Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@simay_56

3 ay sonra

Olayın üzerinden üç ay geçmişti ömer Asafoğlu abisini ikna etmiş abisi üzerine gelmemişti hatta bir keresinde ne iyi ettinde vurdun helal deyip dalğçgasını bile geçmişlerdi. Bu üç ayda değişen birçok şey vardı Asya tayinini aldırmış daha doğrusu aşdırmak zorunda kaşmıştı ikizi allem edip gullem edip ikna etmişti. Ne kadar istemesede abisi ve kardeşi Mardin'de olacak diye kabul etmişti. Tabi mardin yazmamış çevre iller yazmıştı ki böylelikle mesafe olur kafamı dinlerim demişti nerden bilsin ki ikizi umay sılayla bir olıp tercihlerini değiştirmişti. Böylece mardin şehir hastanesinde hemşireydi artık.

Bu üç ayda hakan Ömer'e simayı sevdiğini hatta ona talip olduğunu belirtmişti ömer sinirlensede kardeşini biliyordu ve ona anlatmıştı o da istemeye istemeye kabul etmek zorundaydı zira zorluk çıkarırsa asya ile olmasına izin vermezdi. Asya onun algılarını değiştirmiş, sevgilisinden bile ayrılmıştı pardon daha doğrusu cinsel çekimleri olan biriyleydi ve ne zaman İstanbul'a gelse arar vakit geçirirlerdi. Zevk alırdı almasına ama iki ay önce İstanbul a kardeşinin isteme işleri, aileler bir araya gelme mevzuları derken kendine kaçamak bir şeyler aramıştı ve bu kadında almıştı soluğu. Gelin görün ki kadına yaklaştığında asya nın onun kucağında olduğu bir silüet düştü gözünün önüne ve yapamadı. Kız ne oluyor durma dese de göndermiş iletişimini bitirmişti. Anlamıştı kadın ama sadece cinsellik için partneriydi ve bolca para verdiği için sıkıntı etmezdi.

Asya mardin e geleli üç hafta olmuş yoğun bir tempoda çalışıyordu ne kadar abisiyle kalmak istemesede mecbur bırakılmıştı çünkü Ömer'in onu rahat bırakmayacağını söyleyip duran bir adet simay ve umay vardı. Ne çekmişti bu kız bu iki arkadaştan.

- Abi annemleri almaya gidiyor muyuz

- Benle ömer gidecek amcaoğlu Polatla beraber gideceğiz gelecek misin

-siz gidin o zaman hem bende evi bir düzenleyeyim akşam geç geldim işten ve uyuyo kalmışım annem etlerini koparır benim

- tamam gülüm ama dikkat et yemek felan yapma seni de alı çiftliğe geçeceğiz çünkü.

- umay simay lâ beraber mi

- yok annem izin vermedi polatın yüzünden

- annem kafın tam bir alfa abi

- Polat'a üzüldüm aslında yakışıyorlar ve konuyu açıçam babama.

- umay söylemeli abi biz destek olalım derim.

- tamam güzelim ben gittim

- selametle

Hakan evden çıkmış Polatla Ömer'i görmüştü ama ömerin gözleri Asya yı aradığı o kadar belliydi ki çaktırmadan gülüyordu.

- Asya işten geç geldi annemleri bırakınca çiftliğe seninle döner Polat

Aslında bunu sırf sinir etmek için demiştim tepkisini görmek için ama dişlerini sıkıp homuranıyordu. Gelen akrabalar, ailem derken kalabalık bir ortam olacaktı ve simayıma kavuşacaktım. Havalimanına gelmiş annemleri karşılamıştık. Babaannem ve dedem Ömer'in arabasına otırmuşlardı Asya ya olan bakışlarını görmüşlerdi ve dedem hoşnut olmasa da babaannem engel koymuştu dedeme. Adamcağız babannemden ayrı olmamak için susuyordu el mecbur. Eve gelmiştik Asya hazırlanmıştı ve bir ayarlama yapan babaannem Ömer'in arabasına oturtturmuştu Asya yı. Ömer sevinmişti ama Asya surat asmıştı resmen.


