Yeni Üyelik
20.
Bölüm

20.Bölüm

@snc3455

Arkadaşlar kitabıma en az 5 oy gelmeden yeni bölümü paylaşmayı düşünmüyorum. O yüzden kitabıma oy verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.💖

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Alaz yatağa oturup "Uyudun mu?" Dediğinde yatakta oturur pozisyona geldim. Alaza bakarak "Niye geldin abim gelirse kızar bize" dediğimde Alaz sırıtıp "Abinin yanında öpüşürken bir şey yok şimdi mi var Açelya" sinirle "Evet Alaz şimdi var Alaz" Alaz gülerek beni taklit ederek "Özür dilerim Açelya affet beni Açelyam" dediğinde Alaz'ın koluna vurup "Defol git odamdan" Alaz yataktan kalkıp

 

"İyice vahşi bi şey oldun sen duruyayım daha yanın da"

 

Yanım da duran yastığı alıp Alaza fırlatmak için hazırlanmıştım. Alaz teslim olurcasına ellerini kaldırıp "Tamam sakin ol güzelim çıkıyorum" diyip odadan çıktığın da yastığı geri koydum. Bir süre sonra Alaz elinde çikolatalı sütle geri geldi odaya girip kapıyı arkasından kapattı yatağıma oturup "Bak sana ne getirdim" Alaz çikolatalı sütü bana uzatıp "Al iç hadi" Alaz'ın elinde ki çikolatalı sütü alıp "Teşekkür ederim bir şey mi isticeksin" Alaz masumca

 

"Yanında yatim mi? Bak gerçekten rahat durucam"

 

Çikolatalı sütümden bi yudum alıp "Tamam ama rahat dur bak gerçekten" dediğimde Alaz ayağa kalkıp kapıyı kitledi "Kapıyı kitleyelimde abin gelip bizi öldürmesin" çikolatalı sütümü içerken Alaz yanıma oturup "Bi yudum alim mi?" Alaza bakarak "e ama ağzım değdi iğrenmez misin?" dediğimde Alaz elimden çikolatalı sütü alıp "Ben seni öperken iğrendim mi?" Alaz çikolatalı sütümden bi yudum alıp bana geri verip yatağa yatıp beni izlemeye başladı.

 

Çikolatalı sütümü içip bende yattım. Alaz la birbirimize bakıyorduk Alaz yeşil gözlerini benden ayırmayıp "Seni çok seviyorum küçük" dediğinde bende "Seni çok seviyorum" dedim. Alaz bana yaklaşıp elini belime koyduğun da sinirle Alaza bakıp

 

"Alaz!"

 

Alaz anlamaz bakışlarla bana bakarak "Noldu niye kızdın" dediğinde bakışlarım la elini gösterip "Elini çek hani rahat duracaktın" dedim. Alaz elini çekip "Tamam çektim elimi kusura bakma" diyip yataktan kalktı "İyi geceler" dediğinde elini tutup "Nereye?" Alaz bana bakarak "Misafir odasın da uyucam senin yanın da uyuyamam" dediğinde Alazı yatağa oturtup "Niye?" Alaz sırıtıp "Senin yanın da rahat durabileceğimi pek sanmıyıyorum" göz devirip "Ya Alaz tamam yat ama çok şey yapma yani" dediğimde Alaz yüzünü yüzüme yaklaştırıp

 

"Ne yapmiyim"

 

Kızarmama mâni olamadan "Ya Alaz anladın işte" Alaz'ın nefesi yüzüme doğru vururken biraz daha yaklaşıp "Anlamadım?" Hıçkırıp "Alaz rahat dur!" Alaz dudağımı dudağıma yaklaştırıp yeşillerini mavillerimle buruşturdu tekrardan hıçkırdığım da Alaz sırıtarak benden uzaklaştı yastıkla Alaz'ın yüzüne sertçe vurdum.

 

Alaz yalandan bağırmaya başladı "Aa kızım ne yapıyosun ya ölüyordum" gözünü tutmaya başladığın da bir anlık gerçekten mi yapıyor diye düşündüm. Alaz kolundan tutup yatağa oturttum.

 

"Yavaş vurdum ama abaratma"

 

Alaz yüzünü yüzüme yaklaştırıp "Bi baksana kızarmış mı?" Dikkatlice gözüne bakarken Alaz hızlıca beni öpüp geri çekildi ilk başta affalasam da yerde ki yastığı alıp Alaza vurmaya başladım. Alaz bağırıp "Ya güzelim bi dur ya şaka yaptım" Alaza sinirle bakarken Alaz'ın sırıtarak "Hoşuna gitti dimi?" Demesiyle hıçkırdım. Alaz gülmeye başladığın da yastıkla sertçe vurmaya başladım.

