Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@simay_56

Ben ezmira kendimi bildim bile bu topraklardayım. Ailem beni mutlu bir çoçuk olarak yetiştirdiler, benim isteklerim onlar için emir gibiydi nerdeyse. 18 ile gelince teyzem gelmişti ferhat ile çok korkmuştum nemi teyze oğluna verecekler diye ama teyzem annemin aklına girmiş çoktan Asaf oğlu konağına hanımağa olmamı istemişti. Benim çoçukluğum ne kadar beraber geçsede orada yaşamak istememiştim. Annem teyzemin sayesinde hanımağa nasıl olur nasıl hüküm verir diye beni yetiştirmeye başlamıştı. Bana soran olamamıştı sen ne dersin denmemişti. Yüreğimde kimse yoktu olamazdı zaten abim sevdiği için ölmüştü sırf ben berdele kurban gitmeyeyim diye. Babam yemin etmiş geri kalan evlatlarındam söz almıştı sevdiğiniz varsa deyin adını koyalım sonra uğraştırmayın birbirinizin günahına ortak olmayın demişti. Geri kalan iki abim sevdiği kadınlarla evlenmiş mutlulardı. Benden sonra ebru bile evleniyordu bir tek ben kalmıştım. Üniversiteyi okumuş başarılı bir doktordum kendi memleketimde doktorluk yapıyordum. Dile kolay 10 sene işlemişlerdi ömer Obama. Ama Ömer'in haberi bile yoktu eğer olsaydı asya hastaneye işe başladığında ona değil bana gelirdi o çiçekler bana gelirdi ben mutlu olurdum. Ama benim günahım neydi ki neden ömer benim değil de o Karadeniz kızınındı ki. Neden onlar bir araya gelince içimdeki kıskançlık ateşi yükseliyor neden benim olması için uğraşmam gerekiyordu. Ömer bana bakmıyorsa ben neden bakması için uğraşmak zorunda kalıyordum ki. Neden başkalarına şans vermiyorumki ben böyle kendi içimde konuşırken onlar birbirine nasıl da bakıyorlardı aşk vardı belki de daha yeni birşeydi bilmiyorum ama ömer mutluydu. Teyzemlerden önce birşeyler yapmalıydım zira ferhatın çirkin düşünceleri vardı babam ölmeseydi böyle olmazdı belkide. Kız kardeşim ile buralardan gidecektim ve serhatla teyzem ne halleri varsa görsünlerdi. Onlar ağalık için mal mülk servet için yapmayacakları şeyler yoktu. Abimler boşuna görmezden gelmiyordu onları.

- Eeee ezmira seninki elinden gidiyor resmen sen ne biçim kadınsın

- Ferhatcığım ben alıcağımı alırım sen dert etme ömer benim nasılsa

- Hadi bakalım ama o küçük aklın bana oyunlar oynamasın zira kardeşini kendime karı diye alır millete satarım.

Şerefsiz köpek daha küçük lan o 19 unda bir kız gitmem lazımdı ama nasıl ne yapmalıydım. Alimlerin bir ailesi vardı annem desen teyzemin kuklası resmen. Kardeşimle benim bunlardan kurtulmamız gerekti ama nasıl. Tabi ya ömer ondan yardım istemesiydi. Ona yanaşıyormuş gibi yapıp yardım istemeliydim.

- kuzi sen dert etme bırak onlar istediklerini yapsınlar aşklarını yaşasınlar ne dersin onlar evlensin ve biz de oyun oynayıp hem ağalıktan rezil edelim hem de ömer bana kalsın olmaz mı

- sen var ya şeytansın tamam ama gözüm üzerinde aksi halde senin tadına bakmaktan çekinmem.

Kanım donmuştu kardeşim bitti şimdi bana mı geldi iğrenç bir insandı ferhat ölüm gerçekten vardı iyi ki vardı. İğreniyorum artık bu insanlardan. Ömer ile konuşmam gerek nasılsa asya için geliyordu hastaneye orada konuşabilirdim.


Ömer'den

Nişanda herkes kendi halinde iken asya yı yanıma atların olduğu yere götürmüştüm onun atına benzer bir at almıştım onu göstermeliydim. Atlatın olduğu yere gelince sevinçliydi belli etmiyordu ama mutluydu.

- sana göstereceğim iki tane at var bakalım beğenecek misin

- şey tabi olur

- gel hadi

Diyerek ellerini tuttum ve arkadan sarıldım ona kpkusı çok güzeldi hassas Terazi gibiydi asya. Dokunsam tuzla buz olacak gibiydi asya. Seviyordum artık emindim asya benim kaderimdi. Ona sarışımca gerilmiş bir o kadar da heyecanlıydı öpesim gelmişti onu açıkta kalan omzuna minik bir buse kondurdum ve gözlerini kapayıp ;

- bekle beni aç deyince aç tamam mı asyam

- ta... Ta.. Tamam

- Heyecanını seberim senin kadın.

- hııh

Pembeleşmişti yanakları öpesim daha çok artıyordu. Ah kadın bu adama ne yaptın böyle sen.

- aç bakalım asya

- vaaaay benim atıma benziyor

- aslında senin bu satın aldım demiştim ama almadım senin ve abin için getirtti buraya.

Ben bunşarı onun için yapmıştım ve beklemediğim şey gerçekleşmişti asya bana sarılmış yanağıma öpücük kon durmuştu. Ah asya öpsem ya seni doya doya ama korkmuyor da değilim yanlış anlama yüzünden vurmuştu beni Allah bilir şimdi ne yaprdı bana.

- binmek ister misin.

- üzerim müsait değil ki. Başka zaman gelip binebilir miyim

- sormana gerek yok izinin olduğunda beraber gelip bineriz ve güzel vakit geçiririz seninle.

Ah kadın bakma öyle seni kendine katasım geliyor farkında değilsin ama herkese aslan sana kediyim ben. Ah asya yaktın beni asya.

- şey

- ney 

Kızarmıştı ah ne tatlısın sen asya.

Asya'dan devam

Ömer çok güzel bir adam ama biz olamazdık onunla. Çünkü o ve ben farklıydık. Ama çekilmemeli elde değildi ki aşık mıyım acaba hayır değilim olamam da. Zaten uzaylı simay birbirimize yakıştığımızı söyleyip durıyorlardı. Yanlış anlama sonucı vurmuştum onu aöa üzülmüştüm. Sarılıp uyumak farklı gelmişti ilk defa tanımadığım bir erkekle uyumuşum farkında olmadan. Kokusu çekiciydi kavruk bir yeni vardı kendine has gibiydi.

Mardin'e geldim geleli benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyordu. Bazen benim olduğum bölüme gelip hastaları ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyordu ne kadar hoşuma gitsede ezmira denilen biriyle evleneceğini duymuştum. Neden umrumda ki. Madem o kadınla evlenecek benimle niye bu kadar alakadar ki neden beni bağlıypr kendine. Yaptığı şey çok güzeldi ama ta ki o gelene kadar.


Loading...
0%