Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

 

Gözlerimi açtığımda gözlerimi parlak bi ışık vurmasıyla yüzümü buruşturdum. Yatakta doğrulduğumda Abim sinirle "senin uyanmanı bekledik kaç saat görende kraliçe sanacak" dediğinde etrafa baktım. Alaz,Ezgi,Ege,Abim ve hemşire vardı ben uyurken çok dağınık uyurdum ve herkes burdaydı rezil oldum.

 

Hemşire elindeki kağıtları bana uzatıp "taburcusunuz ama kendinizi çok yormayın" dediğinde başımı salladım.

Hemşire odadan çıktığında "en sonunda kurtulacaksın" diyen Ezgi ye kaydı bakışlarım bu dediğine güldüm "hemen eve gitmek istiyorum" dediğimde abim de "hadi kalk gidiyoruz zaten" dediğinde yatakta doğruldum ve ayağa kalktım Ege yanıma gelip "yardım edim mi?" Dediğinde başımı olumsuzca salladım eşyalarımı alıp odadan çıktım.

 

Koridorda yürürken herkesin bakışları bizdeydi Abim sitemle "sanki savaşa gidiyoruz he ne diye bakıyorlar normal insanız işte!!" Dediğinde Ege,Ezgi ve Ben gülmüştük Alaz Ege ye hitaben "ne gülüyorsun lan komik mi?" Dediğinde Ege bu sefer susmamıştı "gülme o zaman!" Alaz Ege ye sert adımlarla gelirken Ezgi kolunu tuttu "Abi!! Bi sakin ol ya çocuk size bi şey yapmadı ne diye kavga çıkartmaya yer arıyorsunuz" bende Ezgi yi onaylarcasına başımı salladığımda Ezgiyle birlikte Ege'nin koluna girip yürümeye başlamıştık Abim ve Alaz arkamızdaydı bir şeyler fısıldaşıyordu yakın oldukları için rahatça duyabiliyordum.

 

Abim Alaz'ın kulağına yaklaşıp "ite bak aldı iki tane gül gibi kızı götürüyor" Alaz onu onaylarcasına "harbi lan baksana şuna arkadan bi tekme atsam uzaya uçacak haberi yok itin" dediğinde kıkırdadım. Ezgi de güldüğünde Ege anlamaz şekilde bize bakıyordu "noldu niye güldünüz" diyip eliyle saçımı karıştırdı

arkadan Alaz yeniden fısıldadı "o elini sokacam bi taraflarına senin bekle sen Giray bir şey yapalım lan kızlar gidiyor" dediğinde abimde fısıldadı "hayırdır sana ne oluyor Açelyayı korumalar falan neyse bencede bir şeyler yapalım aldı kızları götürüyor" arkamı döndüğümde ikisi de hiç bir şey olmamış gibi gülüyordu "siz bi şey mi karıştıyorsunuz" dediğimde Ezgi ve Ege de durup arkasına döndü Alaz ve Abim 32 diş sıtıtıyordu"yok be ne karıştırıcaz dönün siz önünüze hadi uyşuklar bi gidemedeniz" diyip isyan ettiklerinde Ezgi dil çıkarıp önüne döndü bizde önümüze dönerken Alaz ve Abim Ege ye öldürücü bakışlarını atıyordu onları görmezden gelip önümüze döndük.

 

Hasteneden çıkıp arabaya açmaya çalıştığımda Alaz dönüp "kapıyı aç" dediğimde Alaz elindeki anahtarı gösterip "araba benim ayrıca biraz nazik ol kapıyı açar mısın diceksin" Giray hızlıca Alaz'ın elindeki anahtarı alıp "bi sus boş boş konuşuyorsun ayrıca sen bıçaklandın süremezsin ben sürecem" diyip arabayı açıp bindi bizde arabaya bindiğimizde tek binmeyen Alaz kalmıştı camı açıp Alaz a bakıp eskiye gönderme yaptım gülerek "hadi gelsene davetiye mi bekliyorsun" diyip önüme döndüm.

 

Alaz ön koltuğa binerken "hadi sür arabayı" diyip kapıyı kapattı camları açtığımızda abim hızlı sürdüğü için saçlarımız bir birine karışıyordu ben cam tarafında oturuyordum Ege ortada Ezgi de diğer cam tarafındaydı ve ben sürekli saçlarımı düzeltmek zorunda kalıyordum. Ege camı kapatmak için bana doğru yaklaştığında ilk başta ne yapmaya çalıştığını anlamasamda sonradan anlamıştım.

 

Önümde duruyordu bana bakmak için yüzünü çevirdi neredeyse burun burunaydık uzaktan herhangi bi kişi öpüşüyormuşuk gibi görebilirdi. Nefesi yüzüme vuruyordu ön koltuktan yalandan öksürme sesi geldiğinde Ege önümden çekildi ön koltuk elini yumruk yapmış bir sinirle elini ısırmakta olan Alaz vardı ve Ege ye öldürücü bakışlar atıyordu Abimde ondan farksız değildi.