 

Alaz tekrardan bağırıp "Ya of yastığın fermuarı geldi çok acıyor dur bi" dediğinde göz devirip bir kaç kere daha vurdum. Yastığı yatağın üzerine bırakıp yatağa yattım sırtımı Alaza dönüp "Geber pislik yalancı öküz" dediğimde Alaz beni dürtüp "Senin yüzünden elim acıyo baksana bi" ortam sesizleştiğin de arkamı dönmeden "Alaz?" Arkamı döndüğümde Alaz hala da eline bakıyordu oflayıp "Yalan konuşma Alaz" dediğimde Alaz elini bana gösterip "Baksana ya ne yalan konuşcam" elini tutup bakmaya başladım.

 

Alaz parmağıyla gösterip "Bak burası" dediğinde Alaz'ın gösterdiği yere baktım. Yine abartıyordu işte azcık bir şey morarmış "Alaz abartma azcık morarmış sadece" dediğimde Alaz masum masum "Çok acıyor ama öpte geçsin" göz devirip Alaz'ın morarmış yerine bastırdım. Alaz bağrırken dil çıkartıp geri yattım. Alaz beni gıdıklamaya başladığın da istemsizce gülmeye başladım.

 

"Alaz dur....gerçekten dur...Alaz!"

 

Alazı itmeye çalışsam da başarısız oluyordum. Alaz beni gıdıklamaya devam ederken "Seni öpmeme izin vercek misin?" Hızla başımla onaylayıp "Tamam yeter ki dur!" Alaz durup yüzünü yüzüme yaklaştırdı dudağına hızla bana yaklaştırıken yan tarafa dönmemle yanağımı öpmüştü geri yatıp sırtımı Alaza döndüm "Tamam öptün hadi yat şimdi" dediğimde Alaz sinirle yatağa yattı sessizce "Çakma sarışın senden daha iyi" arkamı dönüp Alaz yataktan itip

 

"Defol git odamdan!!"

 

Alaz şaşırmış şekilde bana bakıp "Lan bi sakin şaka yaptım" sinirle bağırıp "Alaz defol!" Başka birisiyle kıyaslanmaktan nefret ediyorum. Özellikle bu o gıcık çakma sarışımsa. Alaz teslim olurcasına ellerini yukarı kaldırdı "Bebeğim bi sakin ol" yerden kalkıp yatağa tekrar oturdu "İlk sefer seni bu kadar sinirli görüyorum" onu dinlemeyip ellerimle yataktan itmeye çalıştım.

 

"Alaz defol git çakma sarışının yanına"

 

Alaz "Güzelim yemin ederim şaka yaptım gerçekten bu kadar kızacağını düşünmemiştim" onu dinlemeden itmeye devam ediyordum. Alaz elimi tutup yatağa yasladı "Bi sakin ol" derin nefes alıp Alaz üstümden ittim. Yatağa yatıp "Napiyorsan yap Alaz" dememle Alaz yanıma yattı "Prensesim Kraliçem Güzelim Bebeğim affet beni" dediğinde göz devirip "Senin bu yaptığını Bora bile yapmaz" bunu dememle Alaz beni kolumdan tutup kendine çevirdi.

 

"O şerefsizin ismini ağzına alma"

 

Alaza bakarak sinirle "Bak gördün mü nasıl da hemen sinirlendin neyse defol git çakma sarışının yanına bir daha da konuşma benimle" diyip arkama döndüm. Alaz yanıma yatıp bana sarıldı "Yoo sinirlenmedim" dediğinde Alazı benden uzaklaşıp "Bir daha konuşma benimle" diyip gözlerimi kapattım. Alaz tekrardan bana sarılıp "Ben seninle konuşmadan duramam güzelim hadi sarıl bana" oflayıp Alaz sarıldım.

 

Başımı Alaz'ın göğsünün üstüne koyup "Ya sabah abim seni burda görürse" dediğimde Alaz elimi tutup "Sizden önce uyanıp içeri gidicem" gülerek "Senden korkulur Alaz" dediğimde Alaz başımı öpüp "Hadi uyu artık"

 

"İyi geceler Alaz'ım"

 

"İyi geceler güzelim"

 

---Sabah---

 

Ağzıma gelen ekşi bi tatla yüzümü buruşturdum. Ege'nin gülme sesleri geldiğinde onları takmayıp uyumaya devam ettim. Yeniden ağzıma gelen limon tadıyla hızlıca yataktan doğruldum. Ege elinde limonla gülerek bana bakıyorlardı sinirle "Yaa of Egee öldürecem seni" diyip sinirle yatak kalktım.

