Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@siyah.ajanlik

İnsanlar gariptir,bazı gençler sanki 5 yaşındaki bebek gibi davranır.Bazı bebekler ise sanki 20 yaşındaki insan gibi.

Kış ayı gelmiş ve soğuktan donmak üzereydim.köpeklerden korkuyordum hemde çok köpek havlamaları,sarhoşların kusuş sesleri,silah sesleri evet sokakta kalıyordum.Uykum nerdeyse hiç yoktu evet artık bir ev bulmalıydım ama nasıl?

acaba bir banka mı soysam? ah ahmak ben kimi kandırıyorum ben bunu yapamam.Veya niye yapamayım?

 

Sabah olmuştu ilk başta biraz dilenerek para kazandım onla ise bir kıyafet aldım ama kıyafetler ateş pahası olmuş ya neyse aldım mı aldım sonra biraz iş ilanlarına baktım.


1saat..

2saat...

5saat...

Evet bulmuştum bulmuştum bir restronda...
Hemen gidip başvuru yaptım en azindan bir otelde kalabilirdim ve patronun yanına gittim.

Kafamı kaldırdığımda ilk gördüğüm ela gözleriydi.. Patronumuzun adı Esattı ve kendisi cidden çok yakışıklıydı.siyah gömleği keten pantolonuyla cidden hoş bir görüntü yaratıyordu. "Merhaba"dedim ama o sıra yerin bin kat dibine girmek istemiştim "Merhaba"dedi nazikçe"Yeni elemanımız sen misin?" diyerek bana soru sormuştu.

"Evet,efendim"dedim "Boyun kaç ya senin"diyerek hafifçe dudakları kıvrıldı.Boyum cidden bir kıza göre uzundu."1.89 efendim" diyerek yalandan yüzüme bir gülümseme kondurdum."Hey maşallah"diyerek alay eder gibi gülümsedi."Ee eğer diceğiniz birşey yoksa ben gideyim"dedim "Gidebilirsin"dediğinden heyecanla arkamı döndüğümde kendimi halının üzerinde buldum.Esat gülmeye başladı "ama bu komik birşey değil"diğerekten avazım çıktığı kadar bağırdım.Elini uzattıgında kalbimin atışları çok hızlanmıştı hızla kalkarak halının üzerine oturdum ve ona dönerek dediğim ilk şey"Bazı kızlar erkekler olmadanda yerden kalkabilir." Off ne kadar gereksiz bir cümle,Esat bir kaşını kaldırdı sanırım ne dediğimi anlamaya çalısıyordu.

7 saat 8dk sonra
Evet işim bitmişti eve yani sokağama döndüm.ve direk çöpten bulduğum kartonun üzerine kivrılıp yattım.sanırım 5.rüyamı görüyordum yanıma siyah bir lümizin yaklaştı. "Has...." cümlemi tamamlamadan bir adam inip beni zorla arabaya bindirdi."Yardım edin lütfen"diyerek haykırdım ama kimse kimse yok lümizne bindiğimde Esatı gördüm "Kızı bırakın!" Diyerek emir verdi ama kolum çoktan morarmıştı bıraktıklarında ise Esata yöneledim ve bir tokat atıp"Ne yaptığını sanıyorsun sen"diyerek bağırdım o ise sadece güldü"Sen harbi delisin indirin beni çabuk"diyerek bağırdım.Telefonundan bir Evin fotorafını gösterdi.Ev cidden çok güzeldi"Burda yaşamak mı yoksa bu evdemi cevaplamak için 10saniyen var" O ev kesinlikle ama bu aman ne diyom ben"O ev" dediğimde dudakları kıvrılmıştı

 


 

 


 

 

 

 

 

 

Loading...
0%