Asya dan

babaannem her zaman ki gibi işte biriyle beni beğendiğinde illaki görüştürme işine girerdi. Bu sefer olmazdı olmamalıydı. Ömer ve ben ikimiz farklıydık. Ben aksam o karaydı. O aşiret ağasıydı ve hükümlere göre hareket etmesi gerekiyordu. Ayrıca onu istesem bile hastanede duyduklarımdan sonra olamazdık biz olmamalıydık.

Çiftliğe gelinmiş kızların yanına geçmiştim abim deli gibi heyecanlıydı simay da farksız değildi ondan. Ömer ise bir garipti benim yakınımdaydı verdiği her nefes içimi üretiyordu. Hoş bir şekilde mest ediyordu ama kendini toparlayıp insanlara bakma gereği duymuştum. İşte o an gördüğüm gözler bana uzaklaşmam gerektiğini gösteriyordu. Ömer'in yengesi, yanında sarışın bir kadın ve bir erkek ama kimdi bilmiyordum. Erkeğin balçkışları tuhaftı ve ürkmeme sebep vermişti.


Ömer'in ağzındam

İsteme merasimi yapılmış kardeşim mutluydu tabi bizde. Hakanı tanırdım ve kardeşime olan bakışlatımı bilirdim. Ağa olmak istemediğimi ilk ona söylemiştim ve bana eğer ağa sen değilde ferhat a kalırsa sence ne olur ailen parçalanır. Buraları bilmem pek ama o adam sana da ailene de zarar verecek bir tip. İnan gözlemle anlarsın demiş şüphe ettirmişti ailemden. Konağa Ferit'in sayesinde kameralar taktırmış ailedeki herkesi takip ediyordum. Bulundukları yerlerin cprs den görüntülerine varana kadar görebilme gibi bir olanağım vardı. Teknolojiye merak salan Polat sayesinde öğrenmiş ve işime yaramıştı. Ferhatın ağa olup kardeşimi eş olarak istediğini vermezlerse piç arkadaşlarına meze yapacağını öğrenince öldürmek istemiştim ama hakanla evlenirlerse hiçbirşey yapamazdı. Simay ı istanbul a göndermiştim Polatla beraber. Orada arkadaşıyla iş yerini açmışlardı ve mutluydu. Ağa olmuş omuzşarıma yükler fazlasıyla binmişti. Ferhat dur durak bilmeden baskı yapıyordu bana ağalar aracılığıyla. Evlenmem gerekti ama yapamazdım sevdiğim kadın olmalıydı bu. Diğer türlü onlar bulursa bana eş zaten zor baş ediyordum daha daçekilmez bir hâl almamalıydı. Asya güzel kadındı çekici yanları vardı ve bazen onu hayal edip durırdum ama keçiden fazla inatçıydı beni görünce saklanırdı sürekli. Bende izin vermiştim ona bana alışması için, tanıması için.


İsteme olmuş, küçük bir nişan yapılmıştı ömer ağa olduğundan hüküm vermişti yarın resmi nikah için işleri hızalndırmadını aileler burada iken evlenmelerini istemişlerdi. Ferhat ı tanırdı durmazdı o yüzden imam nikahını da kıymak içşn hazırda imam getirtmişti. Hakan ve simay artık Allah katında birer eşti ne kadar simayın ailesi hoş karşılamasa da ömer ağaydı ve ses çıkaramazlardı. Ferhat deli olsa da işin ucunda ölüm vardı canı tatlıydı madem öyleydi Asya denilen kıza yanaşır ömeri ağalıktan atmak için kullanmayı geçirmişti kafasından. Teyzesinin kızını Ömer'e kalırdı Asya da bana fikriyle bu akşamı güzel geçirmişti.


Tabi kenarda teyze kızı ezmira ve teyzesi sultan hanım. Onlar memnun değillerdi zira sultan hanım aşireti de evi de yönetmeyi çok istiyordu. Kocası ölünce oğluna ağalık düşmemişti ve planları aşt üst olmuştu alması gerekn bir intikam vardı.

 

 

 

 


Loading...
0%