Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@sirena_dg

Selammmlarrrr

 

 

 

 

Eve geleli bir iki gün olmuştu.

Koltuk ta uzanmıştım hemen masadaki telefonu aldım elime Özcan dan arama ve mesajlar gelmişti ve iş arkadaşım alidende .

Saate baktığımda 4.20 geçiyordu atltarafi gözlerimi dinlendiricektim üç saattir uyuyorum ya .

Özcan'ın masajlaraina baktım.

Yavrum neden aramalarıma bakmıyor sun bir şeymi oldu.

Bir yerinmi ağrıyor.

Eğer cevap vermessen anneni arayacagim bitanem.

Bunun gibi mesajlar atmıştı.

O sırada annemin sesini duygum .

Uyandım mı kızım Özcan oğlum saat beşte seni almaya geliyor aradı söyledi sana ulaşamıyinca beni aradı.

Şu an herşeyi anladım Özcana oğlummu dedi aannem .

Içimden anne o sevgilimm hayatım ve seninde damadın diyemedim neyse biraz zaman geçsin öyle söylerim ya .

Hadi kızım kalk hazırlan dedi annem .

Hayret annem nasıl üzerime uçmadi neden bulunuyorsunuz diye vay be dedim aman aman nazar değmesin mazallah diyip elimi kulak mememe götürüp ezip agzimdanda öpücük sesi çıkarıp elimi masaya vurdum anneme baktım bana senin aklın nerde dermiş gibi baktı .

Ve odadan çıktı bende hemen ayağa kalktım ve odama geçtim basım dönüyor du hastaydim ama erken teşhis konulduğu için kurtulma şansım vardı az olsada .

Ama her şeye rağmen Özcan vardı. Onu seviyordum az zamanımda olsa onunla dolu dolu geçirmek istiyordum. Ahh gözlerim tekrar dolmuştu.

Hemen elimle yelpaze şeklinde gözlerimdeki yaşı kuruttum ve gardıropumum yanına geçtim dolabın ağzını açıp içinden kıyafetlere bakım. Bugün ilk buluşmamız gibi düşünürsem bir şey ler daha kolay olur .

Bir beyaz mini etek üstünede kapalı yeşil bir crop giydim ve yeşil etek boyunda bleyzie ceket giydim .

Hafif makyaj ve Gold takılarda taktim . Bu sırada Özcan mesaj atmıştı aşağıda olduğunu belirten mesaj .

Beyaz çanta ve beyaz ayakkabı giydim . En son parfüm sıkıp anneme haber verip çıktım asansöre binip düğmeye basıp aşağıya indim ve binadan çıktım karşımda.

Tüm yakışıkligiyla karizmatikliyiyle sevgilim vardı bu adam benim sevgilimdi .

Yanına gidip boynuna sarıldım oda sıkıca belime sarılıp yüzünü boynuma gömdü sayısız ca öpücük bıraktı huylandigim için kafasını omzumla kafam arasında sıkıştırdım . Yüzünü kaldırıp gülümseyerek hoşgeldin yavrum dedi . Bende hoş buldum aşkım dedim eliyle cenemden tutup duduklarima sert bir öpücük bıraktı geri çekilip on koltuğun kapısını açtı bindim . Kapımı kapattı ve şoför koltuğuna geçti.

Heyecanlıydım hemde fazlasıyla.

Arabaya binip çalıştırdı elimi tutup öptü ve sana çok güzel bir sürpriz var bebeğim.

Gülümsedim nereye gidiyoruz dedim yolda giderken ama o kaşları çatık bir şekilde bacaklarima bakıyordu.

Sevgilim bir şey mi oldu dedim bana bakıp bu kadar güzel sevgilim var daha ne olsun bebeğim dedi ve önüne döndü.

Bacak larima bakıyordu demekki kıskanç bir adam severiizzz sevgilinizi delirtmeyide çok severiz bende yolu izledim sık sık iyi olup olmadığimi yurtdışından doktor bulduğunu ve turkiyeye gelcegini ve ona görüneceği mı söyledi yaklaşık yirmi dakika sonra bir restoranda geldik. Elimi öpüp arabadan indi arka kapıdan bir şey alıp benim tarafıma geldi tabi ben inmedim eee biraz naz canim yani savcı sevgilimm var be .

Özcan kapımı açtı elini uzattı elini tutup indim diğer eli arasındaydı.

