Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Alaz benden uzaklaşıp kolumdan tutup "hadi gel" beni çıkarmaya çalışırken babam arkadan "keşke o kaltak annenle birlikte sizde ölseydiniz" Alaz kolumdaki ellerini çekip babamın yüzüne sertçe yumruk attı babam yere düştüğü zamanda tekme atmaya başladı "kes lan sesini şerefsiz" abim Alaz'ın kolundan tutup geri çekmeye başladı "Alaz sen Açelya yı götür ben hallederim" abimin dediği şeyler Alaz'ım umrunda değildi babamın üstüne çıkıp yumuruklamaya başladı kendi kaybetmişti onun bu halini gördüğümde birazcıkta olsa korkmuştum.

 

Abim Alazı çekmeye çalışsadan başaramıyordu karnımın ağrısını görmezden gelerek Alaz'ın yanına gidip kolundan tutup geri çekmeye çalıştım "Alaz lütfen dur artık!!" Alaz babamın yüzünü yumruklamaya devam ediyordu babamda yüz diye bir şey kalmamıştı gerçe babamın yüzü varmıydı Alaz'ın kolunu tutup yeniden çekip "Alaz lütfen benim için dur!!" Alaz babamın üstünden kalktığında Abimde babamı kaldırıp "seni ben bi polise götirimde aklın başına gelsin" Alaz bana bakıp "iyi misin? Bir şeyin var mı?" Başımla onayladığımda Abim Alaza bakıp "ben şu şerefsizi götirim Açelya sana emanet Alaz" Alaz elimi tuttup "bize gidelim mi?" Hiç konuşasım yoktu Alaz'ın sorduğu soruyu başımla onayladım.

 

Alazla birlikte evden çıkıp onların evine doğru ilerlemeye başladık ev yakın olduğu için yürüyorduk Alaz sinirli sesiyle

 

"keşke senle gelseydim kusura bakma ama o şerefsiz babanı öldürmem gerekirdi ne biçim insan be o gerçe insan bile değil ki"

 

Doğru diyordu ne biçim babaydı ne kadar kötü bir hayatım vardı benim bıktım artık böyle bir hayatım olmasından. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Ama bu o kadarda uzun sürmemişti istemsizce ağlamaya başladığımda Alaz bana sarılıp "ağlama

her şey iyi olacak söz veriyorum yeter ki sen mutlu ol" Alaza karşılık verip "hiç bir zaman iyi olmıcak Alaz" beni kendine daha çok bastırıyordu hiç bırakmak istemiyor gibiydi

 

"söz veriyorum gerçekten iyi olacak güven bana"

 

Bir süre böyle sarılmıştık ve sadece susup kalp atışlarımızın sesini dinlemiştik ikimizinde kalbi göğüs kafesini parçalayıp o hapishaneden farksız yerden çıkmak istiyormuş gibi atıyordu Alaz benden uzaklaşıp "istersen eve gitmeyelim" başımı olumsuzca sallayıp "eve gitmek istiyorum lütfen" Alaz elimi tutup "tamam güzelim gel gidelim sen iste yeter ki" eve doğru yürümeye başladık.

 

Bir süre sonra eve geldiğimizde Alaz zile basmıştı kapıyı açan Ezgi bana sarılıp "iyi misin?" Bende Ezgi sarılırken "iyiyim Safiye Sultan ve Ege nerde?" Ezgi bende uzaklaşıp "Annem ağlıyor Egede onu sakinleştirmeye çalışıyor" Eve girdiğimde Alaz ve Ezgi de peşimden geldi Safiye Sultan beni gördüğü zaman hızlıca koltuktan kalkıp bana sarıldığında daha çok ağlamaya başladı "Kuzum güzel kızım iyi misin?" Bende ona sarılıp ağlamaya başladım.

 

Safiye Sultan saçımı okşayıp "oy kuzum benim kıyamam sana ağlama ağlama bak güvendesin hem" Ege de yanıma gelip "iyi olmana sevindim küçük" Alaz Egeye sinirle baktığında Ege sustu Safiye Sultan benden ayrılıp Ezgiye döndü "Ezgi Açelya kuzumu odana götür de uyusun" Ezgi koluma girip "hadi gidelim canım" merdivenlerden çıkıp Ezgi'nin odasına girdik yatağa oturup "size de yük oluyoruz kusura bakmayın" Ezgi "tamam hadi uyu" diyip odadan çıkacakken dolabını açıp "sana kıyafet verim bekle" dolaptan siyah bir crop ve siyah dizlerime gelen bir şort çıkartıp "bunları giy daha rahat uyursun" kıyafetleri yatağın üstüne bırakıp odadan çıktığında bende Ezgi'nin verdiği kıyafetleri giydim.

 

Kendi kıyafetlerimi de katlayıp kenarı koydum. Yatağa yatıp bir süre telefonda gezinirken istegramdan mesaj gelmişti

 

Alaz!?

 

Ne alaka yani nerden bulmuştu benim istegramımı 5 dk önce Alaz mesaj atmıştı.

 

Alaz: Niye isteğimi kabul etmedin ve neden istegramdasın uyuman lazım.

 

Mesaj kısmından çıkıp Alaz'ın isteğini kabul ettim. Hesabına girip fotoğraflarına baktım. Ne yalan söyliyim yakışıklıydı az daha aşağılara kaydırdığımda Alaz denizde bir fotoğraf çekinmişti kasları göstermeye yer arıyordu resmen yorumlara girecekken yanlışlıkla beğenme tuşuna basmıştım. Parmağım kopsun benim ya hızlıca beğenmeyi geri aldığımda artık çok geç olduğunu anlamıştım. Alaz bana mesaj atmasıyla ne kadar aptalca bir şey yaptığımı tekrar anlamıştım.

