Yeni Üyelik
15.
Bölüm

15. Bölüm (+18)

@sue2820

Not: Bölümde +18 unsurlar bulunmaktadır.

Rahan’ın gerçekten çok zeki bir adam olduğunu artık kendi benliğim ile kabul etmiş durumdayım. Benim canımı kurtarmak için yaptığı kural dışı haraketlerini çok zeki bir şekilde kurallara uygun bir şekle getirerek mahkemede çok iyi bir şekilde kendi savunmasını yaptı.

 

Mahkemeye Rahman’dan mahkemeye çıkabilme ihtimalini duyduğumda kendimden çok Rahan için endişelendim. Sebepsiz yere onu kaybetmekten ölesiye korktum.

 

Bir anlık sanki onsuz asla yaşayamayacakmışım gibi hissettim. Ne ara ona bu kadar fazla bağlandığımı anlayamadım bile.

 

Bu aralar duygularımı çok yoğun yaşıyorum. Özellikle Rahan yanıma yaklaştığında bambaşka duygular içerisinde hissediyorum kendimi.

 

Her ne yaparsam yapayım Rahan her zaman arkamda duruyor . İlk başlarda bu duruma oldukça sinir oluyordum.

 

Çünkü her zaman kendi ayaklarımın üzerinde durmak zorunda kalmıştım. Kendimi Rahan’ın yanında hissettiğim gibi güvende hissetmemiştim.

 

Birisinin yanında kendimi güvende hissetme duygusu bana o kadar yabancı ki ilk başta bu konu hakkında ne yapacağımı şaşırdım. Fakat sonrasında olayları akışına bırakmaya karar verdim.

 

Rahan her kararıma saygı duyuyor ve işlerime karışmıyordu. Sadece yanımda durması bile duygusal anlamda kendimi güvende ve huzurlu hissetmem için yetiyordu.

 

Onun gözlerine ilk baktığım andan itibaren bana olan sonsuz bağlılığını görüyorum. Beni gerçek anlamda sevdiğini bütün kalbim ile hissediyorum.

 

Dünya zamanı ile ruhlar arasında ki zaman dilimi bir değilmiş. Dünyada geçen 2 saatlik süre iki haftalık ruhani zamana tekamül ediyormuş. Bunu duyduğum zaman çok şaşırmıştım.

 

Ölümümün üzerinden dünya zamanı ile neredeyse 3 saati aşmış durumda. Ruhani zamana baktığım zaman 3 haftalık bir süre geçmiş.

 

Tina ve Rahan’ın yanında neredeyse iki haftalık bir eğitime tabii tutuldum. Rahan Tina’nın öğrencisi olmama rağmen asla kendimi zora sokmama izin vermedi.

 

Tina’nın eğitim sırada beni çok zorlayacağını anladığı anda eğitimimi kendisi üstlendi. Eğitim sırasında Rahan’ın canını yaktığım halde bana asla gıkını çıkarmadı. Benim canımın yanmaması için elinden geleni yapıp durdu.

 

Tina’nın Rahan’a bulunduğu ufak bir temastan bile içten içe oldukça fazla kıskançlık gösteriyordum. Bu durumu gururuma yediremediğim için kıskançlığımı belli etmemekte çalışıyordum. Fakat her ne kadar Rahan’ı kıskandığımı belli etmek istemesemde bu durum hal hareketlerimden belli oluyordu.

 

Ayrıca Tina’nın yanında yaptığım kıskançlıklar Rahan’ın oldukça hoşuna gittiği için asla sesini çıkarmadı. Hatta bana inat eğitimde Tina ile daha fazla yakınlaştı. Bu yüzden eğitim sıradan bulduğum fırsatlarda Tina ve Rahan’ın canını oldukça fazla yaktım.

 

Fakat bunun yanında sinirlerimi oldukça bozan bir durum var. Bu aralar cinsel dürtülerimi kontrol altında tutmak beni oldukça zorluyor.

 

Rahan’ın kokusunu her içime çektiğimde bedenim onun olmak için resmen bana yalvarır bir duruma geliyor.

 

Mahkemeden çıktıktan sonra Rahan beni bir yere götürmek istediğini söyledi. Bu teklifine karşı çıkmadım çünkü kafamı bir süreliğine de olsa dağıtmayı çok istiyorum.

