Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Gözlerimi dinlenmek için kapattığımda kapı tekrar açılmıştı bu kişiyi beklemiyor olacaktım ki bir anlık korkuyla kalbim sızlamıştı.

Hayır!!

Babam!!

Babam kapıyı kapatıktan sonra yanımdaki sandalyeye oturmak için yeltendiğinde "Uzak dur benden" diyebilmiştim. Babam dediğimi görmezden gelerek yanımdaki sandalyeye oturdu "Geçmiş olsun kızım" bana geçmiş olsun mu dedi o asla inanmam "Hayırdır var sende bir şeyler ne istiyorsun yine!?" Hem hüzün hem de sinirle sorduğum soruya yanıtladı "Kızım özür dilerim ben senin kıymetini bilememişim" bu dediğine gözümü devirdim.

 

Yatakta biraz dikleşerek "Şimdimi aklın başına geldi bana vururken bana küfür ederken neredeydin şimdimi aklına geldim konuşsana!!" Diye bağırdığımda elimi tuttu "Kızım özür dilerim senden bir şey isteyeceğim bi dinler misin?" Hızlıca elimi çektim "Ne var!?" Diye sorduğumda yanıt hemen gelmesede ağzındaki baklayı çıkarmıştı "kızım babana bi yardım eli uzatsan çok borcum var lütfen" dediğinde bağırarak

 

"Gerçekten mi? Bu yüzden mi? Bende yapamadığın babalığını yapmaya geldin zannettim ne kadar aptalım dimi? Bunca zaman babalık yapmadın şimdide bana kızım diyorsun bide para istiyorsun ne kadar yüzsüzsün ya keşke babam olmasaydın bi milletin babasına bakıyorum kızlarıyla ilgileniyor onları seviyor bide benim babam olacak herife bakıyıyorum bizden daha çok içkiyi,kumarı seviyorsun şimdide gelmiş yüzsüz gibi para mı istiyorsun yazıklar olsun sana ya gerçekten yazıklar olsun!!"

 

Gözüm dolduğunda ağlamamak için kendimi zor tuttum hızlıca sandalyeden kalkıp bağırmaya başladı "Düzgün konuş benimle ben senin babanım ve evet senden para istiyorum bunca zaman yaptıklarıma say nankörsün nankör keşke o trafik kazasında o kaltak annenle birlikte sende ölseydin!!"diye bağırdığında gözlerimden istemsiz göz yaşlarım firar etmişti odanın kapısı sertçe açılırken "Ne oluyor lan!" Diyen abimin bakışları benim dolmuş gözlerimle buluştuğunda hiç bir şey demeden babamın yüzüne sertçe yumruk indirdirdiğinde babam gücünü kaybedip yere düştü kapının eşiğinde duran Alaz koşarak yanıma gelirken bir taraftan da elleriyle karnını tuttu acı içinde yüzünü buruşturdu.

 

Abim tarafa döndüğümde babam olacak herifi yerde ağzı burnu kan içinde gördüğümde kusasım gelmişti Alaz yatağa oturdu sıcak ellerin yanağımı buldu başımı tutan sıcak elleri ona bakmamı sağladı "Sakin ol ben burdayım bana bak" istemsizce gözüm beyaz zemindeki kanlara kayıyordu Alaz yeniden yumuşak sesle konuştu "Açelya güzelim bana bak sadece bana bak" Alaz a baktım yeşileri ni mavilerim le buluşturduğunda tebessüm etti

 

yem yeşil ormanın içinde kaybolurmuşcasına gözlerine bakıyordum "sakin ol şimdi bakma o tarafa" Alaz elimi sıkıca tuttuğunda Abim yanımıza geldi "iyi misin?" Diyerek sarıldı yerde yatan babam olacak herif "annen kadar sende kaltaksın Açelya" diyerek zor zar güldüğünde Alaz Abimden önce davranmış yataktan hızlıca kalktı.

