Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9.Bölüm

@snc3455

Acemiliğimden ötürü hatalarım varsa affınıza sığınıyorum. Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur.❤

 

-------------Keyifli okumalar-------------

Bu kız kimdi of biz gezecektik ama

kapıyı kapatıp arkamı döndüğümde bir bedene çarptım "kıskandın mı? Küçük" Alazı itip "ne kıskancam be seni gitte yüzündeki ruj izlerini sil" Alaz eliyle yüzünü silerken "ya of nefret ediyorum bu kızdan" gülerek "zıt kutuplar birbirini çeker Alazcım" bana bakıp sırıttı "Alazcım mı? Duyamadım bir daha söyle" eliyle kullağını gösterip "hadi gel söyle duyamıyorum seni yaklaş" kulağına yaklaşıp "Alazcım dememi mi istiyorsun" Alaz başıyla onaylayıp belimi tuttu belindeki elini tutup kulağına fısıldadım "senden nefret ediyorum Alazcım" belimi sıkarken "bir gün bu dediklerinde pişman olacaksın ama ben yaptıklarımdan asla pişman olmıcam küçük" dediğinde ondan uzaklaştım.

 

Alaz a bakarken "görücez kimin pişman olup olmadığını" Alaz sırıtırken içerden abim bağırdı "lan gelsenize napiyorsunuz orda bir saat" Ege imalı bir şekilde bağırıp "artık ne yapıyorlarsa" muhtemelen Abim şuan Egeyi kovalıyordu yine çünkü içerden Ege ve Abimin bağırma sesleri geliyordu Alaz'ın yanından geçerken eliyle belimi kavradığında omuz atıp yanından geçtim. Arkadan gülüp benim duyabileciğim bir şekilde "çok yakında kendin benim yanıma geleceksin küçük" dediğine gülüp "görücez Alaz bey" diyip içeri gittim.

 

Peşimden Alazda gelip tekli koltuğa oturup bana bakıyordu kız bacak bacak üstüne atıp Egeyle Abim'in arasına oturmuştu "Aşko bize bir çay yapsana" dediğine karşılık "ben mi?" Diye cevaplamıştım Alaz merakla ne yapcağıma bakıyordu çakma sarışın gülüp "senden başkasını görmüyorum ben burda canım" dediğinde gülüp "niye canım kör müsün?" Ege gülerek "ooo yengem 1-0 önde" Çakma sarışının yüzü düşmüştü hemen yüzünü düzeltip "hayır canım ben sadece insan gibi davranmayanları görüyorum sen de onlardan birisin bu arada insanlık öğrenmek istersen yanıma gelebilirsin" Ege tekrar bağırıp "ooo çakma sarışın 1-1 yaptı ben yengemi tutuyorum bu arada arkadaşlar"

 

Abim Ege'nin ensesine vurup "başlatma lan yengene ne yengesi sevgili bile değiller olamazlar da zaten" Ege ensesini tutarken bende çakma sarışına bakıp

"İnsan olmayan birisinden insanlık öğrenmek mi? Gerek yok" Çakma sarışına bakıp güldüğümde Ege ayağa kalkıp abimden uzaklaştı "yengem 2-1 önde aslan yengem benim" Alaz gülerek bana bakıyordu Ezgi de "kazanan Açelya" çakma sarışın duruşunu bozmadan Alaz a bakıp

 

"sen napiyorsun nasılsın Alazcım" Alaz sinirlice çakma sarışına döndü "bana Alazcım deme o kelimeyi sadece bir kişi söylebilir" çakma sarışın sinirlice bana baktıktan sonra Alaza döndü "kim?" Alaz bacak bacak üstüne atıp "bunun seni alakadar ettiğini düşünmüyorum ama o kişinin sen olmadığı kesin" bana bakıp güldüğünde Ege ve Ezgi gülüp "buralar aşk kokuyor" çakma sarışın kalkıp "neyse ben gidim bir daha ki seferinde burda olma canım tamam mı? Boşa yer kaplıyorsun" kızın üstüne doğru yürürken Ezgi elimi tutup "bırak şunu havlayıp gider en sonunda ortalığı karıştırmak için geliyor zaten hadi git şurdan sende istenmiyorsun"

