Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@sirinemsi

SELAMUN HELLOO YENİ BÖLÜMÜN İLK PARTI İLE KARŞINIZDAYIM EFENİM.


UMARIM SEVEREK OKUDUĞUNUZ BİR BÖLÜM OLUR. (İLGİ GÖRÜRSE DEVAM EDECEKTİR BİLGİNİZE:)

BÖLÜM SINIRI:30 BEĞENİ 40 YORUM 10 TAKİP


10 yıl önce


Güçlü olmak;


Kimisine göre güç fizikseldir ,kimisine göre ise ruhsaldır.


Benim için güç ise sevdiklerim...


Onlar var ise güçlüyüm yok ise güçsüzüm. Kendimi her zaman buna göre kodlayıp hayatımı buna göre şekillendirdim ve yaşadım .


Çevremde ki çoğu insan için güç fiziksel kimse ruhsal tarafına bakmıyor. Fakat bilmedikleri bir şey var ruhsal güç her zaman fiziksel güçten üstündür.


Ruhun; dimdik ayakta, yıkılmadan bıkmadan pes etmeden duruyorsa bu hayatta ki en büyük güç sendedir.


Fiziksel gücün yerinde olması bir yere kadar işe yarar çünkü ne kadar kendini güçlü hissedersen hisset için yıkık, dökük olduğundan bir gün en büyük yenilgiyi içinde yaşayacaksındır.


Mert bana her zaman içimde ki beni güçlü tutmayı onu her zaman dimdik ayakta tutmayı ,canım acıdığın da acımla yüzleşmemi öğretmişti .


Biri tarafından ihanete uğradığım da dimdik ,duruşumdan ödün vermeden durmam gerektiğini söylerdi.


İnsanlara zaaflarını belli etme bir kere düşersen insanlar her zaman seni zaaflarından vurur derdi.


Restorandan ayrılıp Mert'in mezarına gitmiştim ve içimden gelen her şeyi, bugün Ahmet amca ile konuştuğumuz şeyleri ona anlatmış, artık güçlü olacağıma dair söz vermiştim.


Ben güçlü birisiydim ve güçlü olmaya da devam edecektim.


Mezarlıktan ayrılıp Berk'in evine geçtim kapıyı bende olan anahtar ile açtığımda kapıyı kapatıp oturma odasına geçtim.


O sıra Berk görüş açıma girdi koltukta uyuyordu tuhaf olan kafası yere sarkmış, bir ayağı koltuğun üst tarafın da diğer ayağını normal bir şekilde uzatmış, kollarını ise karnında birleştirmişti.


Ben böyle bir yatış şekli görmedim . Kendimi tutamayıp kısık sesle kahkaha attığım da Berk'in uyanmamasına dikkat ettim.


Bu anı kaçıramazdım pantolonumun arka cebinden telefonumu çıkarıp fotoğrafını çektim.


Onu uyandırıp yatağına götürmem gerekiyordu yoksa sabah dilinden kurtulamazdım yok anam "Mihra sen bilmiyor musun ben koltukta uyuduğum da belim tutuluyor ,boynum tutuluyor, götüm uyuşuyor." falan filan hiç çekemem onu. Üstümü değiştirdikten sonra uyandırmayı düşünüyordum.


Bu üstümde ki çamurlu kıyafetlerden kurtulmam lazım kendi odama geçtim ara sıra kaçamak yapıp buraya geldiğim için Berk bana da bir oda ayırmıştı. Elbise dolabımın önüne gelip kapağı açtım iç çamaşırlarımı ve pijama takımımı alıp banyoya geçtim, üstümü indirip son anda karar değiştirip sadece üstümü değiştirmek yerine banyo yapmaya karar verdim.


Şu an bana çok iyi geleceğine emindim duşa kabininin içine girdim suyu ayarlayıp açtım. Şu an çok yorgun olduğum için hızlı bir şekilde saçımı bir kez şampuanlayıp , vücudumu yıkadıktan sonra duşa kabininden çıkıp dolabı açtım ve bana ait olan bornozu alıp üstüme geçirdim.


Aynanın karşısına geçip kendime baktığımda soluk yüzümü biraz da olsa düzeltmek amaçlı bakım yapmaya karar verdim . Madem kendimi toparlayıp dimdik ayakta duracağım ilk önce şu tipimi düzeltmeliyim.


Yüzümü yıkama jeli ile yıkayıp ,duşta açılmış olan gözeneklerime kil maskesi yapıp, siyah noktalardan kurtulmam gerekiyor.


10 dakika maskeyi beklerken o sıra üstümü giydim ne kadar pijama takımımın üstünü giyerken zorlansam da giymeyi başarmıştım .


Yüzüm gerilmeye başladığından yüzümü yıkayıp lekelerim için yüzüme uygun asit kullanıp nemlendirici sürdüm.


Son olarak dudak peelingi yapıp dudaklarımı da nemlendirdim ve banyodan çıktım .


Canım arkadaşım bakım yapmayı sevdiğimi bildiğinden benim için banyoda ki dolabı bakım eşyaları ile donatmıştı. Ara sıra beraber de bakım yapıyorduk fakat uzun süredir hiçbir şey yapmak istemediğimden ara vermiştik ama kısa süre de yine başlamamız gerekiyordu .