 

Alaz yüzüne sertçe yumruk atarken Abimse eliyle gözümü kapatmıştı istemsizce göz yaşlarım akmaya başladı bir süre sonra sesler kesilmişti gözümü açtığımda yerde yatan babam olacak herif yerde hareket etmeden yatıyordu Alaz'ın kanlı ellerine baktığımda midem bulandı Alaz koşarak odadan çıktı Ezgi odaya girdiğinde bir süre ne olduğunu anlamaya çalıştı bana döndüğünde koşarak yanıma gelip bana sarıldı odaya iki polis girdiğinde "ne oluyor burda!" Dedi sinirle sesle Ezgi bana daha sıkı sarıldığında bense karşılık verdim. Başımı Ezgi'nin omzuna yaslayıp daha sıkı sarıldım. Gözlerimi kapattığımda boşluğa düşmüş gibi hissettim. Gözlerim karardığında tek gördüğüm yeşilin en güzel tonlarında olan gözler ve o ormanın içinde çoktan kaybolan ben vardım.

 

---♧ALAZ'DAN♧--

 

Benden korkmuştu beni kanlı ellerimle görmüştü ellerimi kaç kere sabunladığımı yıkadığımı fark bile etmemiştim. Karnımdaki yara sızladığında tişörtümü kenarını yukarı kıvırarak daha yeni dikiş atılmış yarama baktım. Tişörtümü düzelttikten sonra aynaya baktığımda Açelya'nın en güzel tonda olan mavi gözleri geldi aklıma o okyanus mavisi gözlerinde kaybolmayı kim istemezdi ki istemsizce sırıttığımda içeri Giray girdi "ne sırıtıyorsun lan" dediğinde sırıtmamı yüzümden yok ettim.

 

Arkamı dönerek "ben mi? Ne sırıtması be" Giray elleri yıkarken "aynen bende inandım pişt aşık mı oldun sen" bakışlarım hızlıca Giray a döndü "yok be ne aşkı o işler bozar beni" bu dediğime ben bile inanmamışken Giray nasıl inandı diye düşünürken aklıma gelen soruyla Giray a döndüm "Açelya nerde?" Giray elini kuruturken "bayıldı uyuyor şuan serum verdiler" hızlıca bakışlarımı ona döndürdüm "kızı yalnız mı bıraktın lan" Giray sırıtarak "Ezgi yanında" dediğinde kafamı salladım.

 

Onu beklemeden dışarı çıktım Açelya'nın olduğu odaya girdiğimde Ezgi bana bakıyordu sessizce "ne oldu?" Dediğinde bende başımla dışarı çıkması için işaret yaptım. Ne demek istediğimi anlamıştı göz kırpıp hızlıca odadan çıktığında bense Açelya'nın yattığı yatağın boş tarafına oturarak saçını okşamaya başladım. Tüy kadar hafif bir şekilde başına öptüm fısıldayarak "Niye bu kadar güzelsin....." başımı boynuna yaklaştırarak güzel kokusunu içime çektim "ve niye bu kadar güzel kokuyorsun" bir elimle sıkıca elini tutarken bir ellimi de yanağına koyarak yavaşça okşamaya başladım "keşke benim olsan sana istediğim gibi sarılabilsem o güzel kokunu içime çekebilsem beni sevsen inan ki seni çok mutlu ederim güzelim" dediğimde yerinde kıpırdadı mırıldanarak "Alaz......sen misin?" dediğinde gözlerini yavaşça açtı okyonustan farksız olan mavi gözleri yeşillerimle buluşturdu.

 

--♡Açelya'dan♡--

 

Gözlerimi açtığımda onun güzel yeşil gözlerini gördüm. Alaz'ın sıcak eli yanağımdayken diğer eli de benim elimi tutuyordu bakışları dudağıma kaydığında bi süre dudağıma baktı elini yanağımdan hızlıca çekerken "pardon rahatsız ettim uyu sen" diyip ayağa kalktı gidecekken bileğinden tuttum "gitme..." Alaz bakışlarını elimize indirdiğinde yüzüm kızarmıştı hıçkırdığımda hızlıca bileğindeki elimi çektim.