 

Çakma sarışın Alaza sarılıp onu öperken istemsizce nedenini bilmeden avucumun içine sertçe tırnaklarımı geçirdiğimde Alaz'ın bakışları elime kayarken Ezgi elimi tutup avucumun içine baktı "Ege peçete getirsene" Ege elime bakıp "noldu niye kanıyor" Alaz çakma sarışını yavaşça itip "defol git evden Ezgi'nin de dediği gibi istenmiyorsun arkadaşlarımdan özelliklede Açelyadan uzak dur!!" Hızlıca yanıma gelip elimi tuttu "noldu? Çok mu kanıyor" hızlıca elimi çekip "abartılacak bir şey alt üstü kan ilk sefer mi görüyorsunuz" diyip Alaz dan uzaklaşıp mutfağa gittim.

 

Bardağı aldığımda elimin içi sızladı elimi yıkayıp suyu doldururken ensemde hissettiğim nefesle hızlıca arkama döndüm. Alaz elimi tutup "sakin ol küçük acıyor mu?" Dediğinde elimi çektim "içerdede dediğim gibi abartılacak bir şey yok" Alaz ellerini iki tarafıma tezgaha yaslayıp yüzünü yüzüme yaklaştırdı "niye elini kanattın" ona baktığımda onunda zaten bana baktığını görmüştüm "Sanane umrumda mıyım sanki" Alaz kulağımı yaklaşarak "ya umrumduysan" içerden Ezgi'nin sesi geldiğinde ondaki bakışlarımı yere indirdim.

 

"Abi! Açelya! Hadi gelin gidiyoruz" Alaza bakıp "her bulduğun köşede beni sıkıştırma rahat bırak beni" Alaz'ın yüzü düşmüştü "peki sen bilirsin Açelya rahatsız ediyorsam söylemen yeterliydi bir daha rahatsız etmem o zaman" diyip arkasını dönüp giderken arkasından "Alaz o anlamda demedim yanlış anladın Alaz!!" Alaz sinirle oturma odasına gitti.

 

Bende peşinden içeri girdiğimde abimin dediği ilk şey "Açelya üstüne bir şey giyinde gidelim" Ezgi koluma girip "üstümüze bir şey giydik zaten gidebiliriz" Abim sinirle "Ezgi sana bir şey demedim Açelya git üstünü değiştir!!" Alaz bana bakıp "Giray rahat bırakalım biz kızları rahatsız etmeyelim biz onları dimi?" Ege Alaza ve bana bakıp "enişte hayırdır kavgamı ettiniz yengeyle" Alaz Egeye öldürücü bakışlarını atarken Ezgi de "evet rahatsız etmeyin bizi dimi Açelya" herkes bana bakarken bense Alaza bakıyordum.

 

Yanlış anlamıştı o anlamda dememiştim. Alaz gözlerime baktıktan sonra arkasına dönüp "hadi gidelim" hep beraber evden çıktığımızda abim Alaz dan anahtarı alacaktıkki Alaz buna izin vermemişti "ben sürerim gerek yok bin sen" Ege ve Ezgi arkaya bindiğinde Abim ve ben kalmıştık Abim öne binecekken Ezgi "Giraycım yanıma gelsene Açelya sen öne geç" bana bakıp gülerken Abim arkaya bindi bende öne binip kapığı kapattım.

 

Camı açıp dışarı bakarken Ezgi bu sessizli bozmak adına Alaza soru yönelti "Abi bu çakma sarışını ne yapıcaz kız sülük gibi yapıştı sana" Alaz yoldaki bakışlarını çekmeden "banane ondan ya benden uzak Allah a yakın olsun" Ezgi ve Ege güldüğünde aynadan Alaza bakıyordum Alaz aynaya baktığında gözlerimiz buluşmuştu ikimizde gözlerimizi kaçırdığımızda Alaz ani fren yaptı Alaz a bakıp "niye durdun" Alaz eliyle sokak arasındaki renkli ışıklar yanan gece kulübünü gösterdi 'Black Rose' renkli ışıklarla yazılmış yazıyı görünce gülümsedim.

