Yeni Üyelik
1.
Bölüm

İlk Kez Mardin'e Gidiş

@siradanbirileri1

Zeynep Mardin'in yollarını izliyordu. Mardin'in her bir yerine hayran kalmıştı böylesine güzel bir şehrin içindeki bazı zihniyetsiz insanlar yüzünden içinde yaşayan insanlara zehir olması çok kötü bir şeydi. Zeynebin annesi ve babası mardinliydi. Ama onlarda 30 yıldır Mardin'e ayak başlamışlardı. Zeynep annesiyle babasının en kıymetlisiydi tek kız olması ailede bazı pozitif ayrımcılıklar sağlıyordu. Zeynebin iki abisi bir ikizi ve erkek kardeşi vardı. Zeynep kendi kendine söz verdi bu şehirde insanlara cehennemi yaşatanlara gerçek cehennemi gösterecekti.

 

2 saat sonra

 

Zeynep arabasından indi ve tuttuğu eve doğru yürüdü. Kapıyı açtı şimdilik kiralık bir ev tuttu çünkü bu evde çok kalmayacaktı. Eve eşyalarını yerleştirdikten sonra dışardan yemek söyledi. Aslında İstanbul'daki hayatı çok iyiydi. Ve şimdiden özlemişti. Zeynep komiserdi. Asayiş şubede. Ayrıca çok başarılıydı, zaten ekibi namı almış başını yürüyordu. Ama kendisinde İstanbul'da bir namı vardı. "Zeynep Abla" İstanbul'da onu tanımayan yoktu. özellikle sokak çocuklarıyla arası çok iyiydi. İstanbul'daki düzenini bırakması zor olsada buraya geldiği için pişman değildi.

 

7 saat önce

 

(Ekip 6 yıllık)

 

Zeynep mardine gidecekti bu yüzden ekip arkadaşlarıyla vedalaşıyordu. Ekip zeynebin gitmesine çok üzülüyordu her şeyden önce onlar bir aileydi. Zeynep ilk önce Ali ile vedalaştı. Sonra Yağmur, Murat ve Sibelle. Sonra abi dediği onur ve yavuz amirleriyle en sonda kendisinden küçük olan ve kardeşleri gibi gördüğü Sinem Elif Arda ve Sinan ile.

 

(Karakter tanımı gibi bir şey ndjddmsm)

 

Ali: Zeynep ile aynı anda başladılar mesleğe ve kardeş gibiler değil kardeşler. Evli ve bir kızı var. Karısı biraz fazla kıskançtır.

 

Yağmur: ekipten murat ile sevgili ama 2 haftada bir kavga ederlerdi. Bu artık onların rutiniydi. Ekibe Zeynebden sonra geldi ama birbirlerine çok çabuk alıştılar.

 

Sibel: Erkeklere karşı mesafelidir ve şiddeti sever özeliklede kendisine asılan erkekleri dövmeye bayılır. Zeyneple ekipten önce akademiden beri arkadaşlar.

 

Onur : ekibin müdürü aynı zamanda abisidir. Evli ve 3 çocuğu var çocukları 12(erkek) 14 (kız)15(kız) yaşında.

 

Yavuz: Ekibin başkomiseridir. Evli ve 1 çocuğu var 14( kız) yaşında. Ekipte onurdan sonra en büyük kişi.

 

Sinem: ekibe geleli 2 yıl oldu ve arda ile sevgili. Zeynebi olmayan ablası gibi görür.

 

Arda: ekibe geleli 3 yıl oldu Sinem ile sevgili.

Biraz saf birim

 

Elif ve Sinan: ekibe geleli 1 yıl oldu ve ikisininde sevgilisi yok.

 

( Vedaşlamadan devam)

 

Zeynep aile dediği ekibinden ayrılırken çok zorlandı ama en son başardı. En son müdürü onur ne zaman istersen kapımız sana açık dedi.

 

Şimdiki Zaman

 

Zeynep çok başarılı bir polisti ve bir sürü ödülü vardı. Zaten babası ona 12 yaşından beri silah eğitimi veriyordu. Bu çok işine yaradı. Bu yüzden Mardin'de direk müdürlük görevi verildi. Aslında İstanbul'da da verildi ama ekipten ayrılmasını gerektireceği için kabul etmemişti. Yemeğini bitir

ip yattı yarın uzun bir gün olacaktı

 

Loading...
0%