Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

 

Ezgi beni kolumdan tutup "biz üstümüzü giycez sizde giyinin" diyip çekiştirirken Alaz ve Abim "açık giyinmeyin gitceğimiz yerde çok şerefsiz vardır" Ezgi elimden tutup merdivenlerden çıkarırken "he öylemiymiş tamam" Alaz ve Abim arkadan bağırarak "ikinizde düzgün şeyler giyinin uğraşamıyız sizinle" dediğinde bizde "uğraşın diyen olmadı zaten" diyip Ezgi'nin odasına girdik Ezgi dolabından kıyafet çıkarırken bense etrafa bakıyordum.

 

Rafların üstünde kitaplar vardı. Masanın üstünde açık bir kitap vardı yanında da kalem vardı Ezgi ye bakarak "kitap mı yazıyorsun" dediğimde Ezgi elimdeki kitaba baktı "evet bakmak istersen bakabilirsin ama daha bitirmedim" kitabı kapatıp masaya geri koydum "bitirdikten sonra okurum kitabın ismi ne?" Ezgi dolaptan çıkardığı elbiseyi süzerken "daha düşünmedim" elindeki elbiseyi bana göstererek "bu nasıl olur mu sana" elindeki elbiseyi alıp aynanın karşısına geçip kendime baktım.

 

Siyah sırt ve göğüs dekolteli askılı bir elbiseydi dizlerimin üstündeydi üstümde gayet güzel dururdu ama bunu giyersem abim beni kesinlikle öldürürdü dudaklarımı büzüp Ezgiye baktım. Ezgi ne düşündüğümü anlamış olacakki gülerek "abini ben hallederim sen o işi bana bırak bu arada oturma odasında kolyeni düşürmüşsün senin her halde masanın üstüne koydum onuda takarsın" elimi boynuma götürdüğümde gerçektende olmadığını fark ettim annemin kolyesiydi o benim için çok önemli Ezgiye sarıldım. Ezgi de bana karşılık verip "hadi giy Alaz kıskancak seni" Ezgi den uzaklaşıp "niye kıskansın ki" Ezgi eliyle 'boşver' diyip odadan çıkacakken "sen giy ben kapıda bekliyorum" diyip çıktı elimdeki elbiseye bakıp gülümsedim.

 

---5 dk sonra---

 

Elbiseyi giyip aynada kendime bakıyordum. Kapı tıklayıp "hadi be kız ağaç oldum burda" dediğinde kapıyı açtım "abartma Ezgi ayrıca kötü oldum baksana" diyip kendi etrafımda döndüm. Ezgi beni süzerken gözlerinin içi parlıyordu "harika olmuşsun kız ama şu saçını çöz bi" Ezgi arkama geçip saçımı açıp düzelttiğinde beni etrafımda döndürdü "herkes sana aşık olucak sonrada abim seni kıskancak sonra siz sevgili olucaksınız" gülerek Ezgiye bakıyordum "sen çok kitap okumuşsun belli öyle bir şey olmıcak" dediğimde Ezgi beni odadan çıkartırken "he ondan hadi git saçını yap sen bende üstümü giyim" diyip kapıyı kapattı.

 

Lavabo neredeydi ki geçen sefer öğrenmiştim ama şuan unuttum. Önümde iki tane kapı vardı hangisiydi ki sağ kapıyı tıkladığımda ses gelmemişti burasıydı galiba kapıyı açtığımda buranın lavabo olmadığını anlamıştım. Biri görmeden burdan hızlıca çıkmam gerekiyordu tam gidecekken odanın içinde bulunan banyo kapısı açıldı üstü çıplak altında da sadece havlusu olan Alaz vardı. Beni süzerken sertçe yutkundu "Açelya?" Bana doğru yaklaşırken "ne işin var burda" dediğinde geri adım attım.

 

Alaz'ın çıplak bedenine bakmamaya çalışırken istemsizce hıçkırdım"ben lavaboya gidecektim de yanlış odaya girdim ben şey yapim çıkim bu odadan sen üstünü giyin" diyip odadan çıkacakken bileğimden tutup kapıyı kapattığında sırıtarak "yeni bahanen bumu?" Diyip bana doğru bir adım daha attığında bende geri gittim.