Banyodan saç kurutma makinesini almayı unuttuğumdan geri banyoya girip kurutma makinesini alıp makyaj masama geçtim tarağımla birlikte saçımı kurularken açık saçlarımı görmek bana halen acı veriyordu. Her şeyi aşabilirdim fakat bunu aşacağımı hiç düşünmüyordum daha fazla bu görüntüye dayanamadığımdan hızlı bir şekilde kurulayıp tepeden gelişi güzel topuz yapıp odadan çıktım.


Salona geçip Berk'in koltukta değil de yerde yattığını görünce bu sefer kendimi tutamayıp yüksek sesle kahkaha attım.


Artık gülmekten karnım ağrıyordu çok sesli gülmüş olacağım ki Berk uyandı sersem bir şekilde kafasını kaldırıp bana baktığın da " ne oluyor kızım ya neden gülüyorsun" dediğinde kahkahalarımı durdurmaya çalışıyordum elimden geldiğince kısa bir süre sonra kahkahalarımın yerini küçük bir tebessüme bıraktım.


"Koltuktan düşmüşsün farkında değil misin " gözlerini etrafta gezdirdiğin de koltuktan düştüğünü yeni kavrıyordu.


"Ben hangi ara düştüm ya hiç hissetmedim."omuzlarımı silkip


" Bilmiyorum ben banyodaydım çok yorgunsun galiba yere düşüpte hissetmediğine göre" yerden kalkıp koltuğa oturduğun da bende yanına geçip oturdum.


"Ne zaman geldin sen"


" 1 saat oldu. beni beklerken uyuyakalmış olmalısın "dediğimde başını olumlu anlamda salladı.


"Mezarlığa gittiğin de rahatladın mı konuşmak iyi geldi mi sana" mezarlığa gittiğimi anlamıştı, beni çok iyi tanıyordu.


"Evet hem de çok iyi geldi üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum bu konuyu Mert ile konuşmasam ona haksızlık yapmışım gibi hissederdim" yüzünde bir tebessüm belirdi beni kendine çekip sarıldı.


" Mert çok şanslı biri ne kadar ölmüş olsa dahi ona sadıksın acaba ben de senin gibi birini bulabilir miyim? Bence bulamam benim fıstığımın dünya da eşi benzeri yok." kollarımı ona daha sıkı sardım.


"Aslında ne kadar benim gibi biri olmasa da biri var." dediğim de beni kollarından ayırıp şaşkın gözlerle bana baktı merakla


"Kim?" dedi


Biraz düşünmüş gibi yaptığım da meraktan çatlayacak gibiydi bu haline güldüğüm de "hadi kızım ya çatlatma insanı" kendimi dizginlemeye çalışarak


" tamam tamam bizim sınıftan Aslı" dediğim de saçmalama der gibi baktı.


"Kız cidden seni seviyor gibi senin peşinden ayrılmıyor fark etmiyor musun?" kız resmen hareketleri ile Berk ben senden hoşlanıyorum diyordu. Tamam şimdi abartı derecesin de değil fakat yine de insan anlıyor.


" Yok be kızım biz Aslı ile sadece arkadaşız"


" Berk sen arkadaşın olarak görüyorsun ama o öyle görmüyor sen salak mısın? yoksa salağa mı yatıyorsun?" bence bu benimle dalga geçiyor nasıl anlamaz ?(elini alnına vuran emoji)


" Ya ben onu arkadaş olarak gördüğümden dolayı hareketlerinden farklı bir anlam çıkarmadım."dediğinde elimi anlıma vurup başımı iki yana salladım.


"Tamam Berk'cim zaten sınav senemizdeyiz sevgili yapıpta hayatımız ile oynamamalıyız maçlar yeterince ders çalışmamıza engel oluyor" pes ettim yok bundan olmazdı zaten yazık kıza .


Başını olumlu anlam da sallayıp yüzüme dikkatli bir şekilde baktı" sen yüzüne bakım felan mı yaptın nur inmiş gibi parıl parıl parlıyorsun" omzuna bir yumruk attığım da yana doğru sarsılıp acıyla inlemişti ben şaka amaçlı vurmak istemiştim ama fazla kaçmıştı.


"Sadece bakım yaptım Berk ,hem bu benim her zaman ki halim."dediğim de tabi tabi der gibi başını salladı kaşlarımı çatıp ayağa kalktığım da" ben uyumaya gidiyorum iyi geceler" deyip cevap vermesini beklemeden yanından ayrıldım.


Arkamdan kahkaha seslerini duyduğum da istemsizce benim de yüzüm de tebessüm oluşmuştu odama geçip direkt yatağıma uzandım yorgun olduğumu daha yeni hissediyordum . Benim için zorlu bir gündü fakat günün sonu iyi bitmişti . Yarın okul olduğundan gözlerimi kapatıp kendimi uykunun kollarına bıraktım çok geçmeden uykuya dalmıştım.


2. PARTTA GÖRÜŞMEK ÜZERE

OY +YORUM+TAKİP lütfen bu üçüne özen gösterelim.

Öptümm


Loading...
0%