Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@skzfan

 

 

 

 

HEPİNİZDEN İYİYİM

Salona geçmiştik Gökmen silahlarını seçerken onu süzüyordum benden baya iriydi nasıl dövüştüğünü bilmiyordum. Ama sorun yoktu o kas yığını adamdan daha çevik ve zekiydim ve bunu kullanıcaktım. Bu arada benim hala yumruğumdan kanlar süzülüyordu ne sarıyordum nede siliyordum bu kanlarla onun yüzüne renk katmayı pilanlıyordum.

"Bakın , bakın Alev ve ekibi geliyor operasyon kısa sürmüş olmalı"

Seslerle birlikte kapıya döndüm Alev ve ekibi sırayla kapıdan giriyordu ve doğrudan bana bakıyorlardı begümü görünce sinirlerim gerildi. Tam o sırada ani bir refleksle elimi havaya kaldırdım ve Gökmenin bana fırlattığı bıçağı sivri ucundan yakalayarak elimde birkaç kez döndürdüm elimin kesilmesi umrumda değildi aynı şekilde bıçağı bende gökmene fırlattım boynunun hemen yanını Nişan almıştım öldürmek için değil sadece korkutmak amaçlık şah damarının bir santim altına attım bıçağı daha kimse ne olduğunu anlayamamıştıki bıçak Gökmenin boğazını sıyırıp arkasında duran duvara saplandı.

"Adil oynamazsan bende adil olmam gökmen silahların seç ve geçelim artık, cidden çok sıkıldım"

"Elin yaralın o halde dövüşebilecekmisin gerçekten derin kestin" Bunu yanıma gelen alev söyledi

"Sen ciddi misin Alev, ben antrenman yaparken eğlencesine kendimi ölümcül şekilde yaralıyorum be. Bumu engelliycek beni"

sonra hala şoktan çıkamayan ve yerinden kıpırdamayan gökmenin arkasında kalan bıçağı aldım ve sol kolumu boydan boya kestikten sonra sağ diz kapağımın bir karış üzerine sapladım küçük bir inilti dışında sesim çıkmadı.

"Bu kız ne yapıyor gerçekten piskopatın teki alın şu bıçağı şunun elinden" diye bağıran adama doğru yürüdüm

" al bakalım işim bitmişti zaten" diyerek eline bıçağı bıraktım

"Hadi artık geçelim gereğinden fazla uzadı biraz daha burda dikilirsek şu kızı öldürme istegime karsi koyamiycam" diyerek begümü gösterdim.

Bu sefer herkes beni onayladı çünkü konuyu biliyorlardı.

Gökmen bir kaç kez bıçaklarını salladıktan sonra bana doğru ilk hamleyi yaptı kolaylıkla kurtulup gökmenin elini bileğinden kavrayarak büktüm bir inilti çıkarsada pek etkilenmedi bu arada bileğinde gördüğüm çizkle intihar etmeye kalkıştığını ama başarılı olamadığını düşündüm benim tuttuğum bileğini serbest bırakamayan gökmen ikinci bıçağını arkaya sallayarak bir hamle daha yaptı ama ben zaten bunu istiyordum bu hamledenden kurtulup iki bileğinide sıkıca kavradım ve bileklerinden güç alarak kendimi havaya kaldırıp takla attım ve artık önündeydim bileklerini bırakarak yüzüne sert bir yumruk indirdim burnundan kanlar fıskırırken gelen sesle burnunu kırdığıma yemin edebilirdim.

Bıçakları yere düşünce oda bana bir yumruk salladı ama eğilerek kurtuldum bıçak sapladığım bacağımı kadırarak bacak arasına bir tekme attım inleyen adam yere eğilirken ajanlardan biri konuştu.

"Bu nasıl olur şu ana kadar bir hamle yapıcak gibi görünüyor ama hiç beklemedigim bir hamle yapıyor. Ayrıca yaralıyken nasıl bu kadar sert bir tekme atabilir hemde yüzünde en ufak bir acı belirtisi bile olmadan"

Duyduklarım sırıtmama neden olurken Gökmen hemen toparlandı iyice sinirleniyordu ve bu onun hamlelerini tahmin etmemi kolaylaştırıyordı beni sakın gördükçe daha fazla sinirleniyordu ve bu beni baya keyiflendiriyordu.

Göz ucuyla Aleve baktım neden yaptığımı bilmiyorum ama onu ve ekibini böyle şaşkın görmek bunu sorgulamamı engelliyordu.

Ama onlara bakmam gökmene olan odağımı düşürmeme neden olmuştu ve bir tekme darbesine yakalanmıştım. Üstelik yaramın üzerine vurmuştu acıyla inledim ama bu benim atak yapmamı engellememişti ayrıca gücümüde kaybetmemiştim ama çok kan kaybetiğim doğruydu başım dönmeye baslamıştı artık bu oyunu bitirme vaktim gelmişti gökmenin bacak arasından kayarak arkasına geçip tekrar doğruldum ve tam boynunun arkasına bir yumruk attım bu darbem onu bayılmıştı ama bende bayılmak üzereydim. Bunu fark eden Alev hemen ringe girdi ve ben bayılmadan hemen önce beni tutup kucağına aldı.

Alev "İyi iş çıkardın yeşim ama rakiplerinle oynamayı düşünüyorsan kendini yaralama" diyince ona karşılık vermek istedim ama yapamadım. Gözümü açıcak halim kalmamıştı.

Duyduğum son ses "herşeye rağmen yinede iyi dayandı normalde bir insanın bu kadar kan kaybedip o kadar hareket etmesi imkansız yaptığı şeyin yarısında bayılmasını bekliyordum" diyen bir ajan ve onu onaylayan sesler çıkaran diğer ajanlardı sonrası derin bir karanlık.

Loading...
0%