 

Alaz bana bakarak sırıttı yatağa tekrar oturdu "kıp kırmızı olmuşsun" sıcak ellerini yanağımı koyarak okşadı sırıtarak "çok tatlı duruyorsun" bu dediği şey daha da kızarmama sebep olduğunda gözlerimi kaçırdım. Komidinin üstündeki bardakta olan suyu bana uzattığında elindeki bardağı aldım. Suyu içerken beni izliyordu ve bu yüzdende rahat içemiyordum. Bunu anlamış olacak ki başka tarafa döndü elimdeki suyu içip geri koyduğumda Alaz bana baktı "iyi misin?" Dediğinde başımla onayladım.

 

Yatakta doğrulurken "yaran çok mu büyük? Canın acıyor mu?" Alaz yarım ağız güldü "çok mu merak ettin? Eğer istiyorsan gösterebilirim" diyerek tişörtünün kenarı kavradı yavaşça çıkardı gözlerim yanlışıkla kaslarına kaydığında eliyle yarasını gösterdi "yaram burda buraya bakacaksın oraya değil" dediğinde yüzüne baktım "pardon sen öyle bir anda şey yapınca bende yani şey oldu neyse anladın sen işte" bu dediğime sırıttığında daha fazla rezil olmadan sustum.

 

Gözüm daha yeni dikiş atılmış yarasına kaydığında "dikiş atarken acıdı mı?" Elimi yarısının üstünde gezdirirken bileğimi hafifçe tuttu "acımıştı ama sen dokunduğun için iyileşti" bedenim ateş ederken bi anda hıçkırdım. Alaz gülerek yeniden konuştu "sakin ol giyiyorum üstümü" diyerek siyah tişörtünü giydi. Bense gözlerimi kaçırmış öylece yere bakıyordum. Alaz tişörtünü düzelterek "niye gitmemi istemedin" dediğinde bakışlarım ona döndürerek "canım sıkılıyordu konuşuruz" dedim.

 

Alaz yeşillerini gözlerini mavilerim le buluştularak "sadece canın sıkıldığı için mi?" Alaz üzülürcesine bendeki bakışlarını yere çevirdi başımla onaylarak "yani evet niye sordun ki" Alaz yataktan kalkarak "ben gidim en iyisi sen uyu" dediğinde bakışlarımı Alaz çevirerek "eğer seni kıracak bir şey söylediğsem özür dilerim" Alaz kulağıma yaklaşarak "sen beni kıramazsın aksine beni mutlu edersin" yanağıma tüy kadar hafif bir şekilde öptü ben kendime mani olamadan hıçkırdım.

 

Resmen kas katı kesilmiştim. Alaz gülerek benden uzaklaşarak "kantine gidiyorum kendime su alıcam bir şey istiyor musun?" Başımı 'hayır' anlamında sallarken "sen bıçaklanmadın mı ya git uyu" dediğimde omuz silkerek "umrumda değil ayrıca acımıyor" kapıya doğru adımlarken "hadi uyu sen gelirim birazdan" kapıyı açtıktan sonra gözlerini mavilerim le buluşturdu gülerek kapıyı kapattı.

 

Gözümü kapattığımda yarım ağız sırıtan Bora yı gördüm. Gözümün açılmasına sebep olan şey kapı tıklatılmasıydı "gelebilir miyim?" Bu ses tanıdık gelsede kim olduğunu çıkartamamıştım "gelebilirsin" dediğimde kapı açıldı o kişiyi görmemle bi yanım mutlu olmuş bir yanım şaşırmıştı bana doğru adımladığında gülerek elindeki çiçek buketini bana uzattı.

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın beşinci bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%