Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@sirena_dg

Selamlarrr :⁠-⁠)

 

 

 

Video ya tıklayıp baktığımda gerçekten şu ana gitmek istemedigim bir şey gördüm p*nisini tutup okşayıp boşalmaya çalışıyordu.

Şu an buradan midem almıyordu .Bu adamın böyle it olacağını düşünüyordum.

Videoyu bakar bakmaz hemen profiline girip engeli bastım.

Dıştan adam görünüyordu ama içi boşmuş ergen pis .

O sırada bahçe kapısının açılma sesini duydum amcamlar gitmisti kim gelemis ki acaba diye düşünürken kuzenimin sesini duydum demekki halam gelmiş.

 

Kuzenimle benim aramda bir yaş vardı ben 18 o ise 17 iyi analasirdik zaten kimse yoktu ne onun ne benim o da bu uygulamayı kullanıyordu.

Ve bı sevgilisi vardı sevgilisi ona ne kadar mesaj atarsa banada o kadar atıyordu mal ona ulaşamadığı zaman beni darliyordu bı ara tam tamına bin mesaj atmıştı manyağın tekiydi bı ara küslerdi bana yürüyordu slah herif çocuk ta çocuk olsa velet ya.

 

Kuzenim zilanin seslenmesiyle odadan çiktim halama hoş geldin deyip zilana sarıldım.

Kaş göz yapıyordu telefonumu ortadan kaybetmemei söylüyor du .

Demekki halam durumu çakmış büyük patlıcaz desene.

Halamla sohbet ederken bana en büyük halamın oğluna beni istemeye geliceklermis ama babam yaşı küçük demiş ben hayla şaşıyorum nasıl onaltimda evlenmedim diye burdakiler erken evlenir ya o yüzden.

Ben şaşırmış gibi yaptım zaten oyunculuk performansımız ailede bı numara.

Daha küçüğüm falan fila. Konu kapandı zaten resitim diye herkes ne zaman evlencen ne zaman hayır adam bulsam okeyde hereks oğlunu koymuş önüme seç beğen al diyor e bu durum hoşuma gidiyor erkeklerin pasif kalması ama ağırdan alıyorr zaten gönlümde biri olsa evlenirdim ama yokki

Neyse akşam oldu telefonla uğraşıyorduk zilanla oktay mesaj atmıştı onları okuyordu mal gene libidosu tavan yapmış ama Zilan burda olduğu için def ettim başımdan.

Sonra sohbet edip uyuduk yarın sabah hastaneye gidecektim yüzümdeki sivilceler için .

Sabah erkenden uyandım Zilan hayla uyuyordu. Telefonu alıp biraz oyalandim o sıra halamda uyandı . Kahvaltı edip üstümüzü giydik zilanla.

Ben mavi çiçekli elbise giydim elbise midi boydu ayağıma mavi sandaletler ve saçımı açık bırakıp mavi toka taktım.

 

Zilan ise kumaş siyah pantolon ve siyah çeket giydi .

Aşağıya indik halamlara çıkacağımızı haber verip çıktık.

Yarım saat sonra hastaneye geldik. Doktorlar görüştük ilaç falan yazdı çıkıyorduk. Asansördeydik asansör üçüncü katta durdu ve kim geldi derseniz o geldi alaz ona tiksinerek baktım çünkü yaptığı şey hiç hoş değil di iğrenç ti .

Aynadan birbirimize bakıyorduk sadece.

 

 

Alazdan

Kardeşim Ali'yi hastaneye getirdim dün gece trafik kazası geçirmişti.

Ama durumu iyiydi bende eve gidip kıyafet getirmek için asansöre bindim karşımda iki kadın vardı biri tamamaen siyah giyinimliydi siyah renkli saçları vardı ucunu sarıya boyanmıştı diğeri ise mahalledeki kızdı kısa süre önce bı mahallede Ali'nin zoruyla kısa bi süre takıp ettiğimiz kız o zaman çok dikkat etmemiştim ama kız efsaneydi kahve rengi saçları dalgalıydi aynı renkte olan gözleri dolgun dudakları adeta ben burdayım diyordu.

Mavi elbise mavi toka takmıştı çok yakışmışti duru bir güzelliği vardı su gibiydi kokusu kokusu çok hoştu.

Ama bana tiksinerek bakıyordu acaba çok incelediğim icinmi diye düşündüm.

Ama bakilmicak gibi değildi. Aynadan bakisiyorduk . Neden bu kadar kötü baktığını öğrenmek istedim ve gülerek neden bana öyle bakıyorsunuz.diye sordum sinirle gözlerini açıp kapattı.

Sen daha iyi bilirsin alaz dedi o an şaşırdım çünkü tanismiyorduk sadece bir kez gördüm. Ne demek istiyorsunuz dedim.

Bana bu kadar adi olucagini düşünemedim dedi anlayamamıştım. Ne diyordu ki neyden bahsediyordu.

Bana dediği şeyle ne ye uğradıgimi şaşırdım. Ben mi yapmışım benmi ona mahremiyetimi atmıştım ama nasıl asla böyle birşey yapmam dedim sinirle çünkü itam ettiği şey çok iğrenç birşey di beni diğer p*evenklerle karıştırıyor du. Böyle bir şey yapmicagimi herkes bilirdi .

O sıra asansör durdu çıktık ikimizde birbirime bakıyorduk sinirle .

ARabaya binip eve geldim. Mutfakta kız kardeşim asya vardı hoş geldin abi açmısin dedi hayır dedim . Bana annem ama kız getirmiş dedi. annem beni evlendirme işlerini hızlandırmış.

Eve bir kız ve yanında annesi olduğunu tahmin ettiğim elli yaşlarında bir kadın vardı annemin ilk yaptığı şey değildi. Daha öncede getirdi tanışmak için ama her seferinde hayır diyordum .

Tamam evlenip yuva kurmak güzeldi ama sevdiğin insanla.

26 yaşındaydim ama hayla kalbimi hızlandıran bir kadınla karşılaşmadım.

Anneme kısaca Ali'nin kaza geçirdigini söyleyip odaya gittip bır kaç kıyafet alıp çıktım hızlıca .

Hastaneye gidiyordum

AMa bankta oturan kıza kaydı gözlerim asansördeydi kızdı arabayı kenara çekip bı süre onu izledim sebepsizce sadece bakmak istiyordum o sıra kalbimin ritmini değiştirecek şekilde gülümsüyordu. Çok naif kırılgan dı aramızdaki bu yanlış anlamayı çözüp onunla yeniden tanışacaktım ne de olsa bundan sonra annemin gelini olucakti ..

 

 

​​​​​​Diğer bölümlerde görüşürüz.🫡

 

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 🥰

 

​​​​

Loading...
0%