Yeni Üyelik
19.
Bölüm

19.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

-------------Keyifli okumalar-------------

Alaz dan uzaklaşıp "Benim eve gitmem gerek" Alaz dudağını büzüp "Gezelim daha" gök gürlemesiyle olduğum yere sindim. Alaza sinirle bakıp "Alaz şaka mı yapıyorsun" Alaz sırıtıp "Tamam o zaman ben size gelim" göz devirip yürümeye başladım. Alaz elimde ki poşetleri alıp "Ben taşırım sen yorulma" tebessüm ederek "Teşekkür ederim" sessizce yürümeye devam ederken yağmurun hızlanmasıyla bizde adımlarımız hızlandırmıştık.

 

Bir süre sonra eve geldiğim de kapıyı açtım. Ayakkabılarımı çıkartıp eve giderken Alaz'ın da ayakkabılarını çıkarttığını gördüm. Alaza bakarak "Hayırdır noluyor" Alaz masumca bana bakarak "beni eve almıcak mısın?" Başımı onaylamaz şekilde hızla salladım "Olmaz abim seni evde görürse ikimizi de öldürür" Alaz omzunu silkerek "boşver abinden mi korkucam" arkamdan abimin sesi geldiğinde arkamı döndüm. Abim koltuğa oturmuş film izliyordu

 

"Alaz seni duyuyorum kaşınma bence zaten sana sinirliyim"

 

Abimin yanında oturan kişi görmemle kaşlarım çatılmıştı Ezgi hızla ayağa kalkıp "Hii abii" Alaz bi hışımla eve girip "noluyor lan burda" kapıyı kapatıp Alaz'ın elindeki poşetleri alıp "Alaz sus karışma sen" abime bakarak "abi sende film falan aç" Ezgi ye bakarak "sende gel yanıma yardım et" Ezgi koşarak yanıma gelip kulağıma fısıldadı "ne işi var bunun burda" dediğinde bende Ezgi'nin kulağına fısıldadım "acaba senin ne işin var burda abimi görmeye mi geldin" Ezgi göz devirip mutfağa gitti bende mutfağa gidip tabakları çıkartıp aldığım abur cuburları koymaya başladım.

 

Ezgi bi anda heyecanlı sesle "Ben sana bir şey dicem"dediğinde tabakları elime alıp "Ne oldu yine" diyerek elimde ki tabakları içeri götürdüm. Alaz bana öpücük yolladığın da güldüm. Abim bana bakarak sinirle "Kola aldın mı? Aldıysan git onları da getir hadi hızlı ol" Alaz sinirle abime bakarak "Kölenmiş gibi davranma lan kıza" dediğinde abim bende ki bakışlarını hızlıca Alaza çevirip "hayırdır sana ne oluyor" sinirle bağırıp "ikinizde susun be" diyip mutfağa doğru ilerledim.

 

Ezgi sesizce peşimden geliyordu mutfağa girdiğimde Ezgiye bakarak "Söyle sende ne diceksen" ben terekten bardakları çıkartırken Ezgi ise poşetten aldığım kolayı çıkartıyordu bi anda "Biz abinle sevgiliyiz" demesiyle elimde ki bardak yere düşmüştü etrafa cam kırıkları sarılırken Ezgi bi anlık çığlık atmasıyla içeri Alaz ve Abim girdi "Noldu iyi misiniz?" Alaz beni ayakta heykel gibi dikilmiş şekilde görmesiyle bir anda yanımda berilmesi bir olmuştu Alaz biyerim kanamış mı diye elime koluma bakarken "Güzelim iyi misin?" Abim ise Ezgi'nin yanına gidip "İyi misin?" Burda ben varken kardeşi varken sevgilisinin yanınamı gitmişti.

 

Alaz bakıp "İyim sıkıntı yok yakışıklım" abim hızla başına bana çevirip "Ben yakışıklı değilmiyim" dediğinde sinirle "Ben senin kardeşin değil miyim" dedim. Abim mutfaktan çıkarken hızlıca "Hadi çok konuşma da kola getir bana" Ezgi bana ve Alaz a göz kırpıp koşarak mutfaktan çıktı Alaz yerdeki cam kırıklarını toplarken "Bebeğim bana bi tane poşet verir misin?" Poşeti Alaza verip bende kırıkları toplamaya başladığım da Alaz elimdeki cam kırıklarını alıp "Sen bırak elin falan kanar" saçını karıştırıp "sen beni mi düşünmeye başladın" dediğimde Alaz saçını düzeltip "Aşkım bozma şaçımı ya daha yeni yapmıştım" göz devirip bardaklara kolayı koydum.