 

Elbisenin açıkta bıraktığı sırtım duvarla birleştiğinde "neyi ima ediyorsun sen yanlışlıkla girdim işte ne uzatıyorsun" Alaz elini duvara yaslayıp

"bir şey ima etmiyorum ne anladıysan o" diyip elbisemi bir daha süzdüğünde "bu ne?" Eğilip elbiseme bakarken "elbise işte kör müsün?" Alaz gülerken "size göre elbise bana göre çıplaksın ve sen bu şekilde benim yanıma mı geldin" başımı kaldırdığımda Alaz'ın bakışları başka yerdeydi eğildiğim için göğüslerimin yarısı görünüyordu Alaz hızlıca bakışlarını kaçırdığında "tövbe tövbe git üstüne bir şeyler giy" kollarımla göğsümde açık olan yeri kapattım.

 

"sapık mısın sen ya? Ne bakıyorsun ayrıca sanane sana fikrini soran olmadı öküz"

 

Alaz yarım ağız gülerken "sen odama girerken bir şey olmuyor ben sana baktığımda mı oluyor ve ben şuan senin yüzünden üstümü giyemiyorum şunu da hatırlatim sana küçük ben neredeyse abinin arkadaşı sayılırım beni gayet ilgilendirir şimdi git üstüne bir şeyler giy" dediğinde elbisemi düzelttim "değiştirmiyorum sanane ya ayrıca odana isteyerek girmedim git giy üstünü sana giyme diyen olmadı zaten" Alaz sırıtarak "burda mı giyim" diyip beni duvar ve kendi arasına aldığında "evet burda giyceksin daha nerde giyneceksin de" Alaz kulağıma yaklaşarak "burda mı senin yanında mı giyinim benimi izliceksin küçük" dediğinde hıçkırdım uzun süre kokumu içine çektiğinde kaskatı kesilmiştim.

 

Alaz benden uzaklaşırken "çıkmıcak mısın? Peki sen bilirsin" eli havlusuna giderken elini tuttum "dur! Deli misin sen ya?" Sırıtarak elini havlusundan çekerek "sana deliyim küçük bi sıkıntı mı var ayrıca havluyu çıkarmıcaktım havlumu daha sıkı bağlıcaktım ve sen çok kötü şeyler düşünüyorsun hiç yakıştıramadım sana küçük" kapı çaldığında hızlıca Alazı iterek "napıcaz şimdi of" Alaz rahat bir ifadeyle "sorun yok ben hallederim" diyip kapıyı açacakken "Napiyorsun ya" kapı yeniden tıklatıldığında "Abi burda mısın?" Ezgi kapıyı açıp "of abi seni bekliyoruz Açelya da yok zaten napi.......Açelya?"

 

Alazı süzdükten sonra bana baktı "ben çıkim siz devam edi-" arkadan abimin sesi geldiğinde bakışlarımız oraya döndü "neye devam ediyoruz Açelya ner........noluyor lan Açelya?" Abim beni süzdükten sonra Alaza baktı "Alaz? Açelya? Olmayan beynimde yandı lan ne oluyor burda Açelya sen niye böylesin Alaz sen lan yoksa" Ezgi Girayı tutarak "Giray bi dur Açelya anlat sen güzelim" Ege de odaya girdiğinde "ov ne oluyor burda"

 

Alaz sinirle "çıkın lan odamdan üstümü giymedim daha sizin yüzünüzden" Ezgi Abimin elini tutup "Giraycım gel çıkalım biz yanlış anladın sen" abim azcıkca olsa rahatlamıştı ikiside çıktığında Ege "Açelya noluyor burda ne yaptı bu sana" Alaz Ege'nin üstüne yürürken "Sanane lan ne yaptığımdan belki o istedi yapmamı sanane defol git odadan elimde kalırsın bak" Ege'nin elinden tutup "Ege bir şey olmadı yanlış odaya girdim bu kadar hadi gidelim biz"

 

Egeyle odadan çıktığımda Alaz sertçe kapıyı kapattı aşağı indiğimde Abim oturduğu koltuktan hızlıca ayağa kalkıp "Açelya noluyor lan anlat bir şey yaptımı sana ne bu halin " Ezgi abimiu tutup "Giray sakin ol kardeşin o senin anlatcak şimdi" tekli koltuğa oturup

