Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Tebessüm ederek içeri girdiğimizde bir anlık o kişi görmemle gülümsemem solmuştu.

Hayır! Hayır!

Şaka olmalıydı bunun burda ne işi vardı. Safiye sultan elimi tutarak "hoş geldin kızım" yüzüme zorlaki bir tebessüm yerleştirerek "hoş buldum safiye sultanım" şuan karşımdaki kişiyi öldürmek istiyordum.

Safiye sultan önden bizde onun peşinden oturma odasına girdik. Tekli koltukta tebessüm ederek bir beyfendi oturuyordu. Muhtemelen Ezgi ve Alaz'ın babasıydı diğer koltuğuda ismini söylemek istemediğim nefret ettiğim kişi oturdu. Eski sevgilim Bora! beni aldattıktan sonra yeniden benimle barışmak istediğini söylemişti. Ne kadar bu teklifini reddetsemde peşimi bırakmamıştı.

Şimdi ise karşıma geçmiş beni sinir etmek istercesine sırıtıyordu ve evet bunu da başarıyordu. Safiye sultana ayıp olmasın diye koltuklara oturduk. Safiye sultan mutfaktan demliği getirip masaya koydu Ezgi de annesine yük olmasın diye bardaklara çay koydu Safiye sultan çayından bir yudum alarak "bu kişi" dedi Bora yı gösterdi ve konuşmasına devam etti " Ezgi ve Alaz'ın kuzeni Bora,kısacası benim yeğenim oluyor" bunu duymamla kas katı kesilmiştim. Bora'nın bakışlarını üstümde hissetsemde ona bakmamıştım.

 

Safiye Sultan diğer eliylede tekli koltukta oturan Alaz a benzeyen beyfendiyi göstererek "buda eşim Ekrem" dedi Safiye sultan Ekrem amcaya bakarak güldü Ekrem amca bana bakarak "Merhaba kızım sen Açelyasın dimi?" Olumlu anlamla başımı salladıktan sonra abime anlamaz şekilde baktıktalarında da abimde tebessüm ederek cevap verme gereği duydu"ben Giray Açelya'nın abisiyim" dediğinde Ekrem amca gülümsedi "Tanıştığımıza memnun oldum oğlum"

 

Annem ve babamdan görmediğimiz sevgi karşımızdaki tatlı insanlardan görüyorduk. Safiye sultan herkesin çayını bittiğini anlayınca "yemek yiyelim mi?" Herkes onaylar şekilde başını salladı mutfaktaki masaya oturdukları sırada elimi yıkamadığımı fark edip lavabonun yerini sordum. Lavaboya gidip elimi yıkadıktan sonra lavabodan çıktım onu görmemle sinirlenmiştim.

 

Bora üstüme yürümeye başladı "merhaba güzelim beni gördüğüne sevinmedin mi?" Sırıtarak üstüme gelmeye devam etti sırtım buz gibi duvara çarptığında artık gidecek yerim olmadığını anladım bağırıp herkesi burayı toplamıcaktım elbette kavga istemiyordum.

 

"Uzak dur benden!"

 

Dediğimi takmadan dahada yaklaştı elini yavaşça belime koydu ben elini üstümden çekmeye çalıştığımda ise daha sert sıktı "uslu bir kız ol ve bana bir öpücük ver hadi" yüzünü bana yaklaştıracakken yüzüne sert bir darbe inmişti "Napiyorsun lan kıza" Bora yerinde sendelemişti gülerek bana bakıyordu "eğleniyorduk sanane ayrıca bu seni alakadar etmez" Alaz kısa süre bana baktıktan sonra

 

"O senin eğlenebileceğin kızlardan değil ayağını denk al laflarına dikkat et!"

 

Bora sinirle yanımızdan uzaklaştığında Alaz la baş başa olduğumuzu fark ettim "teşekkür e-"sözümü kesmesi ile cümlem yarım kalmıştı "gerek yok ama bir dahakine seni kurtarabilecek biri olmayabilir ona göre davran!" Alaz da yanımdan uzaklaştığında tek kaldığımı fark edip peşinden gittim. Mutfağa girdiğimde herkesin bakışları bana döndükten sonra konuşmaya devam ettiler.

 

Abimin yanına oturduğumda karşımdaki Bora ve Alaz'ın bakışları kısa süre bana dönsede yemeğini yemeye devam ettiler. Yemeğin tuzu az olunca tuza ulaşmaya çalıştım ama başaramamıştım. Bora tam bana tuza uzatacakken Alaz hızlıca tuzu alıp bana uzattı tuzu almak için elimi uzattığımda ise Safiye sultan bir soru yönelti

 

"Açelya kızım hafta sonu boşsan Alaz la yemek yemeğe gider misin?"

