Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Gözümün açılmasına sebep olan şey kapı tıklatılmasıydı "gelebilir miyim?" Bu ses tanıdık gelsede kim olduğunu çıkartamamıştım "gelebilirsin" dediğimde kapı açıldı o kişiyi görmemle bi yanım mutlu olmuş bir yanım şaşırmıştı bana doğru adımladığında gülerek elindeki çiçek buketini bana uzattı "Geçmiş olsun küçük" diyerek bana sarıldı benden uzaklaşırken bense ona şaşkınca bakıyordum.

 

Elindeki çiçek buketini masanın üstüne koyarak yanıma oturdu "ne oldu niye öyle bakıyorsun beni görmediğine sevinmedin mi?" Diyerek dudağını büzdü bense yattığım yatakta doğrularak "Ege?... senim burda ne işin var?" yanağımdan bir makas alırken "Arkadaşımıda mı ziyaret edemicem kızım senin için kaç saat yoldan geldim." Dediğinde güldüm "hayır yani beklemiyordum sen bir anda gelince" elimi sıkıca tutarak "sen iyi misin?" Dediğinde onayladım.

 

Odaya abim girdiğinde Ege ye baktı "senin burda ne işin var lan sen istanbul da değilmiydin" Ege ayağa kalkarak abime sarıldı "naber kardeşim Açelyayı görmeye geldim" Alaz da odaya girdiğinde "tamam gördün hadi git şimdi" dediğinde araya girdim "sakin olun Ege gel sen boşver onları" Ege yanıma oturarak "bir şey istiyor musun?" Dediğinde bakışlarım Alaz'ın elindeki çikolata süte kaydı Alaz bana bakarken yanıma gelip elindeki çikolatalı sütü sertçe masaya koyup "afiyet olsun" diyip Ege ye öldürücü bakışlarını atıp hızlıca odadan çıktı Abim "ne oluyor lan Alaz!!"diyerek arkasından bağırarak gitti.

 

Ege bana bakarak "Bu manyak kim?" dediğinde masanın üstünden çikolatalı sütü aldım "onun hakkında düzgün konuşur musun?!! A-arkadaşım o benim " Ege sırıtarak "Sadece arkadaş mı?" dediğine boğazımda kalan çikolatalı sütle öksürdüm. Gözlerim kısa süreliğine gelen göz yaşlarımı sildikten sonra Ege ye döndüm "Arkadaşım dedim Ege uzatma" dediğimde Ege bana 'kesin öyledir bakışları' atıp güldüğünde bense omzuna yavaşça yumruk attım.

 

Çikolata sütümden bi yudum daha alırken Ege ortaya bi soru yönelti "E ne zaman taburcu oluyorsun?" Dediğinde mutlulukla "yarın.....galiba" dediğimde bağırarak odaya Ezgi girdi "Aşkımm" dediğinde Ege ve benim aramda mekik dokuyordu Ege gülerek "bana mı dedin matmazel" diyip ayağa kalktı Ezgi şaşkınca Ege ye bakarak "ne diyorsun be sen!" Diye cırladığında Ege hızlıca kulağını kapattı

 

"şaka yaptım" diyip yatağa oturdu Ezgi elindeki yemek kabını bana uzatarak "annem yaptı dediki 'ordaki yemekler güzel değildir benimkilerden yesin' dedi" bunu demesiyle güldüm "doğru diyor ver bakim ne yapmış" diyip bana uzatılan yemek kabına açtım. Sarma yapmıştı en sevdiğim yemeklerden biriydi Ege sarmalardan bir tane almaya yeltendiğinde yemek kabını kendime çektim "bana yaptı hasta olan benim sen neyi yiyorsun" Ege bana kınayıcı bakışlarını atarken Ezgi bana bakarak "Abim ve Giray nerde?" Diye sorduğunda bense çikolatalı sütümden bi yudum daha içtim.

 

"Bilmiyorum Alaz bi sinirle bi yere gitti Abim de peşinden gitti....." cümlemin devamını getirdim.

