Yeni Üyelik
1.
Bölüm

SİYAH CEKETLİ ÇOCUK

@sila4667

Şarkı çalıyordu. Her ritmine uyuyordu pisteki o çocuk. ismini bilmiyordum ama benim için ismi siyah ceketli çocuktu .

Siyah ceketli çocuk diyip kaçsam ne olurdu ki?

Belki de var olduğundan haberi olurdu , belki severdi beni."BELKİ" işte bu kelime küçükte olsa umut veriyor birazda korkutup ürkütüyordu. Çevresi yeterince genişti ve bir sürü kız vardı. Hem Zengin hemde yakışıklıydı"Neden bana ilgi duysun ki?"diye düşündüm işte bu cümlede içimde solan yapraklarlari ucusturuyor , uçuşan o yapraklarda içimde kalan son umududa beraberinde götürüyordu.

O kadar dalmışım ki patronun seslendigini zar zor duydum

 

-Asya?

 

-Efendim Fırat abi ?

 

-Okadar seslendim neden duymadın?

 

-Yoruldum biraz öyle dalmışım.

 

-Bugün bu kadar yeter eve gidebilirsin.

 

-Tamam saol Fırat abi.

Bir kulüpte çalışıyordum geliş gidiş saatlerim genelde aynıydı. Motoruma binip kaskımi taktım ve eve geçtim. Kardeşim Gökçe uyumuştu.saate baktığımda 23.05 ti . orta boyda olan kızıl saçlarımi taradim kuruladim ve ördüm.Yatagima uzanıp tavanı seyretmeye başladım. Aklıma kulüpte ki siyah ceketli çocuk geldi.Uzun boylu beyaz tenli kahve rengi ve dalgalı saçlari vardı kızıla çalan kahve gözleri çok hoşuma gidiyordu.Duydygum kadarıyla Fırat patronunun oğluymus. İsmini öğrenememistim. Fırat patron benim abim gibiydi abimin yakından tanıdığı Fırat patron. Gerektiği yerde beni korur kollardi. Ne zaman uyudugumu bilmiyorum ama kalktığımda telefonuma baktığımda saat 08.45 ve bir bildirim gelmişti.

 

Fırat Abim

İzin günlerinde değişiklik yaptım bugün izin günün işe gelmene gerek yok

-tamam Fırat abi

 

Kardeşim Gökçe'nin odasına baktığımda hala uyuyordu. Telefonunun çaldığını fark ettim. Tuğçe arıyordu. Tuğçe Gökçe'nin en yakın arkadaşıydı. Gökçe'nin telefonunu açmak yerine kendi telefonumdan aradım.

 

-Efendim Asya abla.

 

-Gökce'yi ara mışsın da ondan aradım.

 

-Evet Gökçe'yle öğleden sonra kafeye gidicez de müsait olup olmadığını sorucaktım.

 

-Gökçe şuan uyuyor uyanınca arar.

 

-Tamam Asya abla görüşürüz.

 

-Görüşürüz.

 

Telefonumu bırakıp banyoya gittim.

İşlerimi hallettikten sonra üzerimi değiştirdim. Lacivert kazağımi siyah pantalonumu giyidim üzerime siyah salaş ceketimi giydim. Telefonumu da alıp çıktım. Ayakkabılarımı giyip motoruma yöneldim. Kaskımi taktım ve bindim.Markete doğru sürmeye başladim ve o sırada yanımda normalden ve benden daha hızlı olan bir kaç tane daha motor geçti

Ne olduğunu anlamadim devam ettim markete girip ekmeği aldım. Ve eve dönüşte yine motosikletler geçti ne olduğunu merak edip arkalarından gittim Ara sokağa girmişlerdi . Sessizce gidip onları dinledim.

Evet çok tanıdık bir ses vardı ama çözemedim kimdi o yoksa...

 

Loading...
0%