 

Bardakları içeri götürdükten sonra mutfakta bir kaç tane daha getirmediğim bardak olduğunu anlayıp tekrar mutfağa gittim. Alaz cam kırıklarının olduğu poşeti başka bir şeyle sarıp tekrar bir poşetin içe koyup çöpe attığın da yanına gittim. Alaza bakarak "Niye öyle yaptın ki" Alaz tezgahın üzerinde ki bardağı alıp "Hayvanlara zarar gelmesin diye" Alaz'ın elinde ki bardakları tezgaha koyup Alaza sıkıca sarıldım "Düşünceli sevgilim benim" dediğimde Alaz saçımı öpüp "Güzelim benim hadi içeri geçelim abine yakalanmadan" gülerek Alaz dan uzaklaştım da Alaz hızla dudaklarıma buse kondurup sırıttı .

 

Alaz bana göz kırpıp tezgahın üzerinde ki bardağı alıp mutfaktan çıkmasıyla yanaklarım kırmızı olmuştu yüzümde aptal bi sırıtışla mutfak çıktığım da abim bi bana bi Alaza bakarak "Ne yaptınız lan bi saat mutfakta" göz devirip koltuğa oturduğum da Alaz da benim yanıma oturup beni izlemeye başladı abim diğer koltuktan "Kalk kardeşimin yanından" dediğinde Alaz abimi görmezden gelip oturmaya devam etti abim bi şey demek için ağzını açtığın da zil sesi kulaklarımıza doldu ayağa kalkıp kapıyı açmaya gittim de zil bir daha çalmasıyla sinirle kapıyı açıp "Ne var be ne zırt pırt çalıyorsun zili" dediğim de Ege koşarak içeri girip "Köpek beni kovalıyor yardım et" oflayıp kapıyı kapattım.

 

Ege ya bakarak "Ege mal mısın? Ne köpeği ya" içeri gidip koltuğa geri oturdum. Ege içeri girip "Oo bizim tayfa beni niye çağırmadınız lan" Abim televizyondan seçtiği filmi açarken "Sus lan geç otur şuraya" Ege dudağına büzerek "Kalbimi kırıyorsun ama Giraycım çıt etti bak duydun mu?" Dediğinde Abim yaslandığı yastığı Egeye atıp "Ege geç otur şuraya gelişmemiş embriyo seni" Ezgi ve biz gülerken Alaz ise benim gülüşümü izliyordu Alaz Egeye bakarak "Ege ışığı kapatır mısın?" Dediğinde Ege ışığı kapatırken "Noldu lan bu öküze rica etmeler falan" Ege ışığı kapattığın da Alaz kimse görmeden elini belime koyup sırıtarak bana bakmaya başladı.

 

Ege yanıma oturup "Oo çifte kumrular" dediğinde Abim bağırarak "Ege kes sesini açıyorum filmi izliyin" abim filmi açtığın da Alaz Egeye bakarak sessizce "Ege sen başka yere otursana" Ege olumsuzca başını sallayıp "he ben gidimde siz de burda bir birinizi yiyin asla böyle şeye izin veremem benim yanım da yapın ne yapacaksanız" Ege benim solumda Alaz ise sağım da oturuyordu Abim ve Ezgi diğer koltukta oturuyordu Alaz ve ben aynı tabaktan cips yerken Ege ise başka tabak almıştı abim ve Ezgi de aynı tabaktan yiyordu bakışlarımı filme çevirip izlemeye başladım.

 

İzlediğim filmde bi kız karanlık bi koridorda yürüyordu elinde ise sadece fener vardı televizyonun ekranına canavar çıkmasıyla Ezgi,Ege ve ben çığlık attık. Alaz ve Abim gülerken sinirle Alaz'ın koluna cimdik attım. Alaz'ın ağzından kısık bi inilti firar ettiğin de abim olduğu koltuk ta doğrurup bize baktı "Napiyorsunuz lan zaten karanlık göremiyorum da sizi" Ege gülerek "Açelya enişteme cimdikliyip duruyor" Ezgi sinirle "Ya bi susun ya film izliyelim" filmi izlemeye devam ederken Alaz belimde ki elini sıkıp kulağıma fısıldadı "Öpsene beni" dediğinde Alaza bakarak fısıldadım.

