Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@simayy_kitappp

Eve geçip gelinlikten kurtuldum.Gozlerim dolmuştu,dokunsalar ağlayacaktım.Motorumun anahtarını alıp aşağıya indim mert kapının önündeydi.Motorun kontagini açıp oturacağım sırada.

"Birdaha sakın"diye bagird mert

"Sende birdaha sakin" diye yanıtladı onu.Mal mal bakıyordu motora atlayıp ekipmanların taktım.Merte mecburen arabaya bindi.Isiklarda durdugumuzda cai açtı.

"Yarış" dedi kafamı salladım.Vezehiri saldım.Yeşil ışıkta çok hızlı gidiyordum.Motorum dörtlük CClikti.Merti geçtim.Gozukmuyordu bile.Derken gözüktü hemen gaz verdim ve ışıklara geldim.Hemen yanıma geldi

"Sağ ilk sol ve o sokakta ev"cami kapattı

Pislik.

⏱️

Sabah uyandığımda üstüme kot short ve uzun bir t-shırt geçirdim bunlarn uyumuna bayiliyordum. Beyaz çantamı bulup içine gereken eşyalarımı koyup motora atladım.Askeriyeye yakın bir evdi.Kapıya geldiğimde asker bei tanıyamadı.Vizörü açtım.

"Ben Komutan Asena Yildiz"

Asker koşarak kapıyı açıp kafasını özür dilerim anlamında eğdi.Ben öyle anladım.Ustmeğenin yanına geldim.Kaiyi tıklayıp içeri girdim.

"Buyurun komutanım"

"otur asena"

oturdum

"senleiki konumuz var birincisi seni Teğmenden Albayarutben değişecek aslında yillarayni fakat yarbay biraz daha ustte"

"saolun komutanim"

"ikincisi isezatrn ti iniz az dört kişisiniz.Bir adayımız var onu sizn grubu nakil edeceğiz.Ekrem KORUN kendis mareşal."

"olur komutanim, saolun başka bir şey var mı"

"yok gidebilirsin asena

 

 

Loading...
0%