Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@slaesy

Günümüz

 

Gözümden bir damla yaş düşmüştü.. Geçmiş gözümden bir film şeridi gibi akıp gitmişti Aslıyla hâlâ yakın arkadaştık o çok güzel bir savcı olmuştu, çok zorlamıştı toplarlanmakta hem futbol onun için bir tutkuydu hem de Tuna onun için her şeydi.

Gerçekten çok saf duygularla seviyodu ama Tuna değer bilmemişti, kız kardeşim onun yüzünden uzun süre toparlanamamış ve bir sürü acı çekmişti, Adiy'in amacı arkadaşını savunmak olsa dahi böyle bir konuda yalan söylememeliydi güvenmiştim ben ona anlamıyorum hiç mi değer vermemişti ya.

Bunu düşünmeyi bırakıp Adiy'e cevap vermek üzere telefonu elime aldım o sırada Adiy'in beni aradığını gördüm işte ne demiş atalarımız iti an çomağı hazırla onunla konuşmak istemediğim için aramasını reddedip mesaj yazdım.

Ben: mahkemede görüşürüz Adiycim 🤗

 

05*********: sanırım yediremedin mahkemenin olmayacagını İzgicik

 

Ben: yanılıyorsun adiycim o mahkeme olucak ve ben seni kendi ellerimle içeriye tıkacağım.

 

05**********: güleyim de boşa gitmesin sen kendin inaniyomusun beni içeriye çıkabileceğine komikmiş

 

Ben: Gül gül emin ol zaten bu senin son gülüşün olacak

 

Mesaji attıktan sonra odaya Aslı baskın yaptı. yatağa uzanmış yatıyordum koşarak üstüme atladı "Yavaş lan!" dedim o ise beni takmadan "kalk birşeyler yapalım." diye bağırdı çok neşeliydi "Aslı Hanım çok neşelisiniz bu neşenizi neye borçluyuz" dedim çok neşeliydi o kötü günlerden sonra bu kadar mutlu olması atlatabilmesi beni çok mutlu ediyordu "mutlu da mı olmayalım İzgi Hanım, sende mi gülsen biraz" diyerek beni gıdıklamaya başladı. Kahkahalarla gülüyoduk bu kız beni çok mutlu ediyodu iyi ki vardı.

 

Pijamalalarımızı giyip film gecesi yapmaya karar vermiştik, o güzel bir film bulurken bende yiyecek içecek birşeyler hazırlıyodum. İçeriden "Delibal mı izlesek?" diye bağırmıştı bende "kaçıncı izleyişimiz ama izleyelim her izleyişimizde sonunu bilmiyomuş gibi ağlıyoruz." dedim gülerek ve hazırladığım içecek ve yiyecekleri içeriye taşıdım.

 

Filmin sonunda yine salya sümük ağlıyorduk. Aslı yine her izlediğimizde sonunda söylediği gibi "Ne vardı yani gidip düzgünce tedavi olsa kızı, ailesini bırakmasaydı." dedi ağlamaktan sesi kısılmıştı, bense ağlayarak "ya adam sevdiği kız zarar görmesin diye intihar ediyo kendi canına kıyıyo sevdiğine kıymamak için o kadar düşünceli ki bizim bulduklarımıza bak" diyerek sustum.

 

İkimizde o dediklerimden sonra birbirimize bakıp ağlamaya devam etmiştik en sonunda "kalk gidip duş alalım ve uyuyalım." dedim oda bana tatlı tatlı bakarak "birlikte mi uyusak?" dedi hayır diyecektim ki çok tatlı söylemişti kıyamamıştım.

 

Sabah uyanmış işe gitmek üzere üzerimizi değiştirmiştik, sabahları kahvaltı yapmıyoduk çünkü hem sabah iştahımız olmuyodu hem de sabah erken uyanip kahvaltı hazırlamaya üşeniyoduk.

 

Aslıyla birlikte evden çıkmıştık ikimizde adliyeye gidicektik. Adliye dağın başındaydı, dağın başında adliye mi olur ya

 

Aslıyla birlikte adliyeye geldikten sonra odalarımıza dağılmıştık. O sırada telefondaki bildirimlere bakarken Adiy'in mesajima cevap verdiğini görmüştüm.

 

05**********: sen öyle san İzgicik

 

05**********: odanda ki mor saksılı kaktüse iyi bak :)

 

Odamda ki mor saksılı kaktüs mü? Benim odamda kaktüslerim vardı çünkü en sevdiğim çiçeklerden birisi kaktüstü ama mor saksılı kaktüsüm yoktu ki böyle düşünürken dosyalarin yanında ki mor saksılı kaktüsü gördüm üzerinde de not yazıyordu.

 

"Ah İzgicik ah beni içeriye çıkabileceğine inanman çok hoş en iyi savcı da olsan beni ve İz çetesini asla çökeetemeyecek ve beni içeriye tıkamayacaksın. Lise de bilmediğin çok şey vardı ve hâlâ sen bunları bilmiyosum emin ol ilerde ben sana hepsini anlatcam her şey düzelicek"

 

Lise de ben neleri bilmiyomuşum ne saçmalıyodu bu bana ne anlatıcaktı saçma sapan konuşup kafamı karıştırmaya çalışıyordu.

 

Ben: sen ne saçmalıyosun ya ben ne bilmiyomuşum?!!

 

Ben​​​​​​: saçma sapan yalanlar atıp kafamı karıştırmaya çalıştığını anlamadım mı sandın ben salak mıyım

 

Mesajı sinirle yazıp engellemiştim evet hâlâ ona karşı duygular besliyodum kaç sene geçmişti üzerinden biliyorum ama ben ondan vazgeçememiştim. Adiy'i düşünmeyi bırakıp dosyalarla uğraşmaya başladım bir sürü iş birikmişti ama kafamı toplamam lazımdı, çok fazla kahve tükettiğim için odama kahve köşesi yapmıştım odamın dışarıya bakan kısmı boydan camlarla kaplıydı, diğer taraflar ise sadece duvardı odamın bir köşesini kahve köşesi yapmıştım diğer köşesinde ise kaktüslerim duruyordu odam sade bir olsaydı çok fazla eşya sevmezdim bulunduğum ortamda. Elime Adiy'den gelen kaktüsü alıp diğer kaktüslerimin olduğu yere koymuştum.

 

Mor rengi ve kaktüsleri sevdiğimi nerden biliyodu bilmiyordum ama öğrenicektim benden ne saklıyosa bu çete işleri her şeyi ortaya çıkaracaktım.

 

 

 

 

_________

 

 

cok uzun zaman oldu yazmayalı aklımdaki tüm planları yazmak istiyorum umarım beğenirsiniz 🫶🏻🫶🏻

​​​​​​

Loading...
0%