 

Alaz: Attığım fotoğraf hoşuna gitti galiba küçük :)

 

Ben: Yanlışıkla beğendim Alaz

 

Alaz: Peki ya niye özellikle o fotoğraf başka bir fotoğraf da olabilirdi dimi?

 

Ben: yanlışlıkla beğendim işte ne diye üsteliyorsun

 

Alaz: Yanına gelim mi?

 

Ben: Hayır gelme uyucam ben

 

Alaz: Tamam işte birlikte uyuruz daha iyi :)

 

Ne diyordu bu be!?

 

Kafayı yedi bu!!

 

Ben: Alaz!! Kaşınmaya başladın sen!!

 

Alaz: Şaka yapmıştım küçük ama eğer istersen gelebilirim :)

 

Onu sinirlenmek için elimden gelen her şeyi yapardım ve şimdi de yapacağım.

 

Ben: Hayır sen gelme Egeyi çağır onu istiyorum ben o daha iyi senden hem.

 

Alaz: Ne yani ben iyi değilmiyim Açelya, bi Ege gibi olamadım zaten dimi?

 

Ben: Alaz o anlamda demedim eğer seni üzdüysem özür dilerim.

 

Alaz: Ben kimim ki üzülürüm size göre zaten ben duygusuz birim. Ayrıca senden özür dilemeni isteyen olmadı git uyu.

 

Ben: Alaz gerçekten bak o anlamda demedim. Sadece sen sinirlendiğin zaman çok tatlı oluyorsun yani o yüzden.

 

Alaz: Ben kimsenin oyuncağı değilim.

                                                       18:48

Ben: Ya Alaz of niye böyle yapıyorsun sen.

                                                        18:49

Ben: Alaz cevap versene.

 

Alaz: Açelya uyu sadece uyu ve bana yazma.

 

Alaz çevrim dışı olduğunda kendimi çok kötü hissetmiştim. Ama şuan yanına gidemezdim. Uyumam gerekiyordu ve Alazı düşünürek uykuya dalmıştım.

 

---3 saat sonra---

 

Gözlerimi açtığımda saate baktım. Ben normalde bu kadar çok uyumazdım. Yataktan kalkıp yatağa düzeltip lavaboya gittim. Yüzümü yıkadıktan sonra aşağı indim. Evde sadece Ezgi, Abim ve Ege vardı koltuğa oturup "Safiye sultan ve Alaz nerde?" Ezgi televizyondaki bakışlarına bana çevirip "Annem komşuya gitti abimin de bi anda morali bozuldu sonra odasına çıktı" benim yüzünden di işte bu yaptığım hatayı düzeltmeliydim. Ayağa kalktığımda bütün bakışlar bendeydi "noldu?" Merdivenlere doğru adımlarken "yaptığım hatayı düzeltmeye gidiyorum" merdivenlerden çıkıp Alaz'ın kapısını tıkladım.

 

Ses gelmeyince bir daha tıkladım. Ama yine ses gelmemişti odaya girdiğimde boştu etrafta kimse yoktu kapıyı kapatıp odanın içinde bulunan banyonun kapısını tıkladım. Ve yine ses gelmemişti arkamı döndüğümde balkona kaydı gözlerim. Orda oturmuş dışarıya bakıyordu ve bir taraftanda sigarasını içiyordu balkona girip arkamdan kapıyı kapattım.

 

Alaz bana bakmadan "ne var Açelya" Alaz'ın yan tarafındaki sandalyeye oturup "Alaz konuşalım mı? Lütfen" elindeki sigaranın dumanını üfleyip "konuşacak bir şey yok Açelya beni rahat bırak" boşta olan elini tutup

 

"Alaz ben o anlamda demedim gerçekten sen sinirlendiğin zaman çok tatlı oluyorsun kıskanıyorsun falan hoşuma gidiyordu bende o yüzden dedim gerçekten"

 

Alaz bakışlarını elime çevirdikten sonra elini yavaşça çekti "tamam hadi rahat bırak şimdi beni" niye böyle yapıyordu bu şimdi,istemsizce gözüm dolduğunda Alazda olan bakışlarımı yere indirdim. Alaz elindeki sigarayı atmış şaşkınca bana bakıyordu "ağlıyor musun? Sen" olduğum sandalyeden ayağa kalkıp "ben seni rahat bırakim" diyip gidecekken elimi tutup "sana bi soru sordum Açelya!!" Cevap vermeden gitmek için yeltendiğimde elimi sıkıp beni kendisine çekmesiyle dengemi kaybedip kucağına düşmüştüm.

 

Alaz sırıtarak "kucağıma oturmaya çok meraklısın galiba" kucağından kalkmaya çalışırken "dengemi kaybettim düştüm Alaz sende beni kucağına almaya ne kadarda meraklısın" Alaz yüzünü yüzüme yaklaştırarak "konu sen olduğunda her zaman meraklıyım" elini belime koyup "öpim mi?" Başımı olumsuzca sallayıp "daha sevgili bile değiliz olmaz" Alaz beni kendine daha çok yaklaştırıp yarım ağız gülerek.

 

"bizde sevgili oluruz o zaman küçük"

 

O beni istiyordu peki ben onu istiyormuydum?!

 

Ona karşı farklı şeyler hissediyordum. Onu her zaman kıskanıyorum. Onu her görmemle kalbim delirmiş gibi atıyor.

 

Galiba ben aşık oldum!?

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın on ikinci bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

 

Loading...
0%