Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15. Bölüm

@sirius_70

 

"Hadi bakalım Barlas Bey izleme sırası bende, dene bakalım damatlıkları." Diyen Asya keyifle kahvesini içerken Barlas kabine girerek kısa sürede giydiği takımla geri çıkmıştı.

"Ama bu haksızlık, buraya gelirken giydiğin takım elbisenin aynısı bu, almasan da bir şey fark etmiyor ki, diğerlerini denemene gerek bile yok çünkü hepsi aynı." Demiş ve isyan ederek kendini koltuğa atarken Barlas gülerek sevdiğinin yanına oturmuştu.

"Sen iste burdaki tüm kıyafetleri deneyeyim güzelim."

"Gerek yok hayatım. Neyse en azından birimiz dinç olacağız ve diğerimize destek olacağız." Diyerek ayaklanırken Barlas da kabine ilerleyerek kendi kıyafetlerini geri giyinmiş ve ücretini ödeyerek mağazadan çıkmışlardı.

Arabaya eşyaları bırakarak hemen yan taraftaki mobilya mağazasına girerlerken etraftaki koltuk ve yatak takımlarını incelemeye başlamışlardı.

Rahatlığını test ettikten sonra açık gri renkte, geniş, salonu kaplayacak bir takım alırlarken yatak takımını da aynı şekilde seçmişlerdi.

"Cumaya kadar kurulumu tamamlanırsa sevinirim, düğünümüz bu hafta içerisinde."

"Hiç sıkıntı etmeyin efendim, ürün yeni üretim olduğu için daha mağazamıza yeni geldi ve depomuzda yeteri kadar stok var, en geç perşembe günü kurulum yapılmış olur." Diyerek çifti uğurlarken Asya mutfak eşyaları için porselen mağazasına girmişti Barlas'ı da peşinden sürükleyerek.

Çatal kaşık setinden tencereye kadar gerekli olan her şeyi alan Asya mağazadan çıkarken adımları Barlas'a dönmüştü.

"Biraz da kıyafet alalım kendimize daha sonra da yemeğimizi yeyip eve geçeriz güzelim."

"Şimdiden söyleyeyim asla bir şey giyip denemem, bedenimin ne olduğunu biliyorum zaten alırım, öderim, çıkarım."

"Tamam güzelim, bende izin vermem zaten, sabahtan beri çok yoruldun, evde dinlenince denersin olmazsa değiştiririz bedenini." Diyerek Asya'nın belini sararken destek olmak istercesine kendine çekmişti.

Girdikleri mağazada Asya kadınlar reyonuna, Barlas ise erkekler reyonuna giderken kısa sürede ikiside gerekli olan her şeyi almıştı.

"Barlas, yemek felan istemiyorum, eve gidelim mi, ben çok yoruldum." Diyen Asya kenarıda duran parayla çalışan masaj koltuğunun ucuna otururken elindeki poşeti yere bırakmıştı.

"Gidelim güzelim, sen iki dakika dur burda ben sana bir ayran alayım, tansiyonun da düştü senin, sabahtan beri düzgün bir şey de yemedin." Diyerek hemen bir yerden ayran alırken tekrar sevdiğinin yanına dönmüştü.

"Hadi kaldır başını güzelim, birkaç yudum iç de biraz dinleş daha sonra evimize gidelim."

Asya yorgun gözler ile sevdiğine bakarken ayrandan iki yudum alarak bırakmıştı. Normalde tempoya alışık olduğu için bu kadar yorulmazdı ama sabah bir şey yememiş üstüne üstlük geçirdiği sinir krizinden beri halsizlik çökmüştü üzerine.

Artı olarak sabahın köründe kalkıp üç saat ağır gelinliklerle deneme yapmak da kolay değildi neticede.

".... AVM'sinin ikinci katına gelsin biriniz." Diyen Barlas'ın sesini duyan Asya kapattığı gözlerini açarken bakışları telefon ile konuşan sevdiğini bulmuştu.

"Biraz daha iç güzelim, gideceğiz birazdan."

"İstemiyorum Barlas."

"Tamam güzelim, eve gidince dinlenirsin daha sonra bir şeyler atıştırırız."

"Buyur abi, isteğiniz neydi?"

"Aslanım alışveriş poşetlerini arabama yerleştir, Asya rahatsızlandı ben onu kucağıma alayım."

