Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@simay_56

Hakan ile Ömer'den

Birkaç ay öncesinden

- ömer neyin var

- bak hakan sana anlatmam gerekenler var ama kimse bilmeyecek

- anlat kardeşim.

- simayı seviyor musın

- şey

- hakan sevdiğini biliyorum gördüm sizi normalde kızmam gerek ama kardeşim seni seviyor biliyorum. Kardeşimin canın için onunla evlenmelisin ama

- ama ne ömer ama ne

- umay a talip olmam gerek ama Polat onu seviyor bende asya ya talibim.

- ömer asya yı görmedin ki sen hiç

- evet görmedim ama mutlu olmanızı istiyorum eğer ben asya ile evlenmezsem sizde evlenemezsiniz.

- ne diyon lan sen

- Bak hakan başka şeyler var gel benimle

- nereye lan

- sus gel

İstanbul daki evin içinde gizli oda vardı bunu Polat ve ömer biliyordu. İkisi aylar önce öğrendikleri şeylerden sonra ailelerini sevdiklerini korumak için birşeyler düşünüyordu. Önce kızları korumaya almaları gerekiyordu ne kadar uzakta tutmak istese de olmuyordu. Ömer mardin de işlerle uğraşırlarken günden güne çıkmazlara giriyordu. İşler batıyordu ağalar desen evlilik berdel deyip duruyordu. Ömer için önemli değildi zaten sevdiği yoktu ama simayı zorla evlendirmek işte ona dayanamazdı.

Ömer ailesi hakkında araştırma yaparken babasının annesine tecavüz ettiğini hatta zorla kendisini annesinden koparıp büyük hanıma verildiğini öğrenmişti. Buyük hanımı sever sayardı değerliydi onun için ama bir gün telefon konuşmasını dinlemiştim. Öğrendiklerinden sonra konaktakileri infaz var diye bağ evine yollatmış Polat'a fırata emir verip kameralarla donaltmıştı evi. Kişisel odalarda ses dinleme cihazları vardı ve kim ne yapsa dinleniyor, gözetleniyordu. Ömer için herşey zordu Polatla üstesinden gelemiyordu artık. Simayı hakan'la evlendirip Polatla umay ı evlendirecek böylelikle oyunları son bulacaktı ama hesap etmediği şey asya olmuştu. Onu görünce dünyayı unıtmuştu ömer aşık olmuştu. İlk defa bir kadın onu vurmuş bir o kadar da ilgilenmiştir onunla. Şimdi nasıl olacaktı eğer hanımağa öğrenirse asyayı Ferhat'a verirdi ama buna izin veremezdi. Zaten babasından intikam almak için işleri batırdığını tüm yetkiyi kendinde topladığını öğrenince Polatla iş birliği yapıp hanımağa ile bitmiş gibi yapmaya başlamıştır.

İşlerin başladığı gün

 

 

- hanımağa

- söyle oğlum sen ana derdin bana

- herşeyi öğrendim ben

- Ne dersin sen

- neden konakta kalmadığını bilirim

- nedenmiş

- babamın piçiyim ben zorla tecavüz edilip doğurmak zorunda kalınan senden annelik duygusunu alan o adama yapmak istediğim şeyleri bilirim. Ve ant içtim ben beni sen doğurmadım ama ikimize bynları yapanlara cezalatını vermeliyiz

İnanmamıştı ama inanması için herşeyi yapacaktım. Oyun öyle değil böyle oynanırdı.

- bak oğul geçmiş gitmiş sen ne dersin

- gel ana gel

Hanımağa ağzı açık izlemiş ömeri kendine inandıramayacağını öğrenmişti ama ömer intikam istiyorum deyince içindeki bütün nefreti Ömer'e vermiş ömeri günden güne işlediğini sanıyordu ama bilinmeyen şey ise ömer hep bir adım öndeydi.

Asyayı kızları korumalıydı zira bu kadın satardı hepsini ferhat ve annesi bile yarışırdı bununla.

Hakan olanları öğrenince kitlenip kalmıitı içten içe sevdiği kadınla evleneceğini bilse de asya ya bakamıyordu nasıl kıyacaktı ama ömeri tanıyordu korur kollardı onu vermezdi onların eline.

Hakan dedesini yanına çekip konaktan çıkarmıştı zira burada birşey anlatamazdı o kadın öğrenirdi öğrenirse asya da kızlarda bulamazlardı.

Dedesi olanları torunundan öğrenmişti deliye dönmüştü bir kadının hırsı yüzündem torunu asya dan olmuştu. Geleceğini öğrenmişti aklıma koymuştı kaçıracaktı torununu buralarda ölse bile bırakmaya niyeti yoktu asyayı. Ama diğer kızları ailesi ne olacaktı eşine durımu anlatınca eşi ağlamış dert yanmıştı ama torun olacaktı onları korumaları gerekirdi zira Ömer'e güvenmekten başka çareleri yoktu.

Urfa konağından

Ömer yediği kırbaçlardan ayağa kalkamıyordu asyaya bakıyordı sadece ona birşey yapmasın diye gücünü koruyordu aşiret içinde teröre yardım ettiğini ama yandaşkarını bulamamıştı bunun için susuyordu ömer. O vatanını sever korur vatanı değerliydi onın için.

Ömer yığılmış yatıyordu asya koşarak gitti yanına geldi bir darbede o almıştı ömer asya ya yığılı kalınca büyük hanım zevkten dört köşeydi. Ömer asya ile odaya çıkartılmıştı. Ömer'in yaralarını gördükçe ağlıyor durduramıyordu. Ömeri seviyordu evet ama bu şekilde olmasını istememişti zira zorla evlenmişlerdi. Ömerle güzel bir aşk yaşamayı öyle evlenmek isterdi ama nedenini bilmediği şeylerin sonucu asya ya kalmıştı.

Ömer iniltileri arttıkça asya yaralarıyla ilgilenirken üflemeye başlamıştı ömer kaskatı kesiliyordu. Zira Asya'dan etkilenmemek elde değildi bir de üflemeli daha da tahrik ediyordu onu.

- asya

- efendim ömer

- yapma

- ne 

- üfleme asya zaten zordayım bir de sen zora sokma

Asya anlamayan gözlerle bakarken aydınlanma yaşamış yanakları al al olmuştu. Ömer hafif doğrulup Asya'ya bakıyordu ve birden altına çekip boynuna gömülmüştü asya şokun etkisiyle gözleri açık elleri havada kalmıştı. Ömer desen asyanın boynuna gömdüğü kafasından memnun mırıltılar çıkarıyordu. Asya kıpkırmızı olmuştu hissediyordu ama dayanamayıp emmişti boynunu asya izleyince başını kaldırıp öpmeye başlamıştı asyanın dudaklarını. Asya karşılık vermeyeceğim derken Ömer'in dudaklarına esir olmuştu çoktan. Ellerini Ömer'in boynunda birleştirip zevk alıyordu emindi vucüdu alev alev yanıyordu hele alt kısmı daha çok sancılanıyordu. Zevkten olduğunu biliyordu ve durmaları gerekiyordu. Aksi halde iyi olmayacaktı sonu.

- ah Asya ah

- ne ne oldu

- çok güzelsin.

- şey

- kızarma seninle konuşaçaklarım var ama şimdi değil tamam mı

- önce iyileşte o zaman konuşuruz

- tamam

Asya ile ömer sarılarak yatıyordulardı ama unuttukları büyük hanımdı. Ve şeytanlıklarına yeni birisini eklemişti. Sabah ola hayrola diyerek odasına gitmişti.

Loading...
0%