 

Herkes arabadan indiğinde Alaz arabayı kitledi Ezgi kolumu girip salana salana yürümeye başladı arkadan abimin sinirli sesi kulağımıza ulaştığında güldük.

 

"Kıvırmadan yürüyün zaten elbiseniz kısa"

 

Gece kulübünün önünde durduğumuzda iki tane siyah takım elbiseli adam Alaz a yaklaşıp "siz Alaz Bey olmalısınız" Alaz başını salladığında "içeri geçebilirsiniz" bizde arkasından gidecektikki "daviyetiniz var mı?" Alaz arkasına dönüp "arkadaşlarım gelebilirler sıkıntı yok" adam önümüzden çıktığında içeri girdik yoğun içki kokusu midemi bulandırsada aldırış etmedim. Son ses müzik eşliğinde Ezgi dans etmeye başladığında benide çağırdı "hadi gel" başımı olumsuzca sallayıp "ben oturcam" Ezgi başını sallayıp gittiğinde önümüzdeki masada oturan adam bize eliyle gelin işareti yapıyordu Alaz adamın yanına gittinde bizde peşinden gittik.

 

Alaz masaya oturduğunda adam "naber kardeşim" Alaz "iyi senden naber" adam başıyla onaylayıp bana döndü "otursana güzelim" dediğinde abim Alaz a bakıp "ben içecek alıcam ister misiniz?" Alaz "ben bi viski alim" abim Alaz a bakıp "emin misin? bak başımıza iş açma seninle uğraşamayız bide" Alaz'ın yanında oturan adam gülüp " bir şey olmaz ona alışıktır o böyle işlere" Abim 'peki siz bilirsiniz' diyip gitti bense oturup oturmamak arasında kalmıştım. Oturmayıp ne yapıcaktım ki Ezgi'nin yanına gidebiliridim.

 

Alaz a söyleyip gidecektim ki Alaz'ın yanında oturan adam "otursana güzelim" diyip yanını gösterdi Alaz adama öldürcekmiş gibi bakıyordu Alaz elini yumruk yapıp masaya koyduğunda adamın bakışlara Alaza kaydıktan sonra masanın üstündeki eline kaydı bana hitaben "ya da sen bilirsin istediğini yap" dediğinde adamın yanına oturdum.

 

Alaz bana sinirle bakarken bense onu görmezden geliyordum. Adama elimi uzatıp "Merhaba ben Açelya siz kimsiniz?" Adam elime baktıktan sonra Alaza baktı Alaz'ın sinirli bakışlarıyla karşılaştığında korkarak elimi tuttu "Merhaba bende Görkem" İsmini daha yeni öğrendiğim Görkem adındaki kişi bana bakıp güldüğünde bende tebessüm ederek yaşını sordum.

 

"Yaşınız kaç?"

 

"23 yaşındayım siz?"

 

"Bende 22 yaşındayım"

 

Alaz ikimizede sinirle bakarken yeni bir şarkı çaldı Görkem ayağa kalkıp bana elini uzattı "benimle dans eder misiniz? Güzelim" Alaza baktığımda sinirde kızarmış yüzünü gördüğümde gülmemek için zor tuttum. İddia girmiştik ve o iddiayı ben kazanacaktım. Görkemin elini tutup "tabiki de Görkemcim" tam giderken abim geldi bize bakıp "hayırdır noluyor burda" Alaz abimin elindeki Votkayı tekde içip gülerek "dans edeceklermiş" abim bana bakıp "Açelya otur oturduğun yere" Ezgi yanımıza gelip abimi piste çekiştirdi "hadi gel dans edelim biz boş ver onları eğlenmeye geldik sonuçta" Görkem elimden tutup beni piste çıkardığında elini belime yerleştirerek dans etmeye başladık saçımı kulağımın arkasına sıkıştırıp "çok güzelsin" gülüp yanağımdan öptü belimi sıktığında gözlerim Alaza kaydı bir bardak daha votkayı hızlıca kafasına dikleyip ayağa kalktı hızlıca bizim olduğumuz tarafa doğru geliyordu.

