Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@skzfan

Bu bölüm diğerlerinden kısa oldu ama gelmek istediğim noktaya geldiğim için bırakmak zorunda kaldım🙃

 

 

BAZI GERÇEKLER

İlahi bakış açısı

"Alev şuna bak yeşim planına başlamış."

"Aferim Begüm iyi iş çıkardın,ekip toplanın yeşimin oyununu oyniycaz"

"Senden korkulur Alev" Can'ın söyledikleriyle Alev göz kırptı.

"Sadece benden değil Yeşimdende korkun Begüm olmasaydı bizi birçok kez oyuna getirmişti zeki kız"

"Gerçekten onu ekibe alıcakmıyız ihanet edebilir" cerenin söylediklerine Begüm cevap verdi.

"Yeşim asla böyle bir şey yapmaz ona bu zamana kadar hep ihanet edildi bunu kendisi başkalarına yapmaz"

"Bengüm asıl senin buna itiraz etmen gerekmiyor mu seni öldürücek hemde gerçek anlamda"

"Ama haklı yani iyiliği için yapsak bile kız haklı" Alev ceketini giyerken söylemişti bunları.

"Can arabayı hazırla çatışmada bizi fazla zorlamiyacaklar ve bilerek yenilecekler ama yinede hazılıklı olalım" diye ekledi tam odadan çıkacaktı ki " bu arada Begüm Sen gelmiyorsun, nedenini açıklamama gerek yok diye düşünüyorum "

"Tabi ölmeni istemeyiz begüm" diyerek begümün saçlarını karıştırdı Akın.

Aynen öyle Akın hala yaşıyor ve teşkilata çalışıyor...

​​​​​"Sende" diyerek akına atıfta bulundu Alev

Begüm hemen atladı "tabi seni tanımasını istemeyiz Akın" dedi eğlenen bir sesle ve akının yaptığını yaparak begümde akının uzanarak saçlarını karıştırdı. Bunu yapmak için uzanınca aralarındaki mesafe oldukça azalmıştı, yaptığının farkına varan begüm yutkundu ve geri çekildi.ama akın tekrar yaklaştı

"Bana yaklaşmak için illa saçlarımı mahvetmek gerekmiyor o iki kelimeyi söylemen yeterli."

Begüm utancından kızarmıştı ki yardımına ceren yetişti. Ama pekte yardım etmeye gönlü olmadığı sözlerinden belliydi sadece geç kalmak istemiyordu.

"Flörtleşmenizi başka zamana ayırın şu an bı operasyona gidiyoruz hatırlatırım"

Akın hemen geri çekildi ve hızla kapıdan çıktı.

Yeşim

Yaklaşık yarım saattir bekliyordum ki o beklediğim haber geldi.

"Patron ajanlardan biri geldi içeri sızmaya çalışıyor ne yapalım"

"Alın içeri, artık hangi kılıkta gelmişse alında kurtarsınlar beni" küçük bir kıkırdamayla devam ettim. "Mağdem geldiler, gelde bağla beni serbestçe dolaşan tutsakmı olur hiç"

" Tamamdır patron "

Sarışın adam beni bağlayıp karşımda dikilmeye başladı biraz bekledikten sonra bir silah sesi geldi ve içinde olduğumuz odanın kapısı kırıldı kilitli değildi aslında direk girebilirdi şimdi birde bunu ödemem gerekiyordu, hayır cimri birisi değildim sadece gereksiz işlerle uğraşmayı sevmiyordum o kadar.

Yere devrilen kapının arkasında gördüğüm yüzle afalladım rol yapmama gerek kalmamıştı çünkü gerçekten şaşkındım ne olursa olsun yolda gördüğüm adamı karşımda beklemiyordum kendini bu kadar açık etmesi normal değildi burada birşeyler dönüyordu.

Bir anda az önce karşında duran adamımı yere serdi ve planımın ne olduğunu anladığını farketmemi sağlayan o cümleyı kurdu.

"Yeşim karaca, tekrar görüşmek ne güzel bir tesadüf. Az kalsın beni kandıracaktın kendi adamlarına seni kaçırmalarını söylemek ha, hakkını vermek gerek çok zekice"

Daha bir şey söylemeye fırsat bulamadan ensemde bir sızı hissettim, kahretsin yakalandım.

İlk defa, ilk defa düşünemedim ve kendi oyunumda yenildim. İlk defa başarısız oldum, iyi ama nasıl hiç açık vermemiştim ki nasıl olduda deşifre olabildim.

Ve karanlık... düşüncelerimi bitirmeme bile izin vermiyecek kadar hızlı bir karanlık peki bundan sonra ne olacak amacıma ulaşamadan hapsemi atılacağım yoksa fülya, ah tabi yaa fülya. Onu öldürüceğim hayatta tek güvendiğim kişide böylece bana ihanet etmiş oldu yanımda olanlara daima sadığımdır karşımda olanları sağ koymam ama bana ihanet edenleri en ağır şekilde cezalandırırım fülyaysa şu ana kadar hiç yapmadığımı yaptıracaktı bana ölene kadar her zerresinde acıyı hissedecekti. Sinirim geçene kadar değil ölene kadar acı çektirecektim...

Loading...
0%