Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@simay_56

Asya dan devam

Düğün güzel ilerliyordu ömer ile öpüşmüş ilk öpücüğümü onunla yapmıştım anlamlıydı. Hatta ilk alnımı öpmesi içimi hoş etmişti. Sürükleniyorum ona farkındayım. Silahlar patlayınca Ömer'in gönderdiğini abim seni almamızo söyleyip araca binmiştik ama bilinen yollar değildi zaten tanımıyordum burayı bilmiyordum ama bir korku almıştı içimi. Annemler deli olmuştur umarım iyilerdir. Düşünmeliyim ya da uyuma numarası yapmalıyım. Uyuyor gibi yapıp dinlemeye başladım adamı.

- abi aldık

-.......

- tamam abi dert etme ömer köpeği arasın dursın

-.......

- tamam seni bekliyoruz abi.

Yanındaki adamla konuşup beni Urfa'ya kaçırdıklarını öğrenmiştim bunlar Ömer'den ne istiyorlardı kimdiler ki. Simaydan öğrendiğim kadarıyla aşiret de onu istemediklerini öğrenmiştim. Umarım bir yolu bulup ulaşabilirsiniz onlara Ömer'i beklemekten başka çarem kalmamıştı.

Araba durup bir yere gelmiştik burası çok güzel bir konağa benziyordu ama içeri girince için buz tutmuştu bu kadın nasıl böyle birşey yapardı inanamamıştım ömer öğrenince yıkılırdı. Kurtulmalıydım ama nasıl.

- gel bakalım Karadeniz kzıı

- şey

- ben seninle güzel güzel konuşurken sen beni dinleyeceksin

- peki

- güzel gel otur

- şimdi anlaşalım sen ömerle evleneceksin sonra erkek çoçuk dünyaya getirip gideceksin

- ne 

- eğer dediklerim olmazsa ölümlerden ölüm beğen daha doğrısı ilk sevdiğin dedemden ve babaannenden başlarım sonra umay dan yarın bir gün çoçuğu olır bir bakmışsın ölmüş ne dersin

- siz ne diyorsunuz ne saçmalıyorsunuz böyle

- merak etme birazdan gelecek senin ki o zaman uslu dur git hazırlan

- ne diyorsunuz

Aklım almıyordı ne oluyordu böyle korkuyordum ailemin canı vardı ortada ve ömer neredeydi ki. Ne oluyordu böyle. Neye hazırlanacaktım ki ben.

- ayşe asyayı odasına götürün hamama alıp kişisel bakımlarını yaptırın eğer yapmazsa beni çağırın ben hallederim.

- tamam hanımım

Ne diyordu bu kadın ne hamamı ne hazırlığı bir insan bu kadar kötü olmamalıydı ki.

- ni bak kızım denileni yap eğer yapmazsan.

- ne olur ki

- söz dinle kızım ne olur

- anlat abla ne olur

- işkence eder sana.

- o nasıl oluyo

- hergün sevdiklerinin ölümünü izletir sana seni pazarlar sonra

- ne diyorsun abla sen

- bak kızım birazdan ne olursa olsun şunu unutma güçlü kal ki sana birşey yapamasın dediklerini yaparsan sana da ailene de dokunmaz.

- bu kadın ne den böyle

- sen denileni yap gel hazırlayalım seni.

Ruhum bedenimde değil gibiydi neler oluyor anlamıyordum artık zorla tanımadığım biriyle bemi yıkıyor bildiğin kızlık muayenm yapılıyordu yetmemiş gece için hazırlanıyordum. Ben resmen tecavüze götürülüyorum ve kurtulmam gerekiyordu. Kadın çıkmış odayı karıştırmıştım kamera bar mı diye korkudan üzerini değiştirip yatmıştım. Yanımda bir ağırlık hissedince kasılıp kalmıştım ellerim bağlanmış ağzımda birinin eli vardı ve bana bakıp sırıtıyordu ve korkuyordum ben ne yapıyordum ki ne oluyordu. Üzerinden kalkıp bana baktı ve kulağıma eğilip

- sakın korkma tamam mı

Bu ses hayır hayır olamazdı o olamazdı bana bu kötülüğü yapmış olamazdı. Ben ne etmiştim ki neden bu oluyordu ki. Korkudan bayılmıştım artık hissetmiyorum hiçbirşeyi.

 

Sabah olmuş gün doğmuştu kağı çalmış gelen ayşe idi odaya göz gezdirmişti hanımı ondan duymak istediği şey için talimat vermişti kıza üzülmüştü. Zorla tecavüz edilmişti bir kızın hayalleri yok olup gitmişti. Oda desen yırtılmış paramparça olmuş kıyafetlerle doluydu. Çarşaf yerde idi kan vardı ve gece istenilen gibiydi ayşe kadın bir kez daha lanetler okumuştu bu kadına da fikirlerine de oğlunu canice yetiştirmişti şimdi de bir kızı yok etmiş gelini etmişti.

- anlat ayşe

- hanımım

- anlat o da da ne gördüm.

- beyimiz ile asya hanım güzel vakit geçirmiş

- detay ver

- paramparça kıyafetler yerdeydi. İkisinin üzeri çıplaktı ve beyimiz üzerinde yatıyordu kızın ve çarşaf

- nasıl

- kanlı efendim

- aferin şimdi git onlar için güzel bir yemek yap oğlumun hiçe ihtiyacı var kızı da iyi besleyin zira gebelik için iyi bakım şart

- tamam hanımım

- ayşe sana bir kere veriyorum işinde iyisin kızı çekip çevir öğrensin aksi halde olacakşarı da anlat ona.

- tamam hanımım.

Ayşe tiksiniyordu artık oğlu iyi bir afamdı ama ne olduysa, zalimleşmişti annesi onu zalim birine çevirmişti korkuyordu artık olacak olandan korkuyordu. Gencecik kız yok olup gidecekti ahı tutacaktı işte bundan çok korkuyordu ayşe.

 

 

Yazardan

Ayşe üzerindeki ağırlıkla kalkmaya çalıştı ama yapamadı gece yaşadıkları geldi aklına ve birden bir el ağzını kapattı ve konuşmaya başladı.

- sakın bağırma sakın

- eğer bağırırsan sana gerçekleri anlatamam ve kurtulamazsın

- ne oluyor ben biz ne oldu

- karımsın artık benim burada bizim yavrumuzım temeli atıldı dün gece

Asya titriyordu ve birden çığlık atıp bağırmaya başladı dün gece kadın olduğınu tecavüz edildiğini öğrenmişti şimdi de karımsın benim denmişti ne yapacaktı nasıl olacaktı kaçması gerekiyordu artık ama bir el boğazına sarılıp

- eğer beni dinlemez de başına buyruk hareket edersen olacaklardan ben sorumlu değilim

- sen nasıl bir zalimsin

- bekle beni

- defol deffoool

Asyanın sesi konakta yayılıyordu kaçırılmış, üstüne üstlük tecavüze uğramıştı. Ne yapacaktı nasıl devam edecektir hayatına. O temizliği kalmamıştı artık aklı almıyordu bana bunu nasıl yapar neden ben diye kendini yiyip bitiriyorsun nasıl bir zalimin eline düşmüştü ki.

Loading...
0%