 

Ege içeri koşarken bağırmaya başladı "Giraay aşko yardım et bana aaaa ya Açelya şaka yaptım" Egeyi kovalmaya devam ederken Alaz odadan çıkıp "Noluyor lan!" Daha yeni uyanmıştı yüzünü bile yıkamamıştı bende ondan farksız değildim. Ege koltuğun etrafında koşuşturup "Alaz ım yardım et" Ege'nin peşinden koşmaya devam ederken

 

"Seni Alaz bile elimden alamaz seni öldürecem geri zekalı"

 

Alaz sinirle "Açelya dur bi" diyip kolumdan tutup beni kendine çekip sıkıca tutmaya başladı "Noldu bi anlat" sinirle Alaza bakıp "Şu geri zekalı var ya mal gitti ağzıma limon sıktı onun yüzünden uyandım" dediğimde Alaz beni öpüp "Tamam sakin ol güzelim" Ege salağı gülerek "Oooo eniştem ne yaptınız lan dün akşam odada anlatsana" Alaz yanımdan bir hışımla ayrılıyıp "Seni öldürüm Ege" dediğinde Ege kaçmaya başladı

 

"Ne ya ben ne yaptım çok ayıp Alaz cım yani alt üstü odada ne yaptığınız sordum"

 

Alaz Ege'nin tişörtünden tutup "Aha yakaladım seni ben sen" bi anda Ege'nin tişörtünden yırtılma sesi gelmesiyle Ege'nin yere yapışması bir olmuştu ben gülerken Egede yerde can çekişen balık gibi çırpınıyordu "Ya Alaz tişörtümü yırttın" Abim bağırarak mutfaktan çıktı "Lan bi susun sabah sabah" abimin peşinden Ezgi de çıkıp "Sesiz olun ya neyse gidin yüzünüzü yıkayın" Alaz Egeyi yırtık tişörtünden tutup "Kalk lan" Ege ayağa kalkıp tişörtüne baktı tişörtün omuz kısmı ful yırtıktı ben gülerken Ege de Alaza ve bana öldürücü bakışlarını atıp üstünü değiştirmeye gitti.

 

Abim ve Ezgi tekrar mutfağa girdiklerinde bende yüzümü yıkamaya gittim. Başımı eğip yüzümü yıkadım. Başımı kaldırıp aynaya baktığım da arkam da Alaz kapıya yaslanmış beni izliyorudu onu takmayıp dağınık saçımı düzektirken Alaz arkamdan sarıldı "Çok güzelsin" saçımı toplayıp Alaza döndüm.

 

"Sende çok yakışıklısın"

 

Alaz bana yaklaşıp sırıtarak "Öpim mi?" Demesiyle başımı olumsuzca sallayıp "Olmaz abim görür" dememle Alaz'ın yüzü düştü "Tamam sen nasıl istersin" Alaz benden uzaklaşırken kolundan tutup kendime çektim.

 

"Şaka yaptım"

 

Alaz sırıtıp dudaklarımızı birleştirdi elleri belimi bulduğun da karşılık vermeye başladım. Arkadan yalandan öksürük sesi geldiğinde Alaz la birbirimizden uzaklaştık Ege gülerek bize bakıyordu "Siz devam edin ben yokum burda" Alaza son bir kez bakıp ondan uzaklaştım. Alaz Egeye öldürücü bakışlarını atarken Ege'nin yanından geçtim. Mutfağa doğru ilerlerken arkamdan Ege'nin bağırma sesleri geliyordu

 

"Ya Alaz valla bilmiyordum aaaa"

 

Gülerek mutfağa gittim. Abim ve Ezgi sofrayı kuruyorlardı masaya oturup "Günaydın" abim yanağımdan öpüp "Günaydın prensesim" Ege karşıma oturup gülmeye başladı Alaz da yanıma oturup "Günaydın" diyip masanın altından elimi tuttu kapı çaldığın da ayağa kalkıp "Ben bakarım" Alaz sessizce küfür ettiğinde onu takmadan kapıyı açmaya gittim. Kapıyı açtığım da Uras sırıtarak bana bakıyordu Ares ise havlıyordu bunların ne işi vardı burda? evi nerden biliyorlardı?

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın on dördüncü bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%