Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@simay_56

Kargaşa içindeki yeni bir güne merhaba diyoruz. Arkadaşım sevilin sürekli dediği gibi güneşi selamlama amaaaan ne saçma şey. Yatağımdan kalkıp banyoya ilerleyip kısa bir duş ve çay içmek işte beni yenileyen şey. Çalan telefona baktım bu saatte kim arar ki beni. Annem desen aramız bozuk zorla evlendirmeye çalışıyor. Neymiş ölürse gözü arkada kalırmış, torununa sevmesi lazımmış, dünürü yle çay partileri yapması gerekmiş, düşman çatlatacakmış. Hayır belki ben sevmiyorum istemiyorum kimseyi ama yok seher kim zaten dinleyen mi var beni. Ben kendi kendime söylenirken açmıştım telefonu.

- Efendim anneciğim. 

- Bana bak öğleden sonra randevu ayarladım sana. Bak eğer gitme var ya bu yaşta döverim seni.

Bu kadın neden anlamazdı ki abime söylesem annemden ve yengemden korkuyordu. Yengem annemle iş birliği içindeydi resmen. Tam bir yenge ama seviyorum da kendisini.

- amaaaa 

- dediğimi yap seher getirtme beni diyarbakır a. Oraya gelirsem döverim seni bak.

- sen gel koskoca cerrah ol ama anneden dayak ye iyi mi

- seheeeeeer. 

- tamam annem tamam yapıcam bak.

- tamam kuzım şeker pârem

İstediği olunca hemende güzel çoçuğu oluyorduk iyi mi. Seviyorum bu kadını. Nasılsa ameliyat var deyip tüylerim nasılsa.

- Tamam annem ben atıcam numarasını sende konuş tamam mı annem. Gidip maç muhabbeti yapma, askerlik anılarını anlat deyip dalga geçeyim deme bak terlikle döverim oraya gelip seni. Tamam mı annem

- şeref sözü veriyorum senin dediğini yapıcam.

Annemle konuşmamız bitmişti ve derin bir nefes alıp vermiştim. Kadın bıkmadan usanmadan yirmi sekiz yaşındaki bana görücü bulmaya çalışıyordu. Eşyalarımı alıp çarşıya çıkmak için evimden çıkacakken sert bir şeye tosladım. Buraya duvar mı yapılmıştı acaba benim mi haberim yoktu. Kafamı kaldırıp anlamaz gözlerle bakıyordum.

- Neler oluyor burada

- Günaydın seher kızım karşı dairane Bilge Kağan oğluma kiraya verdim de taşınıyor şimdi.

- Öyle mi hoşgeldiniz müsadenizle.

Yaşlı moron sırf kadın ıstemıyo diye apartmanı erkeklerle doldurmuştu. Neymiş kadınlar dırdırları sebebiyle huzur bırakmazlarmış adamda. Evin konumu işime yakın olmasa başka yere gidicem ama. Bir kere ev bakayım dedim bana evli mi bekar mı dendi. Bekarım denilince de bekara ev yok kocan olsun öyle olır diyen bile oldu. Allah'ım deyip kafa göz dalasım vardı ya sakın kaldım. Bu evi necati Amcanın hayatı kurtardığım için kiralamıştı normalde vermezdi ya işine yaradığım için vermişti evini. Alt katta ayça abla ve eşi süleyman abi vardı da bu apartman çekilir dertti yani.

- Sağolın sizede seher hanım

Yanlız hakkını yememek gerek adamın boyu 1.80 fit vucüdlu, seksi birşeye benziyor. Amaaaan ne diyorum ya ben. Tövbe tövbe iyice manyadım.

Çarşıya diye çıktım ama acil olarak hastaneye çağrılmıştım. Apar topar hastaneye geçmiştim. Üzerini değiştirirken yakın arkadaşım elif den ne olduğınu dinlemeye çalışıyordum.

- seher hocam 

- Kızım deme şöyle ya

- Sus be güzel oluyor hoşuma gidiyor

- Tamam tamam elif anlat. 

- Şimdi askerlere pusu kurulmuş ve ağır derecede yaralılar yola çıkmış geliyorlar. Ama şöyle birşey var sarı alanla birlikte kırmızo alan askeriyeye ayrıldı bu da demek oluyor ki büyük birşey var

- Ne kadar var 

- Burada olurlar hemen çıkmalıyız

- Tamamdır çıkalım. 

Hızlıca giyinip, eşyallarımı alıp alan yaratmamız gerekiyordu. İzinlerin çoğu iptal olan arkadaşalrım bile buradaydı. Tıp okuyan öğrenciler yeşil alanı idare için bile getirtmişlerdi. Böyle birşey olıyorsa risk büyük demekti.Elif boşuna stresli değildi.


Loading...
0%