 

"Alaz ı bende merak ediyorum"

 

Ezgi ve Ege güldüklerinde hızlıca kurduğum cümleyi düzelttim "Yani öyle değil yanlış anladınız Alaz ve abimi merak ediyorum demek istemiştim ama şey oldu....." diyecek cümle bulamayınca bi süre sustum çikolatı sütümden bi yudum daha almak için yeltendiğin kapı eşiğinde duran Alaz gülerek bana bakıyordu "cümlenin devamını getirmicek misin?" Diye sorduğunda utancımdan yerin dibine girecektim çikolatalı sütümden bi yudum daha aldığımda ağzıma her hangi bi tad gelmemişti Alaz'ın bakışları elimdeki çikolatalı süte kaydığında dudakların kenarı yukarı kıvrıldı "yine almamı ister misin?" Dediğin hayır demiştim.

 

Abim de koşarak odaya girdiğinde ekip olmuştuk Abim elimdeki sarma kutusunu gördüğünde gözlerinin içi parladı "bana da versene" dediğinde yalvalırcasına gözlerime baktı yemek kabını açıp içinden bi tane sarma çıkartıp abime verdim. Abim saniyesinde yediği sarmadan bir tane daha istediğinde yemek kabının kapağını kapattım "yok sana sarma yeter" Abim elimdeki yemek kabını tuttuğunda kendine çekti bende kendime çektim. Ezgi ve Ege bu halimize gülerken Alaz da gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı.

 

Abim le aynan da yemek kabını çektiğimizde yemek kabının kapağa açılmış hepsi yere dökülmüştü Ezgi ve Ege kahkahalara boğulurken Alaz da kendini daha fazla tutamamış gülmeye başlamıştı Abime bağırarak "off abi ne yaptın ya" dediğimde Abim yemek kabındaki son 2 sarmayıda yemişti herkesin gülmesi daha fazla güçlenirken bense abime bağırıyordum "aç boğazsın ya hayvan Ezgi bana getirdi onları" Abim Ezgiyi daha yeni fark etmiş olacakki bakışlarını Ezgiye döndürdü "sen ne zamandır burdasın" dediğinde Ezgi gülmemek için kendini zor tutuyordu "sen geldiğinden beri" dediğinde Abim ağzının içinden küfür savurdu "rezil oldum" dediğinde hepimiz güldük Alaz hariç onun odağı abim olmuştu kaşlarını çatmış bir şeyler düşünüyordu.

 

Ezgi ve Abim yerdeki sarmalı toplarken Alaz'ın bakışları abimdeydi Ege de susup öylece izliyordu ortamdaki gerginliği dağıtmak amacıyla Alaza soru sordum "Alaz sen ne zaman taburcu oluyorsun" Alaz'ın bakışları Abimdeydi hala "yarın çıkacamışım kendimi yormamam gerekiyormuş" Ezgi ve Abim işlerini bitirdikten sonra yandaki koltuğa oturdu "yarın eğlenmeye gidelim mi?" Abim'in sorduğu soruyla bütün bakışlar ona dönmüştü herkes onayladığında Ben ve Alaz kalmıştık ben Alaz a baktığımda onun zaten bana baktığını görmemle hızlıca gözlerimi kaçırmıştı "olur ben gelirim" dediğimde Alaz da "peki gidelim bakalım" Ezgi de çocuk gibi el çarparken Ege bu haline gülmüştü Alaz ciddi ifadesini bozmadan Egeye baktı

 

"Ben komik olan bir şey göremiyorum niye gülüyorsun"

 

Ege yüzündeki gülümseme yok olurken Alaz a hitaben konuşmuştum

"en azından beton gibi durmuyor birilerin yaptığı gibi"

 

Alaz ne demek istediğimi anlamış olacakki yüzü düşmüştü Ezgi "her neyse Açelya bizi arkadaşınla tanıştırmıcak mısın?" Dediğinde Alaz pür dikkat bana bakıyordu Alaz da olan bakışlarımı Ezgi ye çevirdim.

