Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@siradanbirileri1

                                    1

 

-Rojgul gelesin hele.

- Geliyrem baskan bekleyesin hele

 

Bu gerizekalı başkan heralde yine bana bilgi verecektir hele. Off burda kala kala güzelim Türkçem bozuldu ya. Neyse bu arada ben kim olduğumu söylemeyi unuttum ben Yüzbaşı Yağmur Yılmaz. 3 aydır bu şerefsiz orospu çocuklarının yanındayım. Yanındayım derken yanlış anlaşılmasın buraya ajan olarak geldim.

 

- Geldim baskan neoldi

- Gel rojgulum sağa cok iyi heberlerim vardır

- Deyesin baskan merakdan catlayacağam

 

Yoo hiç merak fln etmiyorsun. keser misin sesini çok sevgili iç sesim

Ayy ben sanki sana çok meraklıydım hıh iç sesinden trip yiyen tek kişi olabilirim ayyy ben kendimle konuşmaktan bu başkanı unuttum

 

Evet rojgülüm yani eskerleri yakaladik birazdan haburada oluylar.

 

Ne ne ben neyi kaçırdım bu orospu çocukları Türk askerlerini mi esir aldı bu nasıl olur bunlar bi bok yapamazlardı. Hemen albayı aramalıyım.

 

Yüzüme itici bir gülümseme yerleştirdim ama bu mal tabiki anlamadı

 

Çok seviğindim baskan ne zaman gelir eskerler

 

Biliydim böyle sevinceğini bi saate kalmaz gelirler herhal. Sen git hazırlan hele eskerlere güzel bir hazirlik yapasın

 

Eve dönünce yüzümü cifle yıkıyacam şuan güzeller güzeli yüzümdem tiksiniyordum

Haspama bak güzeller güzeli yüzüymüş sanki İngiltere prensesi sussana kezban(kezban iç ses) İngiltere prensesi benim yanımda bir hiç hıhı tabi canım ya sesin benimle ne alıp veremdiğin var kezban bu git iyi gittim be beni ararsın sonra sen yeter ki git ...... Gerçekten gitmiş neyse zaten yapıcaklarım var

 

Tabi baskan gidip yapayım diyip hemen çadırıma gittim. Oyduğum taşın arkasındam telefonu çıkarıp albayı aradım. Albay açınca temkil vermedim çünkü burda temkil vermem tehlikeliydi.

 

Albayım az önce başkan bazı askerleri yakaladığını söyledi.

 

Albay düşünceli bir sesle

Tamam Yağmur zaten senin görevin de bitecekti oradaki önemli dosyaları alman beraberinde askerleri de kurtarman lazım ben hangi askerler olduğunu bulmaya çalışıcam

 

Emredersiniz albayım

 

Dikkat et kızım Allah'a emanetsin

 

Keşke cevap vermemi bekleseydi albay bunu dediği yüzüme kapattı aslında mevki durumumuz farklı olsaydı ben yapıcağımı biliyordum ama işte albay olunca göt yemiyodu. Neyse şimdi gidip dosyaları halledeyim. Telefonu tekrar yerine koyduktan sonra ana çadıra gittim oradaki dosyaları ve flaşları aldım almasına da bunlar farketmemesi için baya hızlı olmalıyım askerleri kurtarmak için.

 

Sanırım sonunda şans yüzüme güldü araba sesleri geliyor büyük ihtimalle askerler gelmiştir. Hızlıca çadırdan çıktım tam tahmin ettiğim gibi askerler gelmiş. Askerler herkese ( ben dahil :(( ) tiksinç bakışlar atıyordu.

 

Daha dikkatli bakımca birinin yaralı olduğunu gördüm. Yaralı olduğu halde hala dimdik bir şekilde duruyordu tam bir TÜRK ASKERİ gibi. O an için onur ve gururla doldu, askerleri esirlerin tutulduğu çadıra götürdüler o sırada başkan yanıma geldi

 

-Rojgul habunlardan birini seçesen sağa hediyem olacak.

 

Amma baskan ben ancak birinemi layığım hıh ben hepsini istiyrem

 

Eve dönünce bu yaptığım cilve için ağzımı tuz ruhu ile yıkıycam şuan kendimi inanılmaz kirli hissediyorum.

 

- Öyle şey olir mi rojgulum sen yeterki isteyesen hepsi senin olsun.

 

Teşekkürler baskan

 

Hemen odadan çıktım askerlerin tutulduğu çadıra girdim, hepsi ellerinden zincirlerle tavana bağlıydı yüzümde puşi olduğu için benim kadın olduğumu bilmiyorlardı.

 

Ne istiyorsun it işkencemi edicen hadi et ama bizim içim sizin gibi piçlerin yaptığı işkenceler bir hiçtir.