 

Rahan siyah bir portal açarak başka bir evrene geçiş yapmamızı sağladı. Portaldan dışarıya çıktığım zaman etrafımızın kırmızı ve siyah güller ile çevrili olduğunu gördüm.

Ayrıca 500 metre ötemizde yemyeşil ağaçlar ve ağaçların altında ayçiçekleri bulunuyordu.

 

Rahan gerçekten beni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyordu.

 

Rahan heyecanlı bir şekilde “ Sana hazırladığım süprizi beğendin mi Efna?”

 

Rahan’ın bu sorusuna gülümseyerek “ sen ne romantik bir adammışsın Rahan? Ölüm tanrısı olduğunu bilmesem hiç tereddüt etmeden senin aşk tanrısı olduğunu kalıbımı basardım.”

 

Rahan söylediğim sözlerimin üzerine gülümseyerek “ aşk tanrısı kadar olmasada bizimde var bir kaç marifetimiz. “

 

Rahan bu sözleri söyledikten sonra biraz daha yanıma yaklaştı. Hemen ardından küçük bir rüzgar oluşturarak üzerime siyah ve kırmızı gül yapraklarının yağmasını sağladı. Bu yaptığı jest çok hoşuma gitmişti.

 

Fakat Rahan’ın kokusunu içime çektiğim anda cinsel dürtülerim yine gün yüzüne çıktı. Ben bu dürtüden nasıl kurtulacağımı düşünürken bu gül yapraklarını incelemem gerekenden fazla incelemiş olacağım ki Rahan bana şöyle bir soru yöneltti “ Ayçiçeğim, kafana takılan birşey mi var?”

 

Rahan’ın bu sorusuna bir yanıt vermedim. Çünkü şu anki önceliğim cinsel dürtülerimi bir şekilde bastırmayı başarmaktı.

 

Rahan ters giden bir şeylerin olduğunu anlamıştı.

Fakat üzerine gelmek istemediği için başka bir soru yöneltmedi bir süreliğine.

 

İçimde ki arzu o kadar fazla kontrolden çıkmıştı ki Rahan’dan uzaklaşmak için bahane arar olmuştum.

 

Rahan’dan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladım. Rahan arkamdan uzaklaşmamı izlerken içim rahatlamıştı. Bir süreliğine ondan uzak durursam kesinlikle dürtülerimi bir şekilde bastıra bilirdim.

 

Fakat beklemediğim bir şekilde Rahan sol elini belimin üzerine koyarak beni bir anda kendisine çevirdi. Bunu yapmasını gerçekten beklemiyordum bu yüzden Rahan’ın yaptığı şeye karşılık verememiştim.

 

Her ne kadar Rahan’ın yaptığı harekete karşılık verememiş olsamda tepkimi Rahan’ın gözlerine bakmamak ile koyuyordum.

 

Şu anda Rahan’ın gözlerinin içine bakmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Eğer onun gözlerinin içine bakarsam kesinlikle kendimi tutamam ve dudaklarından öpmeye başlarım. Öylesine utanç verici bir durumun içerisindeyim ki bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma.

 

Rahan bir anda nedenini anlamadığım bir şekilde burnunu açık kalan boynuma doğru ilerletti. Rahan’ın ne yapmaya çalıştığını anlamadığım için yapmak istediği şeyi yapmasına göz yumdum. Rahan’ın yaptığı şey ise kokumu hızlı bir şekilde içine çekmekti.

 

Bu yaptığı şeyi gerçekten beklemiyordum. Bu adam gerçekten utanmasın teki. Hiçbir sınırını yok.

 

Rahan yaptığı şeyden dolayı tepki vermediğimi gördüğü için kokumdan mest olmuş bir şekilde

 

“ Şu anda gerçek anlamda bir gül gibi kokuyorsun Efna. Biliyorum ki şu anda cinsel dürtülerin tavan yapmış durumda. Fakat hâlâ inatçılık edip ilk adımı atmak istemiyorsun.”


 

Rahan bu sözleri söyledikten hemen sonra boynuma küçük bir öpücük bahşetti. Bu öpücüğü bahşettiği anda vücuduma resmen bir şok dalgası yayıldı.



 

Artık bu durumdan fazlaca sıkılmıştım. Dürtülerimi daha fazla bastırmaya gerek yoktu.

