Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@simay_56

Asya ile ömer arasında kader çarkını örmüştü ama onlar için bir sınav tayin edilmişti. Aşkları destansı mı yoksa ilk rüzgarda savrulup yok olacak mıyıd.

 

Aradan zaman geçmiş o günden sonra Ömer'i görmemiştim onunla gitmişti abimin düğünü umayın isteme nişanı derken düğünü gelmişti. Giresun da güzel bir düğün yapmıştık gel gör ki aşirete gelin gittiği için bu topraklarda da düğün olacaktı. Çok kalabalıktı umay şanslı olanlardan dı çok seviliyordu. Bana da nasip olur mu bilememiştim. Ya nasip deyip bıraktım kendimi.

Ferhatı tanımıştım bu zaman zarfında konuşmasını bilen biriydi ama ömer için hep iğneleyici lafları vardı. Esmira denen kız kuzeni ymiş ve Ömer'in aşığı olduğunu öğrenmiştim. Ama simayın ağzını aramıştım bu konıda öyle birşey yoktu ama neden yalan söylesin ki. Ömer yoktu ortalıkta ve bu da şüpheye düşüren bir detaydı. Boşversene asya hayatı yaşamaya çalışmalıyım artık. Babaannemin dediği gibi birilerine şans vermeliyim artık.

Bu konağı sevmemiştim nedense ne zaman gelsem içim sıkılıyor ruhum daralıyordu. Simay umay lâ birlikte kuaförlere saç makyaj işiyle uğraşıyordu. Bende kenarda oturmuş onları izliyordum bayılıyordum onlara.

- asya hazırlanmadın mı daha

- benim işim kısa sizin işiniz çok öncelik siz hanımlar kocalarınızın aklını alın benimle uğraşmayın

- asya

- efendim simay gelin

- abim seni süslü görse varya nikahı direk basar odadan bile çılarmaz

Ne dedi o abi mi neden heyecan bastı ki o ezmirayla birlikte canım diyememek koydu şuan ama yapacak birşey yok.

- gelin gelin abinle ilgilenmiyorum ve o ezmirayla hanımla birlikte hastanede öyle konuşuluyor.

- neeeey

- bağırmayın be ömer abi ne sor canım

- bende simaysam abime eş diye seni almaz mıyım

-he gülüm he

Odadan çıkıp üzerimi değiştirmiştim. Bir değişiklik yapıp kendime ateş kırmızısı bir elbise almıştım çok derin olmasada yırtmacım vardı. Takılarımı takıp kızların yanıma gittim. Ve hiç istemediğim şey kızların beni eline dolamasıydı. Makyaj saç işleri kırtaran da yok ki beni. Bir saatin ardından herşey hazırdı. Düşünün yapışacağı salona geçmiştik. Ömer ailesi ile kapıdaydı bizimkilerde vardı beni tanımamışlardı bile ama Ömer'in bakışları bendeydi.

 

Ömer den devam

Zalımın kızı ne giymiş öyle ateş rengi bu kadar mı yakışırdı ona ve çok seksiydi bu kadın beni öldürecekti bu netti. Zaten göremedim onu yurt dışı işleri, ezmiranın yılışmaları, aşiretin evlenme baskısı beni bitirmişti. Zira bu kadın nefesimi hem kesiyor hem nefes oluyordu bana. Beni delirtiyordu resmen. Yanyana gelmiştik ve kendini tutamayacak

- aklımı aldın kadın beni aşık etmek zorunda mıson kendine

-hıh 

Şok olmuştu o da bende . Ne demiştim ben annem bana bakıp gülüyordu zaten. Asya ile olmam için az uğraşmamıştı sımayla. Umay desen ayrı laf sokuyordu zaten. İçeri geçmiştik aman ne göreyim Asyanın elbisesi yetmezmiş gibi yırtmacı vardı ve o bacak neydi öyle aman Allah'ım beni bu gece öldürmezse iyiydi. Bu kadın benim sonumda bu kesindi.

- Ferhat ferhat hayırdır

-eeee amca oğlu ne yapalım evlilik yaşı geldi çoktan hazır asya gibi bir çıtır varken neden olmasın

-Millet var uzak dur o benim

- öyle mi iyi olan kazansın

- bana bak şerefsiz sikmim belanı

Sırotarak gitmişti şerefsiz asya korımama gerek zira o piç onu öldürürdü ve satardı da. Namussuz pezevenk.

- Ömer

- heh sen eksiktin zaten

- anlamadım

- asya

- efendim

- gelsene oturalım zaten birazdan gelecekler

- tamam

Asya giderken ben arkasındam bakıyordum ve bir anlık cesaretle onun peşinden gittim ve boş bir odaya çektim.

- ömeeeeer

- efendim.

Alnım alnına yaslanıktı ve öpmemek için direniyordum bu kadın benimdi başka seçenek yoktu. Nefeslerimizi birbirine değiyordu ve kokusı beni kendine sürüklüyordu hiç düşünmeden ilk alnını öptüm ve dudakları tutkuyla öpüyordum bama karşılık vermeyince ısırdım dudaklarını. Karşılık vermişti bana ve öpüşümüz derinleşmişti kendimi yaslamıştım ona. Deli ediyordu ve ergenler gibi bir haldeydim bu kadın benim

- sen ne yaptın ömer

- seni seviyorum asya

- neh

- sensizliği istemiyorum benimle var olmaya da yok olmaya da var mısın asyam

- şey

- tamam düğünden sonra konuşalım tamam mı

- ömer

- efendim

- bana zaman ver tamam mı. Ayrıca kırmızo ruj olmuş dudakların.

- bu arada çilekli rujun tadı senin tadınla harmanlaşınca kendimi kaybettiriyorşun bana.

İkimiz beraber içeri girdik. Umay yanıma gelip nerdeydiniz sorgularındaydı ona anlatmıştım ve bu gece dansa kaldır ve güzel şeyler söyle. Yarın çiftliğe götür romantik anlar yaşat tarzında nasihatlerini veriyordu. Düğün çok güzel ilerliyordu lakin birden silahlar patlamıştı.

Annemler çoçuklar aile büyükleri bir tarafa toplanmıştı ama asya yoktu ferhat ta yoktu Aşlahım düşündüğüm olmasın ne olur eğer o aldıysa yakardım mardini. Asyanın ailesi delirmiş haldeydi abisi desen yakama yapışıp bulmamı istiyordu. Herşey zordu ve ben onu bulmalıydım yoktu neredeydi.

Loading...
0%