Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@sirena_dg

İyi okumalar 🙂

 

 

 

Gülçin Gülçin!

Efendimm.Hadi kalk kahvaltıyı hazırla

Tamammm

Dedemin seslenmesiyle yataktan zar zor kalktım elimle gözlerimi ovuşturarak mutfaya zar zor yürüdüm.

 

 

Ya sabahın yedisinde kahvaltımı yenir ya diye kendime söyle söylene kahvaltıyı hazırladım.

 

O sıra Allah kimsenin başına vermesin babaannem kalktı ve dedemle gelip kahvaltı yaptılar.

 

Tam o sıra odadan telefonumdan bildirim s şu geldi bende hemen mutfaktan çıkıp odaya ilerledim telefona baktım.

 

Mesaj oktaydandı yani ilk sevgilim dendi bı uygulama üzerinden tanıştık haylada o uygula üzerinden konuşuyoruz.

Onu 34 aram bilmem kaç mesaj attığım için geri döndü bücür o nu bana mesaj attığında oktay atmadiginsa salak olarak kaydediyorum.

 

Neyse bana ilk kez günaydın dedi mesajda bende üç dört dakika geçsin diye bekliyom e sonunda hem yazacam diye birşey yok ama daha fazla dayanamadım ve bende yazdım günaydın

 

Okyay nasılsın

İyiyim seni düşünüyorum

Ah bu çocuğun söylediği her şey yalan ya neymiş beni düşüyor hı hasbam

Hemen hmmm dedim lavuğa

Ne zaman libidosu yükselse bana yazar salak herif ama buna ragmen bende yazıyorum çünkü başka kinuşacak kimsem yok şu an o kanulara girmicem başka zaman daha detaylı anlatırım

Ben düşüncelerime dalarken tekrar bildirim sesiyle irkildim ve baktım telefona.

 

 

Müsait sen bı odaya geç konuşalım sesini özledim aşkım diyordu saf yalan akan oktayin attığı mesajda .

 

Hayır şu an müsait değilim daha sonra konuşalım canım.

 

Hahaha nasilda tersledim e bu çocuk beni sadece fotoğraf tan görüyor sev miyor ayrıca o İstanbulda ben Van'da olaya gel .

 

Oktayla sadece iki gün olmuştu konuşali bana annesinde babasından vb şeylerden bahsetti annesi de vanliymis oda aşiret kiziymiş benim gibi.

 

Ama bana soy adin bile ne sormadı sadece yaşadığım yeri ve şu an Van'da olduğumu babaannemlerde kaldığımı biliyor o ne zaman arasa baska şeyler konustuguz için anlatmiyim. Şimdi anladınız.

 

Pek sormuyor hayatımı zaten biz ne zaman konuşsak telefon hop diye gider bı kere bile iyi akşamlar demedik birbirimize .

 

Neyse telefonu attım babaannemin yatağına banyoya geçtim elimi yüzümü yıkadım .

Bugün çarşıya gidicektim ama çarşıda çarşı ha bintane insan var masallah hepside genç.

Dedem gittikten sonra bende hazırlanmak için odaya geçtim biz normalde Ankara'da kaliyoruz ama ben buaraya geldim yaklaşık bir ay önce çünkü babaannem hastaydı ona birinin bakmasi gerekirdi. Ben geldim zaten açık öğretim okuyordum neyse bir siyah kumaş pantolon ve siyah yelek giyip saçımı yukardan topladım takı taktım ayağıma Converse geçirdim çantamida alıp çıktım.

 

Evin bahçe kapısından geçince bir siyah Mercedes gözüme takıldı tamam burası Van'ın merkeziydi büssuru vardır merserize ama ilgimi çekti zaten araba siyah camliydi icinide bu nedenle göremiyordum .

Fazla kafaya takmadım yürüdüm merkeze doğru arkamdaki araba yavaş yavaş geliyordu korktum kimsede yoktu hızla çarşıya gittim beni takip etmiyolardir demi yok canım beni kim napsin burası Van İstanbul değil ki bı ana içimden bı mafya gelip kacirsa ne güzel olur dedim ama hemen çıktım bu düşünceden çünkü beni kacirsa kaçirsa organ mafyası kaçırır.

Bendeki şans işte neyse çarşıda dolanmaya devam ettim . tâbi insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyorlardı fazla tepki vermedim alisiktim bu olanlara zaten.

 

Karşıdan karşıya geçerken az önce arkamdan yavaş yavaş gelen Mercedes gördüm plakadan tanıdım bana yol verdi.

 

Cam açıktı içinde bir adam vardı kumral kızıl arası şacli esmer di gözünde gözlük varadi buradan baya karizmatik görünüyordu daha fazla bakmadan karşı tarafa geçtim ki o an aklıma bir şey geldi bu adam mı tanıyordum

 

İlk bölüm bu kadar canlar diğer bölümde görüşürüz

Loading...
0%