Rahan’ın az önce söylediği sözlere karşılık

 

“ benimle birlikte olmak istemeyen birisine ilk adımı atacak kadar aptal birisi değilim Rahan. Fakat bir seferliğine de olsa gururumu ayaklar altına alabilirim. Fakat açık bir şekilde benimle birlikte olmak istediğini ifade etmezsen dürtülerime rağmen sana ilk adımı atmam.”

 

Rahan söylediklerim karşısında bir kaç kez yutkundu. Hemen ardından kulağıma eğilerek kısık heyecanlı bir ses tonu ile “ seninle birlikte olmak için herşeyimi veririm ama sen beni istediğini söyleyene kadar kendimi geri tutmak zorundayım.“

 

Rahan’ın bu sözlerini duyduğumda yüzümde bir gülümseme oluştu. Madem benimle birlikte olmak istediğini açık bir şekilde ifade etti o zaman gururumu ayaklar altına alarak ona istediği şeyi vermeliyim.

 

Rahan’ın beklemediği bir anda yakasından tutup dudaklarından yavaş bir şekilde öpmeye başladım.

 

Rahan’ın dudaklarından öptüğünü sırada bana hiç bir tepki veremedi. Fakat dudaklarını sanki daha fazlasını istermiş gibi araladı.

 

Rahan’ın dudakları aralandığında onun üst dudağında bir süre dilimi gezdirdim. Hemen ardından alt dudağım ile onun üst dudağını bir süre emdim. Rahan’ın üst dudağı ile işim bitince alt dudağınıda bir süre emdim.

 

Rahan’ın bana karşılık vermesi için ne yaparsam yapayım inatla öpüşüme karşılık vermiyordu. Bu durum o kadar çok sinirimi bozdu ki onu burada parçalamamak için kendimi zor tutuyorum.

 

Rahan’ın öpüşüme karşılık vermeyeceğini düşündüğüm bir anda dudaklarımı, dudaklarından ayıracağım esnada Rahan’ın alt dudağımda dilini gezdirdiğini fark ettim.

 

Rahan’ın karşılık verdiğini anladığım anda üst dudağını biraz sert bir şekilde ısırarak öpücüğümü sonlandırdım.

 

Rahan öpücüğümü sonlandırdığımı fark ettiği anda yüzü düştü. Fakat hemen ardından dudağından kan geldiğini fark etti.

 

Üst dudağındaki kanı sağ elinin baş parmağı ile gözlerimin içine bakarak yavaş bir şekilde sildi. Baş parmağında bulunan kanı incelediği anda tek kaşını kaldırdı ve “ ne yani öpücüğüne geç cevap verdiğim için mi dudağımı parçaladın?”

 

Bunu bana söylerken sesi şaşkın bir şekilde geliyordu. Hemen ardından beni utandırmak ister gibi “ beni bu kadar istediğini gerçek bilmiyordum. Keşke daha önceden söyleseydin ilk gecemiz için özel bir hazırlık yapardım.”

 

Rahan’ın bu sözlerine karşılık yüzümde bir gülümseme oluştu. Hemen ardından ”ilk gece için genellikle kadınlar hazırlık yapmaz mı?”

 

“ Bak bu konuda haklısın Ayçiçeğim. Fakat senin bu şekilde hazırlık yapmana gerek yok. Sadece şu beyaz saçlardan kurtulup kendi görünümüne bürünsen mi artık?“

 

Rahan’ın neden bu kadar geç öpücüğüme karşılık verdiğini şimdi anlamıştım. Benimle Dolunay kılığında beraber olmak istemiyordu.

 

Rahan’ın istediğini gerçekleştirmek için ondan biraz uzaklaştım. Hemen ardından rüzgarın yardımıyla küçük bir hortum yaratarak vücudumun kırmızı ve siyah güller ile sarılmasını sağladım.

 

Kendi benliğime büründüğüm anda Rahan’ın üzerine bana yaptığı gibi siyah ve kırmızı gül yapraklarının dökülmesini sağladım.

 

Rahan kendi benliğime büründüğümü gördüğünde büyülenmiş bir şekilde bana bakıyordu.

 

“ Bakıyorumda beni taklit ediyorsun. Hiç romantik bir kadın değilsin sevgilim.”

 

Rahan’ın bu sözlerine katılır bir şekilde

 

“Nede olsa taklitler aslını yaşatır aşkım.”