 

"Ege cevaplasın sonuçta onun hakkında konuşuyoruz" dediğinde Ege tebessüm ederek "benim adım Ege 22 yaşındayım Açelyayla eski liseden arkadaşız İstanbula taşındığım için çok konuşamıyorduk bende ani bi kararla buraya gelmeye karar verdim işte siz? Açelya'nın arkadaşısınız herhalde" dediğinde Ezgi kafasını salladı Ege Alaz a baktığında Alaz sessizce sabır diledi Ezgi tebessüm ederek "bende Ezgi 22 yaşındayım Alaz da abim" herkesin bakışları Alaz dönünce Alaz bendeki bakışları hızlıca başka tarafa doğrultmuştu "ne bakıyorsunuz oğlum ne yapmamamı bekliyorsunuz alkış falan mı?" dediğinde abim güldü "kendini tanıtacaksın" Alaz tekrar sabır diledikten sonra

 

"Neyim varki neyimi tanıtım normal insanım işte ismim Alaz 24 yaşındayım" dediğinde Ezgi ve Abim ayağa kaltı "biz hava alalım Ege sende gelsene"dediğinde odadan çıktılar Alaz bana bakarken bende ona bakıyordum. Bizi baş başa bırakıp gittiler ya of napıcam şimdi ben diye düşünürken Alaz yanıma oturduğunda mavilerimi yeşilleriyle buluşturdum "çikolatalı süt için teşekkür ederim" Alaz tebessüm ederek "sen iste yeter ki ben yine alırım sana" dediğinde güldüm "çikolatalı sütü sevdiğimi nerden biliyorsun" diye sorduğumda düşünürmüş gibi yaptı

 

"Geçen sefer hastaneye geldiğimizde Abin den çikolatalı süt istemiştin ama Abin bi anda ortadan kaybolduğu için içememiştin bende o yüzden aldım" dediğinde bir kere daha teşekkür ettim. Alaz ayağa kalkmadan önce "Ege denilen çocuk arkadaşın dimi?" Diye sorduğunda başımla onayladım.

 

Alaz emin olmak istercesine yeniden sordu "Bak eminsin dimi? Sadece arkadaş" dediğinde sabır dilercesine derin bi nefes aldım "evet Alaz arkadaşım sadece arkadaşım da hayırdır sen niye soruyorsun bunu" dediğimde Alaz ayağa kalkıp

 

"hiç öylesine sordum pek güvenemedimde neyse benim gitmem lazım zaten akşam oldu uyu sen yarın taburcu olacaksın" dediğinde yüzünü yüzüme yaklaştırdı yanağını yanağıma sürtdüğünde kulağıma doğru fısıldadı "kendine dikkat et seni tek bırakmaya da gelmiyor" dediğinde ikimizde hafifçe güldük Alaz "iyi geceler öpücüğü ister misin?" Dediğinde cevap vermemi beklemeden dudaklarını yanağımı sürttü "niye cevap vermiyorsun" dediğinde zar zorda olsa yutkundum.

 

"Sen gitsen iyi olacak birisi görürse kötü olur" dediğimde Alaz gözlerimizin buluşacağı bir şekilde benden uzaklaştı ama halada yakındı nefesini yüzümde hissedebiliyordum "beni istemiyor musun?" Deyip dudağı büzdü hızlıca cevap verdim "hayır yani bi-"Alaz yanağımı öptüğünde benden tamamen uzaklaştı "bu yaptığım şey için inşAllah pişman olmam"diyip odadan çıktı odadan çıkmadan öncede 'iyi geceler' demeyide ihmal etmemişti onun o yeşil gözleri aklıma geldikçe uyuyamıyordum.

Ama artık uyumam gerekiyordu gözlerimi kapattım kendimi uykunun kollarına bıraktım ve karanlığın içindeki boşluğa düştüm.

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın altıncı bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%