 

Bu soruyla olduğum yerde donmuştum Alaz da benden farksız değildi herkesin bakışları benim ve Alaz'ın üstündeydi elimde sıcaklık hissettiğimde elime baktım. Elim Alaz'ın elinin üstündeydi hızlıca tuzluğu alıp yemeğime kattım. Ezgi araya girerek bana yardım eli uzattı "aa evet iyi olur aslında bende gelirim Bora da gelir hem abin de gelir belki" Safiye sultan kızgın bakışlarını Ezgiye atarken bense önüme döndüm.

 

Önüme döndüğümde Alaz yemeğini yiyordu Bora da bana bakıp göz kırparak güldü kendime hakim olamadım ve bi sinirle Bora'nın ayağına vurmuştum. Yanlış alarm! Bora'nın ayağa değilmiş, Alaz'dan bir ses yükseldiğinde bana şaşkın bakışlarını atarken utancımdan önümdeki çayı dökmüştüm.

 

Çayı göğsüme bocaladığımda ani bir raflekse herkes ayağa kalkmıştı Safiye sultan üstümü silmeye çalıştığında ise acı dahada artıyordu Ekrem amca arabanın anahtarını Alaz vererek "hastaneye götür hızlı ol hadi" Alaz la abim beni evden çıkardıktan sonra Ezgi de peşimizden gelmişti.

 

Alaz en yakın hastaneye götürürken Ezgi de benimle ilgileniyordu.

"iyi misin? Çok mu yandın? nasıl becerdin kendini yakmayı?" Dediğinde ise bakışlarım dikiz aynasına kaymıştı Alaz bana bakıyordu dudağının kenarı yukarı kavrılırken "yemek yemek yerine başka şeylerle ilgilendiği için yakmıştır" abim sinirli bir taraftan da anlamaz bakışlar atarken

 

"neyle uğraşıyormuş benim kardeşim? Neyi ima ediyorsun?" Alaz arabayı durduktan sonra "geldik" sinirle Alaz a bakarak "görebiliyoruz kör değiliz!" Alaz arabadan çıkarken "çok konuşmada in hadi" Alaz indikten sonra abim bize dönerek "ben bunu öldürürüm" Ezgi hızlıca abimin dediği şeye yanıtladı "yapamacağın şeyleri söylemeni önermem" Alaz kapıya açarak bize doğru eğildi "acımıyor herhalde Açelya davetiye mi bekliyorsunuz?" Hızlıca arabadan çıktığımda göğsüm acımaya başladı.

 

Hastaneye girdiğimizde yanımıza erkek doktor geldi "evet neyi var hastanın?" Alaz sinirle "kör müsün kardeşim" doktor sinirli bakışlarını Alaz dan çekerek bana döndü "peşimden gelin" Doktor bizi bir odaya götürdüğünde yatağa yatmamı istedi yatağa düz bir şekilde uzandığımda doktor bana yaklaşarak "neresi yandı gösterir misiniz?"

 

İlk başta tereddüt etsem de işini yapıyordu sonuçta tişörtümü çıkarmak için yeltendiğimde Ezgi ve Abim bana bakıyordu Alaz hızlıca beni durdurdu Doktora sinirle dönerek "Kadın doktor çağır" Abim ve Ezgi benim gibi şaşkınca Alaz a bakıyorlardı Doktor ifadesiz bir şekilde cevap verdi "Beyefendi çekilir misiniz? işimi yapıyorum" Alaz'ın çekilmeye niyeti yoktu "kadın doktor istiyoruz dedim sağır mısınız!?" Doktor sinirli ve hızlı adımlarla odadan çıktı.

 

Abim hızlıca kalkıp Alaz'ın sırtına vurarak "helal lan sana gözüme girdin" Ezgiyle biz gülerek onları izlerken abim bana doğru yaklaştı "su almaya gidiyorum bir şey istiyor musunuz?" Ezgi sadace su istemişti bense abime bakarak "abi bana çikolatalı süt alır mısın?" Abim onaylarak odadan çıktıktan sonra kadın Doktor yanımıza geldi onun arkasında da erkek doktor vardı. Kadın doktor bana yaklaşarak "tişörtünü çıkartabilir misin?" Alaz doktoru öldürecekmiş gibi baktıktan sonra doktor tırsıp odadan çıktı.

 

Kadın doktor Alaz dönerek "odadan çıkabilir misiniz?" Alaz etrafa baktıktan sonra doktora döndü "ben mi?" Ezgi hızlıca Alaz'ın kolunu tutturak dışarı çıktı. Tişörtümü çıkardığımda Doktor tedavi etmeye başladı bir süre sonra işi bittiğinde "sizin için krem yazacağım orda zaten nasıl kullanacağınız yazıyor ve 1 hafta içinde bol şeyler giyinin" diyerek kağıda bir şeyler yazdı Tişörtümü giydikten sonra ayağa kalktım.

