Yeni Üyelik
12.
Bölüm

FİNAL

@sudeimisim

Her güzel şeyin bir sonu vardır bu da onlardan birisi. Gerçekten çok heyecanlıyım. Ben normalde bir hafta sonra ikinci kurgulanmış başlayacaktım ama ilk bölümü bu gün atacağım. On iki bölümlük bir kurgu ama bana daha uzun geliyor okuyan ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Ve size çok önemli bir soru sormak lazım. Size Doruk ve Asel'e ayrı bir kurgu yazayım mı çok kararsız kaldım. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum işte son bölümümüz karşımızdaa💞💕💘🌸

 

🌸🌸

 

Saat sabaha karşı 04.38 di gelen bildirim sesiyle irkilerek kalktım. Telefonun yüzüme vuran ışığı yüzünden yüzümü buruşturdum.gelen mesaj Arel'den di.

 

"Ben seni çok seviyorum bunu unutma tamam mı? Sen benden soğusan da ben hala seni seviyorum. Ben giderken arkamdan ağlama tamam mı? Herşey buraya kadarmış. Artık hayata veda etme zamanı geldi. Bu da sana veda mesajım. Kendine iyi bak olur mu? Hiç bir zaman üzme kendini . Her zaman en iyilerini hakediyorsun ve ben en iyisi değilim. Seni aldattım ama emin ol ki yaptığum hiç bir hatadan bu kadar pişmanlık duymadım. Her zaman dim dik dur hiç kimseye boyun eyme benim güzel bebeğim. Seni her şeyin ile özleyeceğim. "

 

"Ben gittiğimde üzülme tamam mı ve sakın ağlama senin tek bir göz yaşına kurban olurummve unutma ilkim ve sonum sensin. Ve sakıb yaptığım şey için kendini suçlama. Lütfen"

 

"Seni çok seviyorum kendine iyi bak sevdiğim, tek çarem. "

 

Okuduğum mesajlarla bütün İstanbul'u titretecek kadar büyük bir çığlık attım. Ve hüngür hüngür ağlamaya başladım. Attığım çığlıkla Asel hemen uyanmıştı ve Doruk'da içerden koşarak geldi. Ve önümde duran telefonu fark etti. Hemen eline aldı.

 

" Hayır, Hayır hayır hayır. " Dedi Doruk endişeyle.

 

" Doruk gitmesin, gitmesin affederim ben onu. Görmemiş gibi sayarım brn onu çok seviyorum . Bırakmaz ki o beni bırakamaz o beni çok sever. "Dedim ardı arkası kesilmeyen göz yaşlarımla. Boğazım da bir yumru oluştu ve git gide büyüdü. Sonrası ise kocaman bir karanlık..

 

🌸🌸🌸🌸

 

Arel'den:

 

Mesajımı gönerdikten hemen sonra elime silahı aldım. Ölümümün bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. Hayır Gece'ye ne bir kızgınlığım ne de bir kırgınlığım vardı hepsini hak ettim. Ama benim için Gece olmayan bir hayat katlanılamazdı. Doruk olmasaydı bunu asla yapmazdım Asel'i asla tek bırakmazdım ama gözüm arkada değildi. Doruk'un omuzlarına çok büyük bir yük bıraktığımın farkındaydım. Ama bu şekilde sürekli Gece'nin sesini duymak isteyecektim, yüzünü görmek isteyecektim ama onun karşısına çıkarsam onun canı daha çok acıyacaktı .

 

Ama kıyamazdım. Artık düşüncelerden uzaklaşma vakti gelmişti.

 

Elime silahı alıp namluyu kalbimin üzerine koydum. Güvenliği açıp tetiği çektim sonrası ise beyaz bir ışık...

 

     

 

🌸🌸🌸🌸🌸

 

Gece'den:

 

Yediğim sakinleştirici serumun etkisiyle sersemlemiştim. Doruk başımda duruyordu ve saçlarımı seviyordu. Gözleri kızarmıştı

 

"Doruk" Diye mırıldamdım. Konuşurken bile oldukça zorlanıyordum

 

"Efendim güzelim? " Dedi endişeyle irkilerek.

 

"Beni Arel'in yanına götürür müsün? "

 

"Birazdan defn edilecek biz de gideceğiz."gözlerinin içine çaresizce baktım. Hayat gerçekten çok acımasızdı. Şu an daha net anlayabiliyordum...

 

*********************

 

1 saat sonra

 

Gece'den :

 

Bir kurşundu bizi ayıran. Ama Bir kurşun da birleştirebilirdi bunu yapacağımı bilen Doruk beni hiç bir şekilde yanından ayırmıyordu. O toprağa gömülürken elim kolum bağlı bir şekilde oturuyorum ve bağırarak ağlıyorum. Asel şoka girmiş, Doruk sessiz bir şekilde ağlıyor.

 

Geçmiyordu acısı geride kalanların, çünkü telafisi yoktu bazı yapılanların...

 

O bana baktı

Ben ona baktım

O güldü

Ben güldüm

O gitti

Ben kaldım...

 

Hayatımın bütün özeti bu şekildeydi canım yanıyordu. Gömdüler Arel'imi benim Arel'imi. Şimdiden özledim ayrılık çok yakıyordu insanın canını.

 

Ve masalın sonu şöyle bitiyordu

 

"O ilk gördüğüm, tanıdığı, güvendiği sevdiği

Adam değildi artık .

Seven yanılmış ,

Sevilen yabancımıştı.

 

Bir büyük aşk, bir büyük acı geçti bu İstanbul'dan. Herkesin iki gün sonra unutacağı o insan benim bir ömür yasını tutacağım sevgilimdi. Bizim masalımız burada sona erdi. Hayat herkes için kaldığı yerden devam edecekti fakat benim için o kör kurşun Arel'in kalbine saplandığında durmuş ve bitmişti...

 

 

 

                           🌸

 

Evet kitabımızın sonuna geldik şimdi ben ağlamaya gidiyorum. Gerçekten kitabı okuyup yorum yapan herkese çok teşekkür ederim bir sonraki bölümde diğer kurgunun adını yazacağım . Bitti mi dayı bitti yeğen moodu.neyse artık uzatmayalım her şey için çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere bay bay🌸

 

 

 

Loading...
0%