"Tamamdır abi." Diyen adam tüm poşetleri toplayarak AVM'den çıkarken Barlas da Asya'yı kucağına alarak peşinden çıkmıştı.

Arabaya binen ikili sessizce ilerlerken Asya çoktan uykuya dalmıştı bile.

    *****

Barlas uyuyakalan sevdiğini uyandırmadan kucağına alarak odasına taşırken görevliler odanın kapısını açarak yardımcı olmuşlardı.

Asya yatağın rahatlığı ile derin uykusuna devam ederken Barlas alnına öpücük kondurarak odadan çıkmış ve odasına geçerek kısa bir duş almıştı.

Eşofman takımını giyerek Asya'nın odasına girerek yanına uzanırken heher ne kadar yorulmasada sevdiğinin kokusu ile mayışmış ve derin bir uykuya dalmıştı.

******

"Çok iyi geldi uyumak, kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum." Diyen Asya keyifle kafası sevdiğinin göğsünde uzanırken Barlas da Asya'nın saçlarını okşuyordu.

"Ben bu kadar yorulacağını tahmin etmemiştim güzelim, gelinliği aldıktan sonra direkt eve gelip dinlenseydik keşke. Yarın tekrar çıkardık."

"Normalde tempoya alışığım ama son zamanlar yaşadıklarım biraz yordu sanırım." Diyerek mırıldanırken Barlas da onaylamıştı.

"Ev bugün temizlendi, yarın da koltuklar, yatak felan gelirse geriye pek bir şey kalmıyor."

"Evet yarın da onun yerleştirmesi ile uğraşırsak şaka gibi ama cuma gün evleniyoruz." Diyen Asya heyecanla sevdiğine dönerken Barlas onun bu tatlı hâline tebessüm etmişti.

"Evet güzelim, her sabah seninle uyanmak, beraber film izleyip, beraber uyumak çok güzel olacak."

"Yani pek bir şey değişmeyecek aslında, sadece baban ve Rüzgar olmayacak evde, geri kalan şeyler zaten şuanda da oluyor." Diyerek gülerken Barlas da gülmüştü.

"Bu eve geldiğinden beri sadece üç gün birlikte uyuduk güzelim, sence de fark yok mu arada?"

"Va-" Diye söze başlayan Asya'yı telefonunun çalması bölerken çatılan kaşları ile komodindeki telefonuna uzanarak açmıştı.

"Asya Hocam rahatsız ediyorum ama biz mecbur kaldık, Kaan hoca ameliyatta diğer beyin cerrahımız da doğum izninde paramedik arkadaşlar trafik kazası, kafa travmalı bir hasta getiriyorlarmış ve şuan acil gelmeniz gerekiyor."

"Tamamdır, ben gelene kadar hastayı tomografiye alın, geldiğimde sonuçlar elimde olsun, ben hemen çıkıyorum." Diyerek telefonunu kapatarak hızla kalkarken dolabının önüne geçerek sweat ve siyah dar paça pantolonunu almıştı.

"Barlas hayatım beni hastaneye bırakır mısın? Biraz acil bir durum." Diyerek giyinme odasından Barlas'a seslenirken bir yandan da üzerini giyiniyordu.

"Giyiniyorum güzelim, sen hazırlan." Diyerek odadan çıkmıştı.

İkili acil bir şekilde evden çıkarken, Barlas evlerine çok da uzak olmayan hastanenin önünde durdurmuştu arabayı.

"İşim biterse ararım bitanem, gece gelmezsem merak etme."

"Tamam güzelim haber edersin yine sen." Diyerek koşar adım hastaneye giren sevdiğinin arkasında bakmış ve arabayı çalıştırarak geri eve dönmüştü.

*******

Genç kadın ameliyathaneden çıkarak odasına geçerken saat sabahın beşini gösteriyordu.

Yorgunlukla odasındaki kanepeye uzanırken masadaki telefonuna uzanarak Barlas'a yazmıştı merak etmesin diye.

"Hayatım ameliyattan yeni çıktım, sabah beni alırsın, şimdi gece gece gelme, ben odamdaki koltukta uzanacağım biraz."

Telefonunu masaya bırakmıştı ki gelen bildirim ile tekrar almıştı.