 

Bunu diyen aralarındaki en yüksek rütbeli kişi olmalıydı az önce dediklerini hiçe sayıp yaklaştım ve kulağına fısıldadım

 

Ben hayalet tilki şimdi bu anahtarı al ve tam 47 dakika sonra bu çadırdan çıkın kuzeybatı yönünde ilerleyin 5 kilometre sonra bir araç var onu alıp 17 kilometre kuzeybatı yönünde ilerleyin orda bir askeri üs olucak

 

Deyip çekildim yüzünde hem şüphe hem de şaşkınlık vardı. şüphe, gerçekten hayalet tilki olup olmadığıma emin olmadığı için şaşkınlık onlara yardım ettiğim içindi.

 

Bende inanmazdım tabi hayalet tilki dağların efsanelerinden biridir. Zaten kolay kolay iki lakap verilmez ama ben iki lakap almayı başardım. Hayalet görünmedem her yere girip çıkabildiğim için tilki ise aklımda her zaman bin bir tane plan geçtiği için verildi.

 

Sana neden inanayım ne malum yalan söylemediğin

 

Dediklerine sadece sırıttım tabi o sırıttığımı görmedi puşi olduğu için.

 

Sana neden yalan söyleyeyim ne çıkarım olabilir bundan şuan zaten esirsin en kötü yeniden esir düşersin.

 

Yüzünde hala şüphe vardı ama başka çaresi olamdığını oda biliyordu. Ama yinede beni tehtid etmeyi unutmadı

 

Eğer bir oyun varsa bu işte seni bulurum ve doğduğuna pişman ederim seni emin ol bunu yaparım.

 

Biraz inandırıcı olması için bir iki tokat atmam lazım

 

Bu sefer o sırıttı at en fazla ne yapabilirsin ki

 

Şimdi görcen ne yapabileceğimi askerde baya yakışıklıydı yazık olacak yüzüne ilk kez sana katılıyorum iç ses.

 

Askere bir tokat attım askerin azından bir inilti çıktı eee elim serttir hem bunu o istedi sonra bana şaşkınca baktı aaaa çok şeker sanki sudan çıkmış balık gibiydi.

 

Ohaa komutanıma nasıl vurdu ya komutanın ilk kez bir tokat sayesinde ifadesinin değiştiğine şahit oldum.

 

Sanırım bunu diyen timin en gevezesi olan kişi her timde illaki böyle biri oluyor. Komutan öyle bir bakış attı ki ben bile biraz tırstım ama tabiki farkettirmedim.

 

Konuşmanızı bölmek istemezdim ama zaman azalıyor

 

Sanrım biraz fazla sert söylemiştim ki timdeki herkes biraz tırstı tabi bunu herkes anlayamazdı ben yüz okumada oldukça iyi olduğum için anladım.

 

Sonunda öğrendim timdeki en yüksek rütbeli kişi yüzbaşıydı. Yani aynı rütbedeydik ister istemez rahatlamıştım mazallah benden yüksek rütbeli olup sonra beni bir askeriyede tanıyıp taksatdı. Düşüncedi bile ürkünç.

 

Yüzbaşı tamam devam et der demez bir iki tokat daha attım. Sonra bu 5 sn gözlerine bakıp gittim. Şimdi sırada vardı. Askerler burdan gider gitmez burayı patlatıp gidicektim. Eğer başkan dosyaları fark ederse askerler almış olmalı diyip sıyırırdım.

 

Gidip yiyecek yemeklere kendi özel tarifim olan uyku ilaçını ekledim oldukça fazla her türlü ölecekler zaten ha patlayarak pa zehirlenerek dimi. Kendi çadırıma gidip dinlendim bundan sonrası sadece beklemekti.

 

40 Dakika sonra

 

Tüm herkes bayılmıştı veya bazıları ölmüştü çokta umrumda değildi.7 dakika sonra adım sesleri geldi dikkatlice etrafa baktığımda askerler olduğunu gördüm şaşkınca etrafa baktılar sonra yüzbaşı ile biri ana çadıra girdi, onları takip ettim bunu yapacaklarını zaten tahmin ediyordum. Her yere baktılar ama önemli şeyler bende olduğu için bulamadılar. Yüzbaşı küfür mırıldandı.

 

Tabiki bunu duymadım o kadar yakınlarında değildim ama yüzbaşının ağzını okudum. Önemli bir şey kalmadığına emin olduktan sonra hızlıca kampı terk ettiler. Ben onlarım uzaklaştıklarından emin olduktan sonra hızlıca kampa geri döndüm ufak tefek işleri hallettim.

 

Sonra etraftaki ölmeyenleri uyandırmadan etrafa bomba döşedim. Sonra işim bitince oradaki herkesi uyandırdım. Herkes şaşkınca birbirlerine bakarken konuşmaya başladım

 

Beni hepiniz rojgul bildiniz ama ben hayalet tilkiyim.

Hepsi titremeye başladı korkudan.

 

Siz benim stili iyi bilirsiniz eğer ben birilerini öldürürsem son gördükleri yüz benim yüzüm olur. Cehennemde ateşiniz bol olsun. Sonra bombaları patlattım. Hepsi geberip gitti.

 

Bende beni bekleyen helikoptere doğru yürümeye başladım. Yaklaşık 4 kilometre sonra helikoptere binip evime döndüm ama asıl sınavımın yeni başlayacağından habersizdim.....

Loading...
0%