 

Doktor elindeki kağıdı bana uzattıktan sonra odadan çıktı bende doktorun peşinden odadan çıktığımda Ezgi ve Alaz yanıma geldi "ne oldu?" Göz devirerek "sakin olun ölmüyorum krem alıcaz" Ezgi koluma girerek "hadi gidelim" Ezgi gülerek "Doktor çok yakışıklı dimi? Acaba sevgilisi var mı?" Alaz öfkeli bir sesle "Sanane sevgilisi olup olmadığından" etrafıma bakınırken bir çift mavi göze denk geldim.

 

Doktor benim olduğum tarafa gelirken Alaz da arkamızdan "hadi hızlı olun gidelim" Ezgi bir sinirle "Abi bir sus ya" dediğinde Alaz 'öyle mi' dercesine baktığında Ezgi sıkıca kolumu tuttu Doktor yanımıza geldiğinde bana bakıp tebessüm etti "iyi misiniz?" Arkamdan Alaz'ın nefesi enseme geliyordu Alaz la arama mesafe bırakarak Doktora döndüm "iyim teşekkür ederim" Doktor sırıtarak "hafta sonu boş musunuz?" bu soruya şaşırsamda düz bir cevap verdim.

 

Tebessüm ederek "aslında boşu-" Alaz hızlıca yanıma gelerek "boş değil hadi uza" Alaz'ın kolundan tutup geri çekerek "başka zaman olur mu?" Doktor onaylayarak telefonu çıkardı "rica etsem telefon numaranı verir misiniz?" Telefon numaramı girdikten sonra "isminiz neydi?" Diye sorduğunda Alaz hızlıca yanımda belirdi "tanıştırım Alaz" Doktor anlamaz bakışlarla Alaz'a bakarken yüzüne sert bir yumruk inmişti.

 

Alaz ardı ardına yumruk atarken bense durdurmaya çalışıyordum en sonunda sinirli bir sesle "Alaz yeter!" Alaz'ın bakışları bana dönünce Hastane güvenliği geldi Alazı dışarı çıkardıklarında ise Ezgi doktorun yanına çömeldi "iyi misiniz?" Doktor onaylayarak başını salladıktan sonra Ezgiyle hastaneden çıktık Alaz arabaya yaslanmış elindeki sigaranın dumanını üflüyordu hızlı adımlarla yanına gittim.

 

Önünde durup "sen ne yaptığını sanıyorsun ya önüne geleni yumrukluyorsun deli misin ya!" Diye bağırdığında Alaz elindeki sigaranın dumanını bir kere daha üfledikten sonra arabaya bindi arabanın camını indirdikten sonra sırıtarak "evet deliyim bi sıkıntı mı var. Taksiyle gelirsiniz" diyerek tek eliyle direksiyonu tutup bir eliylede sigarasını içiyordu gaza basıp hızlıca gitti.

 

Ezgi ye 'bu kendini ne zannediyor' bakışları atarken Ezgi de bana 'boşveer' dercesine el salladı Ezgi tam taksi çağıracakken önümüzde arabasıyla Bora belirdi "selam güzellikler bakıyorumda itin teki sizi yalnız bırakmış" Ezgi'nin yüzündeki gülüşü bir anda sinire dönüştü "abim hakkında düzgün konuş ayrıca o senin kuzenin" dediğinde Bora sırıttı.

 

Bana dönerek "Hadi binin bırakayım sizi eve" Ezgi arabaya binince bana baktı "hadi gelsene" bense olumsuzca başımı salladım Bora yarım ağız gülerek "hadi güzelim eski günlerin hatrına" diyerek arabadan indi Ezgi bana anlamaz bakışlarını fırlatırken bense sinirli bir şekilde parmağımı göğsüne peş peşe vurarak şöyle dedim "eskiden aramızda bir şey olmadı şimdide bir şey olmayacak bunu o kalın kafana sok" diyerek kendimden emin adımlarla ordan uzaklaştım.

 

Eve yakınlaşmış ve sokak aralarından gitmemeye çalışıyordum. Sokak arasından karanlıktan bir ses geldi "bu saatte nereye güzelim yarım kalan bir işimiz vardı"

 

Ben daha ne olduğunu anlayamadan karanlıktan çıkan kişiyle geri adımladım ve arkasındaki it sürüsüyle bunun hiç iyi bitmeyeceğini anlamıştım.

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın üçüncü bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%