindim. Araba hareket etmeye başladı, bildiğim kadarıyla iki kuzenim ve bir arkadaşım da orada olacaktı.

Camdan dışarıyı izlemeye başladım, sabahın köründe kalktığım için yorgundum. Kafamı cama yasladım, kendimi uykunun kollarına bıraktım.

En azından gidene kadar sıkılmayacaktım.

Gözlerimi açtığımda çoktan okula gelmiştik, arabanın kapısını bir muhafız açtı. Yardım amaçlı elini uzattı, uzattığı elini tuttum ve arabadan aşağı indim.

Bu sırada tanıdık bir hayvan sesi geldi.

Karga.

Başımı gökyüzüne çevirdim, Luisa'yı görünce yüzümde küçük bir tebessüm oluştu. Ayağı indi ve insan formuna geçti.

"Naber ay kızı?" Dedi ve bana sarıldı. Bende sarılmasına karşılık verdim.

Omuz silktim, "Fena değil." Gelen iki tane daha at arabası gördüm. Tekrar Luisa'ya döndüm, "bak seni birileri ile tanıştıracağım." Dedim ve elini tutup yeni gelen at arabalarının yanına götürdüm.

Aşağıya kuzenlerim indiler. Flare ve Hloria aşağı indiler, Luisa'nın elini bıraktım ve ikisine birden sarıldım. "Özlemişim sizleri!" Dedim.

Sarılma falsı bittikten sonra elimle Luisa'yı gösterdim. "Kızlar, bu Luisa. Benim çocukluk arkadaşım, garip gelebilir ama kendisi bir karga." Luisa'ya döndüm ve kızları elimle gösterdim. "Luisa, bunlar benim kuzenlerim. Mor saçlı olan Flare, siyah saçlı olan da Gloria. Flare bir peri, Gloria ise bir vampir."

Üçü de tanıştıktan sonra okula doğru yürüdük. Okul hizmetçileri bizim esyalarimizi odalarımıza goturmuslerdi bile.

Okula girmeden önce, kapının önünde gördüğüm kişi yüzünden olduğum yerde kaldım. Kahretsin! Düşman krallıkta olan Raynald bu okuldaydı. Kırmızı ve turuncu karışımı saçları dağınıktı, üzerinde beyaz bir gömlek vardı.

Birisi ile konuşurken gözleri etrafta gezinip benim üzerimde durdu. Yüzünde belli belirsiz bir gülümseme oluştu. İyi niyetli olmayan bir gülümsemeydi bu, gözlerimi devirdim ve okulun içine girmek için tekrardan yürümeye başladım.

Başıma bir bu gelmemişti zaten!

Kızlara yetistigimde yüzümdeki sınırı gördükleri için o soruyu soran Flare oldu. "İyi misin? Bir sıkıntı mı var?"

Derin bir iç çektim ve konuşmaya başladım. "O burda, o elf bozuntusu burada!"

Gloria gülümsedi, "Takma kafana, hadi odalara gidelim." Kafamı olumlu anlamda salladım ve odalara doğru yola koyulduk.

Saçımı düzelttim, üzerime de kahverengi bir elbise giydim ve derse gitmek için odamdan çıktım, kızlar beni aşağı katta. Merdivenlerin orada bekliyorlardı.

Merdivenlerden indim ve onları gördüm, bir yere odaklanmış bakıyorlardı. "Selam." Diye yanlarına gittim. Üçü de baktıklara yere o kadar odaklanmışlardı ki beni duymamışlardı bile!

Baktıkları yere bende baktım, 4 kişi vardı. Elf bozuntusu da oradaydı. Yanında da 3 kişi vardı. Gördüğüm kadarıyla mavi beyaz karisimi saçlı olan çocuk bir hayalet olmalıydı, diğerine baktığımda benim gibi bir kurt adam olduğunu gördüm. En sonuncusu yani elf bozuntusunun yanındakine baktığımda onun bir vampir olduğunu gördüm.

Kızlara döndüm, gözlerimi kıstım ve konuşmaya başladım. "Siz neye bakıyorsunuz böyle?" Hepsi bir anda uyanmış gibi yerinden sıçradı. "Kimseye." Diyen Luisa'ya sırtım.

"Kime bakıyorsunuz demedim, neye bakıyorsunuz dedim." Üçünün birden kızarmasına kıkırdadım. "Hadi artık sınıfımızı bulmaya mi gitsek?" Üçü de kafa salladı ve sınıfı bulmak için yürümeye başladık.

Uçmamızı mi bekliyordunuz?

Baya bir uğraş sonunda sınıfımızı bulmuştuk. Zil çalmıştı bile, hocanın sınıfa gelmesini bekliyorduk. Bu sırada bende getirdigim kitaplardan birini okuyordum.

romantik olan kitapları sevmek benim suçum değil.

Sınıfa öğretmen girdiğinde herkes sustu. Bende kitabımı kapattım ve çantama koydum. "Akademiye hoş geldiňiz çocuklar. Ben sınıf öğretmeniniz, Carlos Star. Bir çok dersinize ben gireceğim." Dedikten hemen sorna kapi çaldı.

İçeri giren kişi ile burnumdan soludum. Elf bozuntusu ile aynı sınıfta mıydım!? Aah, bu gün daha da kötü olamaz.

"Geç kaldınız Bay Raynald."

Raynald omuz silkti, "siz erken gelmişsiniz, Bay Carlos." Bay Carlos, dışarı derin bir nefes verdi. "Yerinize geçin, Bay Raynald." Raynald hiç bir şey demeden yerine geçti.

Raynald yerine geçince, Bay Carlos konuşmaya başladı. "Evet çocuklar ilk konumuz ölümlüler."

Zil çaldığında herkes yerinden kalktı, tam sınıftan çıkacağımız sırada Bay Carlos konuşmaya başladı. "Bu akşam yeni sınıflar için bir balo düzenlenecek. Haberiniz olsun."

Herkes onayladıktan sonra sınıftan çıktık. Flare konuşmaya başladı. "Boda ne giyeceğiz kızlar." Luisa "ben katilmayi planlamıyorum." Durdum ve ellerimi belime koydum "çok beklersin, zorla da olsa geleceksin o baloya!" Gloria bu tavrim karsisinda kıkırdadı.

Luisa, bıkkın bir şekilde söylenince hepimiz gülmeye başladık. Gülmemiz bitince Flare konuştu, "hadi şimdi elbise seçimine gidelim."

Bu gece çok eğlenceli olacaktı, uzun süredir bir partiye bile gitmiyordum.

Loading...
0%