Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@simay_56

Asya ve ömer restoranttan çıkınca simay ve umay biribirine bakıp gülmeye başladılar. İkiside anlam verememişti ama umay ikizini hissetmişti adı kadar biliyordu ki ömer Asafoğlu onun eniştesi olacaktı net birşeydi bu.

- Simay sende benim düşündüğümü mü düşünüyorsun

- valla umay eğer abim Asya ya gönlünü kaptırırsa benle abin evlenebiliriz belki de.

- ayyyy abim tam salak sensiz yapamıyor ama adımda atamıyor.

- abımı Asya'ya aşık etsek mi ne etsek

- valla ben diyeyim sana ailem senide abinide sever hem abim söylemişti zaten Asya özellikle öyle demişti ki abin ikna olsun diyedir.

- sahi Asya ile abim hiç tanışmadılar değil mi

- aynen o kadar ortam olmuştu nasıl denk gelmediler acaba.

- valla güzel şeyler olacak bak gör simay ahanda yazıyorum.

- kız, düşünsene abim eve gidiyormuş Asya da evde

- anam olan abine olur kız o kesin boğar abini adama da yazık.

- neyse işleri devredelim de biz de eve gidelim harp çıkmadan.

Simayla umay işlerini yaparlarken ömer beyimiz eve gelmişti ama bir o kadar yorgun argındı ki yatakta yatan asyayı bile farkedememişti. İkisi yol yorgunluğuyla birbirlerine sarılıp uyuyorlardı. Ömer uykusımda sanki bir rüya aleminde gibi Asya yı görmüştü. Ama Asya ağlıyordu elinde bir bebek ve ona gelmemesini söylüyordu. Nasıl bir rüyadır bu deyip söylenirken sabah olmuştu tabi bu iki gencin bilmediği birşey vardı o da eve simayla umay gelip onların birbirine sarılıp uyumalarını çekmişlerdi ve gülümseyip oldu bu iş demiş güzel bir sohbet ederek odalarına geçip yatmışlardı. Sabah ola hayrola.

Asya rüya görüyordu normalde o rüya görmezdi görüyorsa iyi olmazdı sonu. Rüyasında kundakta bir bebek ellerinde prangalar vardı ve kapı açılıp kapatılıyor birileri gelip Asya yı dövüp gidiyorlardı. Sonra ömer gelip onu götürüyordu bebeğiyle ve gidiyorlardı. Asya bebeği kucağında Ömer'e gösterirken ölü olduğunu görürken birden yataktan fırlayıp " Duuuuuur sakın ölme sakın" diyerek yataktan sıçramıştı ki ömer de ses uyanmış ikisi birbirine bakıyorlardı. Ömer rüyada zannediyordu kendini Asya ile olması zaten hayaldi. Asya ise rüyada mıyım hâlâ deyip kendini çim çık lemi şti ve gerçek olduğunu anlayınca çığlığı basmıştı.

Simay, umay duydukları çığlıka yataktan düşmüşlerdi nerdeyse. Asyanın olduğu yerden geliyordu ve birden odaya dalmışlardı ve gördükleri şey gözlerini yuvalarından çıkaracak bir şey di. Ömerin üzerine çıkan bir adet asyaydı ve harp çıkacaktı netti.

Ulan kılıksız herif sen nasış benim yatağıma yatarsın şimdi seni gebertmek miyim ben

Bana bak Asya mısın nesin benim yatağıma burası hem ne malum benim koynuma giren sensindir

Simay lâ umay birbirine bakmışlardı işte bunı dememesi gerekti zira Asya hiç merhamet etmezdi namus söz konusı olunca

Öyle mi bak bakalım deyip komidinin orda bulunan tabancayı alıp ateş etmişti Ömer'e. Ömer ise şaşkınlıkla bakıyordu Asya ya. Gerisi koca bir boşluk çünkü adya bayılmıştı.


Loading...
0%