Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanitim

@songul__

 

Bir kar tanesi misali süzülüyorum havada. Yalnız bir farkla: Bütün kar taneleri nereye düşeceğini biliyor ama ben akşamın karanlığında, gökyüzünden daha karanlık dünyamda amaçsızca süzülüyorum. Deli bir rüzgar savurur mu beni bir yere yoksa doğacak tatlı bir güneş, dünyamı aydınlatıp beni doğru ellere teslim eder mi?
Akshay Singh Norayan

 


Ey kalbimde emanet olan kar tanesi! Mesken tutmak istersin kalbimi. Söyle, emin misin? Ya gereğinden fazla ısıtırsam seni? Ya erimeden buhar olup uçarsan? Ben nasıl omuzlayabilirim bu yükü? Nasıl unutabilirim yüzünü?
Ben verdiğim sözü tutamamaktan korkarım. Kalp arayışında olan o narin kar tanesini kırmaktan korkarım ve en önemlisi aldığım nefeslerin sebebini sonsuza kadar kaybetmekten... Şimdi söyle, korkak bir güneşin kalbinde yer edinmekte hâlâ kararlı mısın?

Deniz Aksoy

 

 

Eğer sonsuza kadar saklayacaksan beni evet, kararlıyım. Karanlık bir girdapta sürüklenmektense senin ışığında erimeye hazırım. Sen yeter ki kollarını aç bir kere gülümse bana, ben senin kollarında ölmeye bile razıyım.
Akshay Singh Norayan

 

 

Ölmekten bahsetme kar tanesi, ben ölüm kelimesinden de korkarım. Eğer verdiğin sözü tutacaksan al senin olsun bütün dualarım. Sen yeter ki ayrılma benden. Ben sonsuza kadar senin yanındayım, sol yanındayım.
Deniz Aksoy

Loading...
0%