 

"bi durun ya anlatıcam zaten ilk öncelikle Ezgi bana kıyafetlerinden verdi bende giydim sonrada Ezgi dediki 'lavaboya git saçını düzelt' dedi bende lavabonun nerde olduğunu unuttum Ezgide üstünü giyiyordu bende kendim bulmak istedim o yüzden bi tane odanın kapısını tıkladım ses gelmeyince de lavabo sanıp girdim sonrada ora olmadığını anladığımda kimseye görünmeden çıkacaktım ama sonrada Alaz banyodan çıktı işte sonrada siz geldiniz zaten hepinizde yanlış anladınız yani ben hiç öyle bir şeyler yaparmıyım yani ayıp dimi?"

 

Alaz da gelip karşımdaki tekli koltuğa oturup yarım ağız gülerek "dimi yani hiç öyle şeyler yaparmıyız çok ayıp ayrıca öyle bir şey olsa da bu sizi ilgilendirmez özel hayata saygı lütfen dimi Açelyacım" bana bakarak göz kırptığında ne yalan söyleyim öldüresim gelmişti Ezgi gülerek "Abicim çok ta şey yapma yani" yanındaki abimi gösterdiğinde Ege de "rahat bırakın eniştemi adam yürümüyor koşuyor resmen helal lan sana ama dikkat et de önüne taş çıkıp düşmeyesin yere"

 

Abimi gösterdiğinde Abim bağırıp "Ege!! Öldürüm lan seni" Ege ye doğru koştuğunda Ege aya kalkıp benim arkama geçti "ay kıskandın sen anladım ben seni ama yani sende eniştemsin Ezgi de yengem oluyor yani yalan mı?" Alaz oturduğu koltukta hızlıca doğrulurken "ne diyorsun lan sen" Abimle Ezgiye bakarken Ezgi hızlıca "abi yalan konuşuyor ya gerçekten" Abim Ezgi de olan bakışlarını Alaz çevirip "ne sevgilisi be arkadaşız biz ayrıca öyle bir şey olsada bu sizi ilgilendirmez özel hayata saygı dimi canım arkadaşım"

 

Ege arkamdan bağırarak "ooo Giray lafı koydu Giray 1 Alaz 0 noldu kaldın öyle mal gibi" Alaz hızlıca kalkıp "bekle sen seni öldürmessem benimde adım Alaz değil zaten sana en başından beri gıcık kapıyorum" Egeyi kovalarken bense durmaları için bağırıp duruyordum. Kapı çaldığında herkes birbirine bakıyordu Giray gülerek "aha Egeyi almaya geldiler deliler hastanesine yatırcaklar seni" diyip güldüğünde Alaz a baktım "birini mi bekliyordunuz?" Ege "onun tek beklediği sensin Açelya anlamadın mı?" diyip güldü.

 

Alaz Egeyi kovalacakken kapı tekrar çaldı Alaz sinirle "bu kim be" kapıyı açmaya giderken "ben açarım" Alaz da arkamdan "bende gelim" kapıyı açtığım da bir kız bana bakıyordu "ay sen kimsin be" onu süzmeye başladığımda kusasım gelmişti pembe topuklusu pembe mini etek üstünede pembe crop giymişti çakma sarışındı yüzüne bir ton makyaj yapmıştı "asıl sen kimsin çakma sarışın" arkadan Alaz geldiğinde bakışlarım ona dönmüştü bana gülerek bakıyordu "kimmiş küçük" diyip belimi tutup karşısındaki kişiye baktığında gülüşü solmuştu "hayır ya ne işin var senin burda niye geldin yine" dediğini dinlemede Alaz'ın üstüne atlayıp sarırdı "kuzen nasılsın aşko" yüzüne sayısız öpücekler bırakırken kusma numarası yaptım. Alaz bu yaptığım şeye gülüp bana öpücük attı "iyidim ama artık değilim" diyip onu ittirdi çakma sarışın bana tip tip bakıp içeri girdi.

 

Bu kimdi şimdi??!!

 

Buyur başlıyoruz yine bıktım artık.!!

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın sekizinci bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%