Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@skzfan

7. Bölümde işlerin kızışacağından bahsetmiştim. Tam olarak o bölümdeyiz şu anda, kalpleri yakalımmmm❤️‍🔥❤️‍🔥

 

 

 

 

 

 

 

ALEV'İN ATEŞİ

"Yaklaşık bir gündür uyuyor yakında uyanmaz çok kan kaybetmiş"

"Uyanır , bu gün yarın uyanır. Güçlü kız o, nasıl bayılmadan o kadar uzun süre dayanabilidiyse bir o kadarda erken uyanıcaktır"

Ahh yinemi benim hakkımda konuşuyorlardı gönül rahatlığıyla bayılamiyacakmıy ben.

"Haklısın adını bilmediğim hemşire uyandım işte" kollarımı havaya kaldırdım ve devam ettim "bu arada lütfen dedikodumu yapmayın"

"Kusura bakma sadece direncindem etkilendiğimi itiraf etmem gerekiyor he bide adım asya"

"Ben Alev beyi çağırayım haber verin demişti" sarı saçlı kadın biraz daha mesafeliydi galiba kim olduğumu biliryordu ancak arkadaşına bunu söylemiyordu çünkü asya bana karşı gayet samimiydi yeni olduğu anlaşılıyordu.

"Git tabi Alev bensiz yapamıyor sanki"

"Ben çağla, arkadaşıma zarar verme hemen dönücem" alay edercesine söylemişti bunları aynı alaycı ifadeyle karşılık verdim.

"Merak etme yemem sizi" gözlerimi devirirken asya neler olduğunu anlayamamıştı çağla odadan çıkınca yanıma oturdu ve anlat der gibi bakmaya başladı.Bunu üzerine yataktan kalkıp karşısına geçtim.

"Bilmek istemezsin yada hemen kaçarsın burdan"

"Alev bey seni zorlamamamızı istedi ama nedenini anlamadım, anlat. Gerçekten bilmek istiyorum."

"Teklif var ısrar yok sen bilirsin. Ben bı seri katılım ve hayır ajan değilim bir davanızla ilişkiliyim ve Alev ekibine katılmam için ısrar ediyor odadan dışarı çıktığım ilk saatte ajanlardan birine meydan okudum büyük ihtimalle yan odada yatıyordur ve Alevde başındadır." Tek nefeste umursamaz bir tavırla söylemiştim tüm bunları.

Karşımda bembeyaz olan asya bir anda gülmeye başladı.

​​​​​"Yüreğime indiriyordun yeşim karaca"

​​​​Kapı açınca Alev içeri girdi. " Şaka yapmıyor eğer yaşamak istiyorsan onu sinirlendirme derim"

Yüz ifadesi değişen kıza gayet donuk bir ifadeyle bakıyordum.

Aleve döndüm "odama gitme iznim varmı yoksa ajanlardan birini devirdiğim için cezalı mıyım"

Söylediğime Alev küçük bir kahkaha attı "gidebilirsin ve tebrikler orda harika iş çıkardın"

Göz devirdim sadece ve elimi uzattım "kartlar çantamdaydı ve çantamın sende olduğunu biliyorum dökül bakalım"

"İyi al " diyerek odadaki gardrobu açarak içinden çantamı alıp bana fırlattı.

Tek elimle yakalayım sırtıma taktım. Ama sol kolumla yakalamıştım ve bunu gören asya konuştu

"​Senin kolun acımıyo mu"

​​"Canım ben kendimi bilerek yaraladım ve bu şekilde o kimsenin karşı karşıya gelmek istemediği ajanı devirdim bir çanta yakaladım diyemi acıycak kolum" bunu söyledikten sonra arkamı dönüp odadan çıktım. Arkamdan Alevde çıktı bana yetişmek için hızlanmıştı benim hizama gelince yavaşladı ve konuşmaya başladı.

