Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@sondunya

3. Bölüm

Admalardan birinin elinde telfonum vardı. Hemen uzanıp elinden telefonumu almaya çalıştım ama diğer adamlardan biri kolumu tuttu. Ve dediki.

"Eğer bize yardımcı olmazsan sana neler yapıcağımızı bilemezsin. Alev Kırca"

"Bir dakika ne Alev mı iyide ben Alev değilim ki. Hem niye arıyorsunuz o cadıyı."

"Bize yalan söyleme Alev resmin ..... Lan bu reimdeki kız bu değil."

"Hey canımı acıtıyorsun."

Dedim gerçekten canımı acıtıyordu tuttuğu eli sıkıca kolumu tutuyor. Buda canımın yanmasına neden oluyordu. O bunu fark edince hemen kolumu bıraktı. Ama kolumda izi kalmıştı. Sonra bana dönerek tam bir şey diyecektiki telefonu çaldı.

"Efendim..... Tamam geliyoruz." Dedi telefonu kapatıp bana döndü." Bana bak eğer burada olanlarla ilgili bir şey duyarsam başkasında yada görürsem canın yanar küçük kız al telefonun." Dedi ve hemen elime telefonu verdi. Tam çıkıcaktı ki aklıma takılan sorulardan birini sordum. "Siz kimsiniz" bir kaç dakika olduğu yerde kaldı sonra bana döndü ve hafif sırıtarak bana baktı ve " adımla ne yapıcaksın bilmiyorum ama yinede belki karşılaşırız diye söyliyim adım. Bulut tekrar karşılaşmak dileğiyle küçük kız."

Ne saçmalıyor bu gerizekalı. Telefonum çalmaya başlayınca elimdeki telefona baktım. Merve arıyordu. Hemen açtım. Ve açmamla telefonu kulağımdan çekmem bir oldu.

"Nerdesin sen aklım çıktı. Tugay abide seni aradı ama açmadın. Hemen söyle okula gidicem dedin neden çıkmadın hemen cevap ver."

"Sakin ol kuzum ya okuldan çıkıyorum şimdi eve gelince konuşuruz. Siz nerdesiniz?"

" Bı seni okulun önünde bekledik sen gelmeyince Rüzgar abi bizi geri getirdi. Tugay abi bir azdan orda olur. Orda bekle Tugay abiye haber vericem. Kaptıyorum. Dikkatli ol "

"Tamam canım merak etme."

Ay sonunda telefonu kapattı. Hemen okuldan çıktım ve durağın oraya doğru yürümeye başladım. Tam bir ara sokağın önünden geçiyordum ki bir yardım çığlığı duydum.

​​​​​​

​​​​​

​​​​​

 

​​

Loading...
0%