Diğer elini arkasından çekti ve elinde büyük bir demet kırmızı gül vardı ve bunların tam ortasında beyaz bir gül vardı vardı aşırı büyük tü çok güzelleri ve ben aşırı heycanliydim düşüp bayıla bilirdim.

Çiçekleri bim önüme getirdi aldım. Kokladım çok güzellerdi.

 

Bunları sana önceden vericektim ama heycandan unuttum dedi gülerek. Bu hali çok tatlıydı öpmek istedim elimi yüzüne götürüp dudağına öpücük bıraktim teşekkürederim sevgilimm çok güzel ler dedim .

Geri çekildim belimden tutup elini geçmem için yol gösterdi birlikte restorandım içine girdik bizim için rezerve eden masaya geçtik yemek yedik sohbet ediyorduk. Kalbim çok hızlı atıyor du . Ona dava ile ilgili bıçak ladigim adamak alakalı soru sormak istedim ama bunu şu an konusmayacagini ve sadece sagligimla kafa yormami istedi çok ustelemedim.Ceketimi çıkarmamistim çok sıcaktı.

Sevgilimm ben lavaboya kadar gidip geliyorum dedim

Tamam bebeğim bende hesabı ödeyip çıkalım dedi başımı salladım.

 

Lavaboya girdim işimi hallettim sıcak olduğu için ceketimi çıkardım makyajımı tazeledim elimi son kez yıkayıp çantamı ve ceketimi alip çıktım .

Masaya doğru gidiyordum Özcan'ın arkası dönüktü yanağını öpüp yanına oturdum bana baktı sonra üstündekilerine

Bebeğim lütfen bana bu şekilde lavabodan çıktığını söyleme dedi

Maalesef sevgilim çıktım da sorun ne dedim

Bacağıma dokunup şimdiki sevgilim ilerdeki karım şu an yarısı fabrikada kalmış bir adet etek ve üst giymiş daha ne olsun yaklaşıp omzumu öptü ve yavaş ca boynuma doğru geldi öperek elimi yüzüne götürüp okşadım dadı sevgilim kalkalım dedim . Ceketimi tutup bana giydirdi ve saçlarımdan öptü çiçek gimi ve çikolatami şaka şaka çantamı aldim .haydi. Gidelim bebeğim diyip belimden tuttu.

 

Arabaya doğru gityil kapımı açtı bindim oda radindan şoför koltuğuna yerini aldı ve arabayı çalıştırıp yola girdik .

Bana bakıp elimi tutup öptü şimdi gidelim sürprize dedi ve can verdigim gülüşü gösterip önüne döndü.

Bende gülümsedim ve yarım saat sonra bir eve geldik dağ eviydi burası arabadan inip kapımı açtı cicegimi çantamı aldım ve indim .

 

Burdan laram dedi gülümseyerek.

Yavaş yavaş gittim evin kapısına geldim oda arkamdan geldi kapıyı açtı buyrun hayatımın değerlisi dedi güldüm evin içine girdim heyecanlidim ama kafamdan annemler şu an beni atmışlardır sabahtan beri bakmadım telefonuma .

Lara iyi misin yoksan ikimiz tek olduğu için rahatsız mı oldun eğer öyle - sözünü kesip hayır sevgilim ondan değil annemler beni merak etmiştir onu düşünüyordum .

 

Elimden tutarak anladım bebeğim ama merak etme ben haber verdim dedi ve yaklaşarak diğer elini belime koydu ve yüzünü boynuma sokup derin nefesler aldı.

Nefesim ömrüm seni çok seviyorum yuvam dedi boynumdan başlayarak ceneme kadar öpücük ler kondurdu.

Bende seni seviyorum aşkım dedim.

Bende çenesinden başlayarak dudaklarına doğru dilimi süründüm dudaklarının üstüne dilimi gezdirdim elimi boynuna götürdüm.

 

Belimden tutup havaya kaldırdı ve koltuğa oturdu bende kucağına dudaklarımiz birbirine deyiyoru nefesini içime çekiyordum. Ellerini kalçama getirdi .

Istediğin yerde dururuz bebeğim dedi bana muhtaçmiş sesiyle ve üst dudağımı dudakları arasında alıp emdi bende bende onun alt dudaginj alıp emdim kalbim çok hızlı atıyor du ellerimi boynuna dolayıp sıkıca sardım aşkla sevgiye öpüşüyorduk islanmistim onunda sertliğini hissediyordum gece uzun bir gece olucakti.

 

Şimdilik bu kadar arkadaşlarrr 🥰

 

 

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 🤍

Loading...
0%