Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@simay_56

Odada duyulan silah sesiyle ömer omzundan vurulmuştu ama Asya bayılmıştı. Normal de bayılmazdı ama yaşadığı adrenalin fazla olunca şok geçirmişti. Villaya simay umay ömer ve Asya dışında abisi hakanda vardı gece gelmiş yatmıştı. Ama sabah ki silah sesi ile kalkınca odaya koşmuştu yarı baygın ömer yerde yatan Asya. Korumuştu kardeşi için simay için gelmiş evlenme teklifi edecekti artık zira Mardin de peşinde koşmayan yoktuyoktu. İstanbul'a gelse bile aşiretin ileri gelenleri simayı konuşuyordu artık canı sıkılıyordu gerekirse umayın sevdiği ile berdel yaparlardı ama alacaktı onu netti. Ama şimdi ki olan şey zor olduğu belliydi.

- Asya iyi misin kardeşim

- Abi sen ne zaman geldin

- sus da Asya ya bakalım sen iyi misin ömer

- iyiyim omzımdan vurdu beni Asya ama o bayıldı ona bak iyi olsun yoksa öldürürüm herkesi

-Ne oluyor lan burda

-polisler gelir ne olacak şimdi.

- fıratı ara simay gelsin ve size atış yaptırdığını söylesin bizde Asya hakan'la gidelim çiftliğe oraya muzaffer gelir ekibiyle.

Asyayı kucağına alıp hakan homurdansa bile ses edememişti Ömer'i tanırdı elinden kimse kaçamazdı. Ses etmedi ne olduğunu öğrenmeliydi ama önce bu ikisiyle ilgilenmelilerdi daha sonra hesap soracaktı.

Polisler gelmiş ifade alınmış gitmişlerdi evden çıksalar polis anlar diye evde bekliyorlardı. Asya baygındı aslında Ömer'in kucağında arabaya konulurken kendine gelmişti lakin adamı vurmuştu ve abisinin sesini duyduğu için korkuyordu ama kaçınılmaz sondu ama sesini çıkarmadan tek kalana kadar baygınmış gibi kalacaktı.

Çiftliğe gelinmiş Asya yatağa bırakılıp muayene ediyordu doktor ama Asya birden ayağa kalkarsa abisi anlardı ana aklına ömer gelmişti onu vurmuştu adam kan isterse ne yapacaktı af Allah ım ya nasıl çıkacaktı bu işten.

Ömer kanepede oturmuş asyayı izliyordu. Kurşun omzunu sıyırmıştı ama Asya fazla bir etki bırakmıştı onda. Aşık mıydı değildi ama Asya onun mabedi gibiydi.

Ömer'in pansumanı yapılıp sarılmıştı Asya iyiydi ama uyanmıyordu çünkü abisi başında zebellak gibi bekliyordu. Ne diyecekti koynumda yatmış dese abisi kan çıkardı ama zaten vurmuştu adamı ne yapacaktı ki.

Ömer ağa simayla hakanı göndermişlerdi böylece Asya ile yanlız kalacaktı böylece uğraşacaktı .

- uyan istersen yeterince uykunu aldın

- sus be

- evet uyandığına göre konuşalım abine ne anlatacaksın

- ben akşam yatarken sen yoktun nasıl oldu bilmiyorum.

- tamam bende yorgundum ne olduğunu bilmiyordum ve yatıp uyumuşum yanına bu konuda üzgünüm

- abimlere ne diyeceğiz

- bana aşıksın evleneceğiz diyeceğiz

Ömer bynları derken eğleniyordu ama bu kadından da korkuyordu bu sefer kalbinden vururdu kesindi.

- yetmedi galiba alnının çatındam vururum bak

- yapsana

Ömer birden çullanmıştı ve gözlerine bakıp dalga geçmişti onunla.

- emin ol abin öğrenirse delirir laz kızı


Loading...
0%