Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@skl.__

Uzun zamandır olduğu gibi yine sabah ezanına yakın uyanmıştım. Bu başlarda beni düşündürmeye sevk etsene kendi kendime saçmalama Elif ne uyarısı deyip konuyu kapatmıştım. Bende bu krizi fırsata çevirmeye karar verip ders çalışıyordum artık . Yine çenem düştü kendimi tanıtmayı unuttum . Ben Elif 17 yaşında 12. Sınıf öğrencisiyim . Abim ve annemle birlikte İstanbul'da yaşıyorum. Annem sınıf öğretmeni abim ise alanında başarılı bir avukat . Babama gelecek olursak babam ben 4 yaşındayken vefat etti . Fazla tanıma fırsatım yoktu ama anlatılanlara göre yaşayış olarak bizden farklı İslamın kurallarına göre yaşamaya çalışan biriymiş abim ve benim aksime annemde yine yaşayışına dikkat eder ama abimle biz annemin bizi uyarmasına rağmen dikkat etmiyoruz. Babam en çok istediği şekilde vefat etti .

ALİ YILDIRIMIN AĞZINDAN 13 yıl önce

Yine bir operasyondaydık ama bu sefer farklıydı hissediyorum ben sonunda şehadet şerbetini içecektim. Yanımda duran kaç yıllık arkadaşıma döndüm . Video çekiyordu zaten etrafı işime gelirdi video.
-Kardeşim ben bu sefer geri dönemeyeceğim
-hadi ordan ben dururken sen şehit olamazsın .
-yok kardeşim yok ben şehit olacağım ve sende bu videoyu benim canlarıma vereceksin şimdi sus ve video çek. Evlatlarım size hayalinizdeki gibi bir baba olamadım özür dilerim ne doğum günlerinizde yanındaydım ne farklı güzel günlerinizde . Ömer oğlum affet beni ilk okula başladın yanında olamadım okumayı öğrendin yanında olamadım . Affet beni babam affet . Sana Ömer ismini neden koydum biliyormusun Hz. Ömer gibi ol öyle adaletli öyle güzel bir insan ol ki görenler hayran kalsın oğlum . Her zaman dik dur kimsenin hakkında gözün olmasın vatanın ve dinin için yaşa vatanına dil uzatanı gördüğün vakit o dilini kes seni seviyorum Ömerim . Meleğim sana gelelim şimdide daha 4 yaşında ama cıvıl cıvıl bir çocuksun herkesi mutlu etme derdindesin güzelim . Senden de özür dilerim seninde hiçbir özel gününde yanında olamayacağım affet beni . Senin ismin neden Elif biliyormusun Elif gibi dik ol kararlı ol diye prensesim . Seni seviyorum. Abine dediklerim senin içinde geçerli vatan olmadan yaşanmaz din olmadan yaşanıyor sanılır . Akıllı evlatlarım annenizi üzmeyin annenize bana islama ve vatana hayırlı evlatlar olun . Sevdiğim sana gelelim şimdide seni yanlız bıraktığım için üzgünüm sanada iyi bir eş olamadım çocukları yanlız dünyaya getirdin bir gün bile olumsuz cümleni duymadım Allah senden razı olsun. Çok şey istiyorum ama sevdiğim o çocukları şimdide bensiz büyüteceksin özür dilerim affetme hakkındır ama hakkını helal et güzelim. Ben seni yanlız bıraktığım için üzgünüm ama gittiğim için mutluyum sevdiğim . Çocuklarım ve güzeller güzeli karım Allah'a emanetsiniz sakın arkamdan ağlamayın sizi çoook seviyorum Ahirette görüşürüz canlarım .Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. "
Gülümsedim son olarak canlarıma ve video burada son buldu.
-Tayfur arkamdan ağlamadan direk bu videoyu onlara ulaştır hakkını helal et kardeşim

-Helal olsun Alim helal 

yarım saat sonra kafamda hissettiğim tarfisiz bir acı hemen arkasından dilimden dökülen Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlüh.

GÜNÜMÜZ ELİF YILDIRIM

Babam istediği gibi şehit olurken o videoda yine bizim için güzel şeyler bırakmıştı. Ama biz onun istediği gibi islama uygun yaşamıyorduk . Ben bunları düşünürken saat 6.30 olmuştu. Hemen mutfağa gidip bizimkilere kahvaltı hazırlamaya başladım . Kahvaltıyı hazırladıktan sonra annemi çağırdım. Şaşırdı ama geldi . Abimi uyandırmaya giderken tırsmadım değil abimi uyandırmak kış uykusunda olan bir ayıyı uyandırmakla eş değer . Abimin yanına gidince seslendim

- Abi hadi kalk kahvaltı hazır

-Elifim sen canına mı susadın ?
- iyi bende gider annemle sucuklu yumurta
yerim demeye kalmadan deprem etkisi oluşturacak bir şekilde yataktan kalktı .
-Yerim diyecektim teşekkür ederim abi .
Mutfağa geçtiğimde annem abime kızıyordu besmele çekmeden başladı diye . Annem aslında bize islamı güzel anlattı ama biz uygulamak istemedik . Bende oturunca sessizce kahvaltı ettik . Sessizce kahvaltı etmemizi sağlayan şey abimdi . Babam küçükken kahvaltıda konuşulmasını sevmezmiş abimde babamı örnek alır ve kahvaltıda bizi konuşturmaz. Abim ve annem harçlığımı verip evden çıktılar benim okulum eve yakın olduğu için ben biraz oyalanıp 7. 30 ' da çıkacaktım .


selamın aleyküm bölümler biraz kısa olacak

Loading...
0%