 

"Ya Alaz saçmalama ya abim görürse"

 

Alaz omuz silkerek "Boşver hem abin demedimi karanlık sizi göremiyorum diye öp hadi" yüzünü yüzüme yaklaştırdığın da gözlerime baktı dudaklarımız birleştirdiğimiz de Alaz sertçe dudağımı öpmeye başladı alt dudağımı emerken belimde ki elini daha çok sıktığın da Alaz'ın ağzının içine doğru boğuk bir sesle inledim.

 

Abim bağırıp "Rahat durun lan napiyorsunuz yine" dediğinde hızlıca Alazdan uzaklaşıp hiç birşey olmamış gibi abime bakarak "B-bişey yapmıyoruz abi" dediğimde Alaz bana bakıp göz kırptığın da kendime hakim olamadan hıçkırdığım Alaz sırıttıp dudaklarıni yaladığın da Alaza öldürücü bakışlarımı attım.

 

Ege gülerek "Ben biliyorum ama boşver oda bende kalsın" Ege'nin bacağına vurduğum da Ege bağırıp "Aaa ne vuruyorsun Açelya ya ayıp ayıp terbiyesiz" Alaz abime bakarak "Bi şey yok ya izliyin hadi" dediğin de Ezgi de arkadan "Evet ya hadi" abim son bir kez daha bize bakıp bakışlarını televizyona çevirdi Alaz belimi tutup beni kendine çekip kulağıma fısıldadı "Nerde kalmıştık" dirseğimle Alaz'ın karnına vurup "Rahat dur Alaz filmi izle" elimde ki tabaktan cipsi alıp ağzıma götürecekken Alaz kolumu tutup kendine yaklaştırıp elimde ki cipsi yedikten sonra bana baktı "Teşekkür ederim güzelim" bu seferde Alaz eline bi cips alıp bana uzattı "aç ağzı hadi" dediğinde göz devirip "Alaz çocuk değilim elim var kendim yiyebilirim" Alaz sırıtıp

 

"Benimde elim vardı ama senin elinden yedim şimdi ye şuna hadi"

 

Alaz'ın elinde ki cipsi yiyip "Tamam oldu mu şimdi" dediğimde Alaz parmağını dudağımın kenarına sürtüp "Kırıntı kalmış" diyip ağzına attığın da gülümsedim. Televizyona baktığım da filmin sonuna geldiğimizi fark ettim. Ege ışığı açıp tekrar yanıma oturdu "Sizce film nasıldı" Ege bana ve Alaza bakarak yarım ağız gülerek "Bence baya baya güzeldi" Ezgi başıyla onaylayıp "Bana göre güzeldi yani siz beğendiniz mi?" Diyerek bize baktığın da Alaz la bir birimize bakıp Ezgiye dönüp aynanda "Neyi?" Abim sinirle

 

"Lan bak öldürüm sizi ne yaptınız lan 1 saat"

 

Alaz bana bakarak fısıldadı "Filmi diyorlar herhalde iyi de geç" Ezgiye bakarak "İyi di bende beğendim" Ezgi Alaza bakarak "Abi sen beğendin mi?" Dediğinde Alaz oflayıp "Ya normal film işte neyi soruyorsun ama beğendim" son kelimeyi bana bakarak söylediğinde Ege arkada imalı bi şekilde "Artık neyi beğendiyse" abim ayağa kalkıp "Neyse ben uyumaya gidiyorum" Ezgi ayağa kalkıp "Bizde gidelim artık" dediğinde Alaz olduğu yerde yayılmış şekilde

 

"Sana güle güle o zaman Ezgicim ben gelmicem burda yatmayı düşünüyorum hem zaten geç oldu dışarda da yağmur yağıyor"

 

Ezgiye bakarak "Evet Alaz doğru diyor geç oldu yağmur da hızlandı zaten bu akşamlık bizde kalın" Ege koltuk yayılmış bir şekilde "Yağmur yağmıyor ki" gök gürlemisiyle olduğum yere sindim. Alaz beni kendine çekerek "Bence de burda kalalım" bana bakarak göz kırptığın da Ezgi tekrar konuştu "Tamam o zaman burda yatalım" dediğinde Alaz dan uzaklaşıp ayağa kalktım.