 

Alaz sinirle yanımıza gelip beni belimden tuttup kendine çekti Görkem Alaza baktığında onun öldürücü bakışlarıyla karşılaştı Alaz sinirle Görkeme bakıp "Görkem senin işin yok muydu hadi git sen" Görkem elimden tutup kendine çekip bana sarıldı "görüşürüz güzelim" Alazı kıskandırmak amacıyla yanağından öpüp "görüşürüz Görkemcim" Alaz Görkemi benden uzaklaştırıp "Görkem hadi git üsteleme bak elimde kalıcaksın" Görkem pisten giderken belimde bir el hissettim. Yerdeki bakışlarımı yok edip karşımdakine baktığımda gülerek "noldu Alaz Bey?" Kulağıma yaklaşarak "iddiayı kazandın küçük ama bu burda bitmez haberin olsun" piste Ege de geldiğinde "lan gelin tek kaldım mal mal oturuyorum" Alaz uzaklaşıp "ben lavaboya gidecem siz oturun" lavaboya gittiğimde hiç kimse yoktu işimi halledip ellerimi yıkadım.

 

Kapıyı açıp dışarı çıktığımda bir el beni karanlık bi yere çekti yüzünü birazda olsa görebiliyordum. Alaz beni duvara yaslayıp ellerini iki tarafıma koyup yüzüme yaklaştı "Açelya....." sesi biraz değişik geliyordu sarhoş olmuştu "Alaz iyi misin?" Alaz başıyla onaylayıp "Açelya ben seni......." derin bir nefes aldıktan sonra "ben seni çok kıskanıyorum" şaşkınca Alaza bakarak "Alaz ne diyorsun sen sarhoşsun eve gidelim" beklemediğim bir anda bana sıkıca sarırdı kokumu içine çekip yarım kalan konuşmasına devam etti "sana benden başka kimsenin dokunmasını istemiyorum sadece benim olmanı istiyorum her gün kokunu özlüyorum seni özlüyorum her zaman seni düşünüyorum aklımdan çıkmıyorsun bir türlü Açelya ben galiba sana-" üstümde ağırlık hissettiğimde Alaza baktım.

 

Bayılmıştı ne yapıcaktım ben şimdi ya of nasıl taşıcaktım. Zar zor da olsa cebimden telefonu çıkartıp Egeyi aradım. Abimi arasaydım beni sorguya çekerdi Ezgi de aynı şekilde ama Ege sorguya çekmeden istediğimi yapardı telefondan Egeyi tuşlayıp aradım "Ege hemen yanıma gel" karşı taraftaki ses "Alao naber kimsin sen sapık utanmıyor musun beni aramaya seni polise şikayet edicem" buyur buda sarhoş olmuştu "Ege mal mısın sen ya benim ben Açelya" diye sertçe çıkıştığımda Ege gülerek "kalbimi kırdın ablamız sinirlendi ısırabilir dikkat edin" Allah ım sen bana sabır ver telefonu kapatıp Ezgiyi aradım.

 

Telefon açıldığında hızlıca "Ezgi hemen yanıma gel" Ezgi telaşla "ne oldu iyi misin?" İyi bari en azından sarhoş değildi "abin çok içtiği için bayıldı kızlar tuvaletinin önüne gel" Ezgi anlamaz bir şekilde "kızlar tuvaleti mi? Abimin ne işi var orda be abim erkek neyse geliyorum kapat" telefonu kapattıp Alaza yüzüne yavaşça vurmaya başladım.

 

"Alaz kendine gel Alaz!!"

 

Alaz'ın boğuk çıkan sesinden tek anladığım kelime şunlardan ibaretti

 

"Açelya?........ ben galiba sana aşık oluyorum"

Alaz?!

Sen benim a-arkadaşımsın!!

 

------------《●Bölüm Sonu●》-----------

 

Kitabımın dokuzuncu bölümünü sizlerle bitirmiş olduk.💜

Kitap ile alakalı düşüncelerinizi çok merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.😍

İnşallah beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. 💞

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.💝💖

 

Loading...
0%