 

Ezgi gülerek "hayırdır köpek olmayama karar verdiniz" dediğinde güldüm. Abim bana sinirle baktığında gülümsemem solmuştu Ege kulağıma yaklaşıp "az önce olanlar için özür dilerim camı kapatmak istemiştim sadece" diyip yüzünü benden uzaklaştı bense tebessüm ederek "sorun yok" dedim. Dikiz aynasındaki yeşil gözler Ege ve Bana bakıyordu "toplum arasında fısıldaşılmaz çok ayıp dimi? Ege?" Ege başıyla onayladığında arabada bir süre sessizlik oluştu araba durduğunda Abim "geldik" dediğinde ona karşılık Ezgi "görebiliyoruz kör değiliz" diyip arabadan indi abim sabır dileyip arabadan indiğinde bizde arabadan indik Abim arbayı kitleyip anahtarı Alaza verdi.

 

Safiye Sultan'ımın yanına gelmiştik Ezgi kapıyı tıklandığında kapı hızlıca açıldı "iyi misiniz? Canlarım benim hoş geldiniz" diyip beni ve Alaz ı kendine çekip sarıldı Alaz'ın büyük bedeni ile sıkışmıştım. Alaz'ın bi kollu belimi bulurken diğer kulu Safiye sultanın belini bulup bizi kendine bastırdı "burdayız anne" diyip belimi sıkıp kendine daha çok bastırdı dirseğimle Alaz'ın karnından ittirdim. Alaz'ın ağzından kısık inlemeler çıktığında Safiye sultan Alaz dan uzaklaşıp endişeli bir ses tonuyla "oğlum iyi misin? Yanlış bir şey mi yaptım? Hadi gel içeri bakim" diyip Alaz'ın elinden tutup eve soktu.

 

Ezgi küçük çoçuk gibi kollarını bağlayıp ağlamaklı bir sesle"bazenleri üvey olduğumu düşünüyorum" Ege benim ve Ezgi nin elin tutup "Abin hastaneden çıktığı için yani o yüzden endişeli sadece yoksa seni de kızı gibi görüyordur eminim ayrıca biz varız yani hadi gelin içeri geçelim" diyip eve doğru adımladık abiminse arkadan Ege ye sövme sesleri geliyordu "şeytan diyor çak ağzına görsün ebesinin bi taraflarını Tövbe Tövbe ya sabır" dediğinde gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım.

 

Kapının eşiğinde ayakkabılarımızı çıkartıp içeri girdik. Oturma odasına geçtiğimizde koltuklara oturduk Ekrem Amca yoktu işteydi galiba Safiye sultan mutfaktan çıkıp elindeki su dolu bardakları bize verdi koltuklara oturduğumuz da Safiye sultan'ın ilk sorduğu soru "bu yakışıklı kim sevgilin mi Açelya kızım" Egeyle birlikte hafifçe sırıttık herkes öyle sanıyordu ama arkadaştık ne o bana o gözle nede ben ona o gözle bakmıştım.Alaz'ın boğazında kalan suyla öksürmesi bir oldu abim ayağa kalkıp Alazı'ın sırtına vurduğunda öksürmesi kesilmişti tam cevap verecekken tekli koltukta oturan Alaz benden önce cevapladı "Hayır anne sevgili falan değiller arkadaşlar!!" Safiye sultan tebessüm ederek "tamam oğlum sakin ol ayrıca sana sormadım" diyip bana baktı "yok Safiye sultanım arkadaşım Ege istanbuldan geldide kendisi" dediğimde abim ve Alaz kendi aralarında fısıldaşıyorlardı.

 

Alaz abimin kulağına yaklaşıp "neresi yakışıklı lan bunun kız mı? Erkek mi? Belli değil" abimle bu dediklerine gülerken bense onlara bakıp "Toplum arasında fısıldaşılmaz dimi? Alaz?" Dediğimde Alaz'ın bakışları bana döndü sırıtarak "benim laflarımı bana mı söylüyorsun" dediğinde ben gülerek "yani ayıp olduğunu kabul ediyorsun" dediğimde Safiye sultan da güldü "haklı kız doğru diyor ayıp ayıp söyleyin bakim neye gülüyorsunuz siz?" Dediğinde Alaz ve Abim bom boş etrafa bakınıyorlardı Abim "ee şeye gülüyorduk biz ya" dediğinde bende "neye gülüyordunuz" Abim bana 'bekle sen gösterecem ben sana neye güldüğümüzü' bakışları atıp Alaza döndü "Alaz biz neye gülüyorduk lan" dediğinde hepimiz bi kahkaha patlattık Alaz abime bakıp "ne bilim oğlum ben" dediğinde dahada güldük.

