Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@siyahinbeyazi_

Bu acıya dayanamıyordum artık ölmek istiyorum. Ruhumu çürüttü ler, hayallerimi yıktılar, ya ölmek yada bu cehennemden kurtulmak istiyordum.

 

Karnıma inen yeni bir tekmeyle gözlerimi yumdum. Nefes alamıyor dum artık gücüm kalmamıştı sırtıma bir tekme daha ve sayamadığım kadar çok küfür işittim babamın ağzından. Ben bunu hak etmiyordum.

 

Abimin acısını benden çıkartıyor onu kendi elleri ile öldürmüştü alkol ü fazla kaçırdığı bir gün abi mi ben sanıp bıçaklamıştı onu ölmesi gereken bendim hiçbir günahı olmayan abim değildi.

 

Babam beni saçlarımdan çekiştirerek ayağa kaldırdı. Hiç gücüm yoktu ki ayakta durmaya.

 

'senin yüzünden, senin yüzünden öldü oğlum' yüzüme inen bir tokat.

 

'onu sen öldürdün katil orospu'

 

Gözlerimden yaşlar akıyordu ben bişey yapmamıştım ki onun hatasıydı ama bunu her saniye her saat yüzüme haykırmasıyla beni suçlamasıyla artık kendimi suçlu bulmaya başlamıştım sesimi çıkartmıyordum bana şiddet uyguladığında, katildim ben ölmem gerekirdi.

 

Yerde yarı baygın halimle, fısıltı gibi çıkan sesimle haykırdım 'neden öldürmüyorsun beni? Katiliyim ben abimin öldür beni!'

 

'Ölemezsin senin cezan bu allahın her bir günü bu vicdan azabıyla yaşıyacaksın asla izin vermem ölmene katil! Bir tekme daha gözlerim yavaş yavaş kapanıyordu attığı tekmeleri hissedemiyordum artık acısı bile yumuşamıştı. Kapı çaldı biri gelmişti.

 

Kimdi o, kurtaracak mıydı beni

Ama ölüceğim ben kurtaramazki.

 

Zorla gözlerimi aralamaya çalıştım. Babam beni duvara savurup kapıya gitmişti, bulanık görüyordum etrafı, net duyamıyordum konuşmaları.

 

Babam onları sert bir şekilde göndermeye çalışıyordu. Biliyordu beni bu halde biri görürse rezil olurdu, onun için tek önemli olan ünüy dü.

 

Gitmesinler kurtarsınlar beni, yerde bağırmam gerekiyordu duysunlar beni kurtarsınlar beni bu cehennemden, sesimi çıkarmaya çalıştım'yardımm e edin' tekrar denedim YYARdım e edinn. Duymadılar beni gelmediler yanıma.

 

Babam sertçe kapıyı vurup yanıma geldi bir sigara yaktı bana iğrenircesine bakarak. Ağlıyordum artık gitmişlerdi başaramadım.

 

'Seni kimse alamaz elimden unut bunu sen busun sen bir hiçsin, onların sana yardım ediceğinimi zannettin aptal!'

 

'Senin dilin fazla uzadı sesini kesmemiz gerekiyor.' Dedi babam ne yapacaktı bana korkuyordum geri kaçmaya çalıştım.

 

Beni kolumdan tutup dibine kadar çekti gözlerine baktım yalvarırcasına ama nafile gözlerinde bir gram merhamet yoktu bu adamın.

 

İçtiği sigarayı aldı, ağzımı açmaya çalıştı engel olmaya çalıştım 'hareket etme çocuk beni daha çok sinirlendir mek istemezsin'

 

Sigarayı dilimde söndürdü canım çok yanmıştı sigarayı azıma atıp yutmam için zorladı. Ağlıyordum çaresizce.

 

Bir süre sonra yuttuğumdan emin olup beni yere attı evden çıkmıştı sanırım. Vücudumdaki acıya dayanamayıp oracıkta uyuya kaldım..

 

Nekadar zaman geçti bilmiyorum salonda kanlar içinde uzanıyor dum. Etraf aydınlıktı sabah mı olmuştu. Ev çok sessiz di babam gelmemişti eve acele edip ayağa kalkmaya çalıştım odama gidip kapımı kilitledim. Canım hala acıyordu.

 

Banyoya adımla dım zorla, duşa kabine girdim üstümü çıkaracak kadar bile halim yoktu suyu açıp yere oturdum cenin pozisyonunda. Su ile karışmış kanım akıyordu üstümden yine ağlamaya başlamıştım.

 

Midem çok bulanıyor du. Dilim su toplamıştı. Kandan biraz oldun arınan vücudum la çıktım duşa kabinden. Aynanın karşısında öylece kendime bakıyordum. Yüzüm.. yanağımda ki yeşermeye başlamış morlu ğa baktım, elimle yaraları tarıyor dum. Çene me indirdim elimi, dudağım patlamış çok kötü görünüyor. Kanlı ıslak kıyafetlerimi çıkardım, kollarım kesikler ve morluklar la doluydu.

 

Yan dönüp sırtıma bakmaya çalıştım, kemer izleri vardı her bir noktasında yarıklar vardı. Göğsümde ve boynumda ki sigara izleri.. bacaklarımda kabuk tutmaya yüz tutmuş yaralar. Berbat haldeydim. Kendimden tiksindim kendime acıdım.

 

Çekmeceden ilk yardım çantasını çıkartıp vücudumu sarmaya başladım. Benim yaralarımı sarmaya bu bandaj yetmezdi ki. Benim ruhumda yaralıydı o ne olucak.

 

Mumya gibiydim heryerimde beyaz sargı bezleri yüzüme krem sürdüm dudağımın dikilmesi gerekiyordu. İpi iğneye geçirdim kendim dikecektim alışmıştım yapa hapa öğrenmiştim dikiş yapmayıda. Yavaşca iğneyi geçirdim derime nekadar beceremesemde yinede güzel yapmıştım bence. Yüzümdrki morluğu kapatıcı ile kapattım morarmış göz altlarımada uyguladım cildim solmuştu resmen.

 

Islanan saçlarımı çok umursamadan bir topuz yaptım kendi kendine kururdu zaten üstüme bol bir eşorfman takımı giyip yatağıma yattım uyumak istiyordum acılarımın dinmesini istiyordum. Birkaç d

akika geçmeden ruhumun en derinlerine dalmıştım bile.

Loading...
0%