 

"Ben sizin için misafir odasını hazırlıyım"

 

Misafir odasına doğru ilerlerken Ezgi de arkamdan geliyordu "Açelya Giray abim le konuşcakmış" misafir odasını düzeltirken "İnşAllah kavga etmezler" dediğimdr Ezgi gülerek "Bence bişey yapmaz çünkü ikisi de arkadaşlarının kardeşlerine aşık oldular" dediğinde misafir odasından çıkarken bende şöyle dedim

 

"Bilemiyorum artık ama kavga etceklerini düşünmüyorurum"

 

İçeri gittiğim de Ege koltukta yatmış uyuyordu abim ve Alaz ortalıklarda yoktu balkona doğru ilerlediğim de Ezgi arkamdan "Ay ne yapıyorlar acaba" Alaz oturmuş sigara içerken abim ise bir şeyler anlatıyordu Alaz'ın bakışları Ezgi ve beni bulduğun da sinirle Ezgiye baktı Alaz abime bakarak birşey ler diyordu Alaz ve Abim ayağa kalktığın da Ezgiyle birlikte koltuğa oturup bir şey konuşuyormuş gibi yapıyorduk içeri abim ve Alaz girdiğin de abim ve Alaza bakarak "Ne oldu" Alaz sinirini bastırmaya çalışıyormuş gibi bir ifadeyle

 

"Açelya bilmemezlikten gelme"

 

Alaz sinirle Ezgiye bakıp "Sen gelsene bi benimle" dediğinde Ezgi ayağa kalkarak masum bir ifadeyle balkona gitti. Alaza çok gıcık kapmıştım. Sevenlerin arasına girilmez bi kere Alaza sinirle bakıp önüme döndüm. Alaz balkona gittiğin de abim yanıma oturdu "Senin bu sevgilini bi gün öldürcem haberin olsun" dediğinde abime bakarak "Ne oldu ne dedi" abim

 

"Çok kızmadı ama neymiş el ele bile gezemicekmişik şuna bak kendisi benim kardeşime kim bilir ne yapıyor"

 

Abime bakarak "Ben onunla konuşurum" balkonda Alaz'ın sinirli yükselen sesi gelmesiyle ayağa kalkıp balkona gittim. Alaz ve Ezgi bana bakarken bense Ezgi'nin dolmuş gözlerine bakıyordum "Ezgi sen abimin yanına git" dediğimde Ezgi ayağa kalktı Alaz sinirle "Ezgi otur!" Dediğinde Ezgi geri oturdu bakışlarım Alaz a kaydığın da Ezgiye bakıp "Ezgi abimin yanına git!" Ezgi ayağa kalktığın da Alaz tekrar konuşmak için ağzını açtığın da Alaza sinirle bakıp "Alaz yeter!" Ezgi içeri gittiğin de Alaz sinirle "Sen niye karışıyorsun" dediğinde yüksek çıkan sesimle

 

"Asıl sen niye karışıyorsun tamam abisi olabilirsin ama bak benim abim seninle benim arama girdimi girmedi sende onların arasına girme sen böyle yaptığın zaman kardeşin Ezgi de üzülcek benim abimde üzülcek ve ben buna asla izin vermicem!"

 

Alaz şaşırmış şekilde bana bakarken bense sinirle içeri geçip Alazı balkon da yalnız bıraktım. Ezgiye ve abime bakarak "Ne yapıyorsanız yapın" odama gidip kapıyı sertçe kapattım. Abimin veya Ezgi'nin üzülmesine izin vermicektim. Yatağa yatıp sırtımı kapı tarafına döndüm. Bir süre sonra kapım tıklatılmıştı ben herhangi bi ses vermeden tekrar tıklatılmıştı odanın kapısı açıldıktan sonra odanın içene tanıdık bir koku yayıldı kapı kapandıktan sonra bana doğru yaklaşan adım seslerini duydum.

 

"Özür dilerim güzelim"

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın on dokuzuncu bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

Yeni bir aşk doğuyor Ezgi ve Giray bu ikili hakında düşüncelinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.💙

​Alaz ve Açelyanın ilişkişi sizce nasıl?🖤🤍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

 

Loading...
0%