 

Abim "he şimdi hatırladım biz şeye gülüyorduk Açelya 3. Sınıfta bütün sınıfın önünde altına işemişti herkes ona sidikli diyordu da onu anlatıyordum Alaza" eyvah rezil oldum. Alaz ve Abim kahkaha atarken bense abime öldürücü bakışlarımdan atıyordum. Alaz kahkahalarının arasından zor zar kurduğu cümleyle abime baktı "gerçekten altına mı işedi" abim 'evet' dediğinde daha fazla gülmüştü Safiye Sultan Alaz a bakıp "bekle sen" diyip merdivenlerden çıktı Alaz arkasından bağırıp "anne hayır ya sakın getirme onları" dediğinde Ezgi güldü "bakın şimdi abim kız hallerine" dediğinde anlamadım Alaz Ezgi ye bakıp "Ezgi bak getirme beni oraya" dediğinde Ezgi dil çıkarmakla yetindi bir süre sonra Safiye Sultan elinde bir kutuyla geldi.

 

Önümüzde masaya kutuyu açıp koydu bir sürü fotoğraf vardı bir tanesini aldım. Küçük bi kız vardı çok tatlı ve güzel bir kız iki dişi daha yeni çıkmıştı uzun saçlarını iki taraftan toplanmıştı gerçektende çok tatlıydı "Ezgi ay kız çok tatlıymışsın sen" dediğimde Ezgi ve Safiye Sultan güldüler Alaz da sitemle "of anne ya getirdin yine götür şunları" dedidiğinde Ezgi "o ben değilim" diyip Alazı gösterdi Abim gür bi kahkaha atıp elimdeki fotoğrafı aldı "bu ne lan cinsiyet mi değiştirdin söyleseydin ben seninle sevgili olurdum" dediğinde Egeyle birlikte bende kahkaha attım.

 

Alaza baktığımda o zaten bana bakıyordu "Alaz?" Dediğimde Alaz "ne var" diye cevapladığında gülerek "çok tatlıymışsın" dediğinde hepimiz güldük diğer bir fotoğraf aldığımda Alaz uyuyordu yüzüne makyaj yapılmıştı "ay sen bildiğin kız olmuşsun Safiye Sultanım bunlar ne böyle?" Dediğimde Safiye sultan gülerek "ben eskiden çocuğumun kız olmasını istiyordum Alaz doğdu erkek olduğunu öğrenince üzüldüm o yüzden bi yaşa kadar onu kızmış gibi büyüttüm sonrada Ezgi doğdu işte" dediğinde Abim "arkadaşlar aramızda cinsiyetsiz bir varlık var dikkatli olun ısırabilir" gür bi kahkaha daha attık Alaz hızlıca masadaki fotoğrafları alırken bir tanesi yere düşmüştü Safiye Sultan hızlıca elimi tuttuştururken hemen alıp cebime koydum.

 

Alaz kutuyu alıp "amma abartınız ya" diyip yukarı çıktı geri geldiğinde bir süre gülerek konuştuk neredeyse akşam olmuştu abim ben ve Ege ayağa kalkıp "biz gidelim akşam oldu" Ezgi hızlıca ayağa kalkıp "bizde kalın" diye bir fikir sunduğunda Safiye sultan ve Alaz da onayladı ama biz tabiki de buna karşı gelmiştik "yok biz rahatsızlık vermeyelim" diyip eşyalarımızı topladık Safiye Sultan "ne rahatsızlığı be kızım kalmassanız küseriz ama dimi çocuklar" dediğinde Ezgi ve Alaz başıyla onayladı Ezgi "hem ben veririm sana kıyafet Açelya Abimde Giray a ve Ege ye verir" abimle ve Egeyle bir süre bakıştık gözlerimizle konuşuyorduk resmen abim ve Egede onayladığınde bende onayladım.

 

Pes etmiştik artık "tamam kalıyoruz ikna ettiniz" dediğimizde Safiye Sultan da "iyi bakalım siz durun burda ben komşuya gidecektim zaten" diyip mutfaktan çekirdek poşeti alıp "dedikodu yapıcaz komşuyla bir şey olursa ararsınız belki komşuda kalırım" üstüne hırka giyip çıktığı an "hadi hazırlanın eğlenmeye gidiyoruz" diyip zıpladı Ezgi, Alaz oturduğu koltuktan "Çocuk çocuk hareketler yapma otur oturduğun yere nere gidecez onu düşünelim" dediğinde hızlıca "bara gidelim çok içmeyiz bi bardak belki" dediğimde Alaz "o bir bardak bile ne kadar sarhoş ediyor insanı haberin var mı?" Ezgi deki bakışlarımı Alaza çevirip "içtin galiba böyle konuştuğuna göre"

 

Alaz onaylarcasına "tabi kızım ne sandın sen beni" Ege "hadi ya gidelim artık" Alaz Ege ye öldürücü bakışları atıp "sen sus lan ben buna kıyafet vermem Ezgi sen ayarlarsın" dediğinde Ezgi gülerek "Etek mi giydirim abi mal mısın?" Alaz "düzgün konuş getirme beni oraya neyse hadi gidiyoruz hazırlanın" Ezgi elimi tutup

"Olley gidiyoruz"

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın yedinci bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%