Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@sudeimisim

Hello nasılsınız efendim ben çok iyiyim bölümlerin arası biraz açıldı farkındayım. Elimden geldiği kadar düzene koymaya çalışacağım

Bir de ben önceki bölümün etkisinden çıkamadın 6.bölüm beni birazcık, çok azıcık üzmüş olabilir. Bu bölümde baya bi şeyler olacak bu gün iki bölüm paylaşmaya ÇALIŞACAĞIM. Bir de kitap okuyorum bir yandan şı an Gökçen'i okuyorum. Neyse efendim o zaman ne diyoruz iyi okumalar.

 

🌸

 

İnsan bazen içinde bulunduğu durumdan memnun olmayabilir. Hem de yıllarca hayalini kurduğu bir şey olsa bile. Yüzlerini o kadar özledim ki onların yanındaomduğum zamanlarda göz kırptığım için bile pişmanım. Hayat yine beklemediğim yerden darbe indirdi.

 

Fransa'ya geleli daha dört

gün oldu gelir gelmez eşyalarımı yerleştirdim. Ve kendimi odaya kapattım. Günlerimin çoğunu bizimkilerle konuşarak geçiriyorum. Bu ise beni daha derin bir depresyona sokuyor.

Yatağımda oturup görüntülü gurup araması yaptık. Konuşma biter bitmez ayaklandım ve babamı aradım.

 

"Alo babacım. "

 

"Efendim güzel kızım. "

 

"Ya babacım müsaitsen senden bir şey rica edeceğim. "

 

"Söyle güzel kızım, dinliyorum . "

 

"Baba, ben Türkiye'ye gidebilir miyim? Sadece bir hafta. Gerçekten şu an buna ihtiyacım var. "

 

"Kızım daha geleli dört gün oldu. "

 

"Evet biliyorum Baba ama beni de biraz anla kaç senelik düzenimi bozdum sırf yanında olabilmek için. "

 

"Tamam kızım ben akşama bilet ayırttırcam. Sen hazırlanmaya başla."

 

"Çok teşekkür ederim Baba. "

 

"Ne demek kızım şu an kısa bir isim var ben seni arıyacağım. "

 

"Tamam babacım öptüm. " Diyerek telefonu kapattım.

 

Şu an için gideceğimi kimseye söylemeyecektim. Yani herkese sürpriz olsun istiyordum.

 

Hemen küçük bir valiz aldım. Bir kaç tane çiçekli elbise, dört -beş tane crop, dört -beş tane kot şort,bir kaç tane etek, biraz oversize t-shirt,bakım malzemelerin, makyaj malzemelerim, ayakkabı, terlik, telefon cüzdan ve aklıma ne gelirse hızlı bir şekilde toparlandım .

 

Hafif bir makyaj yaptım ardından kot mavi bir şort üstüme de beyaz düz bir crop giymiştim, üzerime lacivert bosbol bir hırka giyindim, Çantamı aldım ayakkabı olarak air force giydim.

 

O sırada çoktan babamdan mesaj gelmişti. Uçağım yarım saat sonraydı. Hızlıca görevliydi çağrıp aşağı bavulu indirmesin rica ettim.

 

Ben de hemen arabaya yerleştim şöföre havaalanına gideceğimizi söyledim. Yaklaşık on dakika sonra havaalanında olduk. Bavul yerleştirme hostesin anlattıkları vb. Şeyleri pek dikkate almadan, hemen koltuğa yerleştim ve kulaklığımı taktım. Rastgele bir şarkı açtım.

 

"Bu yol nereye gider bilmem ama yürüyorum işte... " Diyordu şarkı

 

"Yüzüme vuruyor arada fırtınası,

Korkuyorum ne var? " Diye devam etti

 

" Düşe kalka büyüyorum işte.

Biraz yaram var ama geçicek bu gidişle. " * Diye devam ederken yavaş yavaş mayışıyordum.

 

***********

 

Uçaktan iner inmez İstanbul'un havsını ciğerlerime doldurdum. Şu an burada olduğumdan kimsenin haberi yoktu. Ben ise Doruk ve Asel'in birlikte olduklarını düşündüm. Bu yüzden ilk oraya gidersem ayrılıp Arel'in yanına gitmem vakit alacaktı. Bu yüzden ilk Arel'in yanına gidecektim sonra ise onu da alıp Asellerin yanına gidecektik en azından şu anlık kafamda bu şekilde kurdum.

 

Valizimle taksi durağına doğru ilerliyordum, hemen valizi baraja yerleştirip arka koltuğa yerleştim ve gideceğimiz yeri tarif ettim. Evin önüne geldiğimiz de taksiciye parasını verip hızla arabadan indim. Arel ile Asel müstakil bir evde tek başlarına yaşıyorlardı. Bahçeli ve oldukça tatlı bir evdi. Bahçede çeşit çeşit ağaçlar ve bitkiler vardı. Ayrıca evde bir tane kedi bir tane de süs köpeği bakıyorlardı.

 

Fakat ben eve her baktığımda içimdeki özlem kat kat artıyordu. Daha fazla dayanamayan hemen eve doğru ilerledim. Kapının önünde durdum. Anahtarı her zaman köşede duran saksılardan üçüncüsünü altına koyardı.

 

Hızlıca ilerleyip baktım, ve evet oradaydı. Hemen anahtarı alıp kapıyı açtım girişte duran fortmantonun yanına bavulumu koydum ve hırkamı astım. Evleri dubleksti, Arel'in odası ise üst kattaydı sessizce odasına doğru ilerledim ve kapısını açtım.

 

Fakat kapıyı açtığımda Arel'i koltukta bir kızla dudak dudağa bulmayı dilememiştim...

 

🌸🌸🌸

 

*=Emircan İğrek - Beyaz

 

O gün iki bölüm atıcam diyip hiç bölüm atmayan benim yüzsüzlük şaka mı? Sizden bir şey rica edicem bu son için sövmeyin hem daha kaç bölüm var belki iyiye gidecek her şey. Çok fevrisiniz cık cık cık. Neyse şimdi yarım saat oturup bu sona ağlamam lazım şu an kendimi

"Dersini almaz arsız o, yüzsüz o, mutlu ooo" Moodunda hissediyorum. Ama ne yapalım arkadaşlar hep uapış yapış, vıcık vıcık aşk hikayeleri mi okuyalım? ¿

Bbu hikayeye bir renk lazımdı.Ama ne biliyim ben bunu Arel'den beklemezdim.(Hadi ya Alla Alla) neyse ben bir an önce diğer bölümü yazmaya gidiyim (e bir zahmet).ama bu gün atabilir miyim bilmiyorum.ve hiç taslakta yok yani olsa atcam.Neyse efendim en kısa sürede yani bir sonra ki bölüm de görüşmek üzere💕

 

 

Loading...
0%