Barlas🖤;

"Geliyorum güzelim, yaklaşınca ararım, uyuyakalma." Yazmıştı.

Genç kadın yattığı yerden kalkarak üzerindeki yeşil üniformasını değiştirme gereği duymadan ceketini giyip bahçeye çıkarken kısa süre içinde telefonunun çalması ve önünde arabanın durması eş zamanlı olmuştu.

Asya hemen arabaya binerek arkasını yaslanırken Barlas dudaklarını yanağına bastırmıştı sevdiğinin.

"Öpme hayatım, her yerime ilaç kokusu bulaştı, kötü kokuyorum."

"Seni tanıdığımdan beri hastane kokusuna aşığım hatun, ayrıca emin ol ilaç kokusu kendi has kokunu bastıramamış."

"Olsun hayatım ben yine de rahat edemiyorum, eve gidelim ben bir duş alayım sonra istediğin kadar öp." Diyerek tebessüm ederken Barlas da tebessümle yola odaklanmıştı.

Kısa sürede evin önünde duran araba ile ikili inerken bahçenin aydınlık ışıkları sayesinde rahatça eve girmişlerdi.

Asya beklemeden odasına ilerleyerek banyoya ilerlerken üzerindeki hastane önlüklerini çıkartarak sıcak bir duş almıştı.

Şimdi kendini daha rahat hissediyordu.

Bornozunu vücuduna sararak kuşağını bağlarken saçlarına da bir havlu sarmıştı.

Banyodan çıkarak yatağında kendisine bakan Barlas'ı görmesi ile ufak bir tebessüm ederken dolabından pijama takımını ve iç çamaşırı takımını çıkarmıştı.

Giyinme odasına girerek kapıyı kapatırken hızla üstünü değiştirmiş ve odaya dönerek Barlas'ın yanına uzanmıştı.

"Uyu güzelim, yarın çok işimiz var, evimize yerleşeceğiz." Diyerek sevdiğinin alnına dudaklarını bastırırken ikiside yorgunlukla derin bir uykuya dalmışlardı kısa süre içerisinde.

******

"Böyle daha güzel oldu, önceki şekli salonu daraltmıştı." Diyen Asya sonunda biten salon ile derin bir nefes alırken mutfağa ilerleyerek Barlas'ın getirdiği pasta, poğaça ve kurabiyeleri tepsiye doldurarak salondaki sehpaya bırakmış ardından ise bir tepsiye de çay bardaklarını dizerek salona geçmişti.

Korumalar aç bir şekilde keyifle önlerindeki yiyeceklerden yerken Asya da Barlas'ın yanına oturarak atıştırmaya başlamıştı.

Sabah erkenden kalkıp işe koyulmuşlardı hepsi.

Yarına tüm her şeyin yetişmesi gerekiyordu.

Salon va yatak odası, misafir odaları tamamen bitmiş sadece mutfak kalmıştı.

"Siz karnınız doyunca evlerinize geçip dinlenin, bende mutfağı düzenleyeyim son olarak. Hepinize çok teşekkür ederim."

"Ne demek yenge, şimdiden hayırlı uğurlu olsun." Diyerek tebessüm ederken diğerleri de benzer cümleleri kurmuştu.

Asya ve Barlas teşekkür ederek sessizce yemeğini yerken korumalar da kısa süre sonra karınları doyunca gitmişlerdi.

Asya alınan erzakları tek tek kaplara boşaltarak hepsini düzenli bir şekilde yerleştirirken, tencere, tava ve bardakları da Barlas dizmişti raflara.

Uzun bir sürenin ardından hepsi biterken Asya geniş bir poşete çöpleri toplayarak kapının kenarına bırakmıştı.

"Ev biraz havalansın hayatım, ben birkaç saat sonra gelip kapatırım, şimdi gidelim hadi." Diyen Asya ile Barlas yerdeki çöp poşetini de alarak Asya'yı kolları arasına alırken keyifle eve doğru ilerliyorlardı.

"Barlas, evimiz çok güzel oldu değil mi?" Diyerek dolan gözleri ile sevdiğine bakarken Barlas da ufak bir tebessümle Asya'ya bakmıştı.

"Çok güzel oldu bitanem, senin elinin değdiği bir şeyin kötü olma ihtimali var mı hiç?" Diyerek tebessüm ederken Asya da gülmüştü.

Loading...
0%