​​​​​​"Dört gün oldu yeşim artık imzala şu belgeleri yüksek mertebede olabilirim ama benimde üstlerim var ve daha fazla oyalayamam"

"Oyalama o zaman çünkü size katılmiycam burda beni içeri tıkmanız için bekliyorum"

"Yapma yeşim" derken çoktan odalarımızın önüne gelmiştik ben tam içeri girecekken beni ani bir hareketle omzuna aldı ve kendi odasına girdi.

"Ahh! Ne yapıyosun be indirsene beni adı herif!"

"Sus yeşim zaten kendimi sapık gibi hissediyorum şu an" sonra aniden beni yatağın üzerine fırlattı.

"​​​​​​Ne yapıyorsun be!"

​​​​​​Önüme bir dosya fırlattı ve üzerime eğildi

"Yeşim bu dosyayı imzalıyacaksın seni zorlıyomuşum gibi görünüyor olabilirim ama hayır incelediğinde zaten kendi isteğinle imzalıyacaksın bunu. Dosyanı al ve odana geç bir saatin var imzalamazsan birde silah zorunu deneriz artık" diyip göz kırptı

Ama hala üzerime eğilmiş vaziyetteydi , hadi ama be adam çekilsene geri.

"Geri çekilirsen kalkıcam"

"Ya çekilmezsem"

"O zaman da seni öldürüp öyle kalkarım"

Dudağında ki muzip gülüşüyle konuştu "yaparsın biliyorum"

"Evet biliyorsun şimdi kalk"

Söylediğim şeyle biraz daha yaklaştı ve dudağıma küçük bir buse kondurdu. Bu hareketi gerçekten beklemiyordum bir kaç saniye afallamış olarak Aleve baktım ama sonrasında toparlanıp çenesine bir yumruk attım

"Ne vuruyosun be seni daha önceden uyarmıştım bana böyle bakma seni öpesim geliyo"

"Başliycam şimdi o isteklerine" sinirli değildim aslında nedensizce hoşuma gitmişti ve bu yüzden kendime kızmıştım şimdiyse sinirimi ona kızmışım gibi kullanıyordum. Dosyayı elme alıp ortak balkona geçtim ve odama giriş yaptım perdemi çekip yatağa oturdum ve parmağım istemsizce dudağıma gitti ama sonra ne yaptığımı fark edince hemen soğuk bir duşa girdim.

Duştan çıkınca saate baktım çoktan on ikiyi geçmişti ama benim uykum yoktu hazırlanıp dışarı çıktım ama aklımda hala Alev vardı lanet olsun git artık aklımdan beni öpmeseydin şu an işim daha kolay olurdu off.

Atış polibonuna gittim ve saat dört buçuğa kadar atış yaptım. Yinede Alevin öpücüğü aklımdan gitmiyordu artık iyice kendime sinirlenmiştim

kabinden çıktım ve odama gittim yatağa girip Alevin verdiği dosyayı incelemeye başladım.

Bir saniye ne! Murat abiyi mi yakalamışlar hem de gökmenle dövüştüğüm gün tabi yaa bahsettiği operasyon buydu. Onu artık bana hayatta vermezlerdi dosyanın haklar bölümüne gelince durdum ve bir cümleye takıldı gözüm

Sorguya katılabilme ve müdahale edebilme hakkı

Bunu Alev ekletmişti biliyordum çünkü altına not olarak eklenmişti. Ayrıca bu madde kalın ve altı çizili yazılmıştı.

Beni cidden tanıyordu hemen dosyayı imzaladım çünkü o adamın sorgusunu bizzat kendim yapmak istiyordum bu arada teşkilatta olduğumuz için işkence ile konuşturmakta serbestti ama bunların eğitimini aldığımız için onu asla konuşturamazlardı Alevin benden aralarına katılmamı istemesinin en büyük nedeni de buydu onu benden iyi asla tanıyamazlardı. Dosyayı komodinin üzerine koydum ve uykuya dalmaya çalıştım...

Loading...
0%