 

Rahan aşkım kelimesini duyduğu anda anlamadığım bir hızda yanımda belirdi. İçimden bu adamın güç açısından hangi özelliklerini bilmediğimi tartlarken

 

“ Son söylediğin kelimeyi bir kez daha söyler misin sevgilim?”

 

Rahan bu soruyu sorarken ilk başlarda sakindi fakat sonlara doğru bu sakinliğinin yerine büyük bir heyecan yer aldı.

 

“ Aşkım kelisi mi?”

 

Diye Soracağım esnada hızlı bir şekilde dudaklarımdan öpmeye başladı. Rahan benim üst dudağımı emerken bende onun alt dudağını emiyordum.

 

Rahan ile öpüştüğümüz esnada Rahan’ın sağ elini şıklatması ile kendimizi bambaşka bir yerde bulmamız bir oldu.

 

Başka bir yerde bulunduğumuzu anlamadığım anda öpüşmeyi sonlandırıp bulunduğumuz alana bakmaya başladım.

 

Bulunduğumuz alan koskocaman bir odaydı. Etrafta bulunan her şey ya altın ya da zümrütler ile çevriliydi.

 

Tam karşımda büyük bir boy aynası vardı. Boy aynasının çerçevesi saf altından yapılmıştı. Süslemeleri ise yeşil zümrütler ile tamamlanmıştı.

 

Sol tarafıma döndüğümde beni kocaman bir yatak karşılamıştı. Yatağın başlığı aynada olduğu gibi altından üretilmişti. Yatak başlığının rengi soluk bir sarıydı fakat işlemesi o kadar iyiydi ki kendi yüzümü pürüzsüz bir şekilde görebiliyordum. Yatağın ayaklıkları bile altından tasarlanmıştı.

 

Odanın duvarlarına baktığımda simsiyahtı. Fakat odada bulunan eşyalar o kadar parlak ve pürüzsüzdü ki kendimi bu odada bunalmış hissetmedim.

 

Yatağın tam karşısında ise benim için yapıldığı belli olan bir makyaj masası vardı. Bu makyaj masasıda saf altından üretilmişti.

 

Fakat makyaj masasında bulunan aynanın deseni çok ilgimi çekmişti. Aynanın çerçevesinde bulunan desenler gül ve ayçiçeği desenleri idi. Bu desenler zümrütler tarafından o kadar iyi bir şekilde işlenmişti ki bir ara desenler gerçekler mi diye düşündüm.

 

Odanın avizesine baktığımda çok büyük ve beyaz elmaslar ile işlendiğini fark ettim. Gerçek anlamda şok olmuş bir şekilde odayı inceldim.

 

Odanın hiçbir tarafında tahtadan yapılma bir şey yoktu. Her şeyin en lüksüne kaçılmış. Odada bulunan halıların tüyleri o kadar rahat ki çıplak ayaklarım ile sürekli halının üzerinde gezmek istiyordum.

 

Rahan bir süre bakışlarımı inceledikten sonra “ burası benim odam. Pardon burası artık senin ve benim odam. Bakıyorumda zevkimi çok beğenmiş gibisin sevgilim.”

 

Rahan’ın bu sözlerine karşılık “ Hiçbir masraftan kaçınmamışsın.”

 

Rahan bu sözlerimi duyduktan sonra gülerek “ nede olsa ben en güçlü Tanrıyım ve bu sarayın sahibiyim.”

 

“ Belli oluyor zaten bu odanın tasarımının senin tarafından yapıldığı. Çünkü bu oda resmen senin zevklerini yansıtıyor. Gerçekten inanılmaz derecede güzel bir zevkin var.

 

Rahan bu övgümü duyduktan sonra “ Övgüleriniz için çok teşekkür ederim Kraliçem”

 

Rahan bu sözleri söylediği esnada arkamdan gelerek belime sarıldı. Bir süre sesli bir şekilde kokumu içine çektikten sonra “ Seni Dolunay kılığında görmeyi sevmiyorum. Her kılık değiştirdiğin zaman kokunu tam anlamıyla alamıyorum. Bu durum gerçekten çok sinirimi bozuyor.”

 

Rahan bu sözlerini söyledikten sonra boynumdan başlayarak yavaş bir şekilde omzuma kadar küçük küçük öpücükler kondurdu.

 

Öpücüklerini bitirmesinin hemen ardından “ bu elbise içerisinde kendi benliğin ile o kadar güzel duruyorsun ki sana her baktığımda tekrar ve tekrar sana aşık oluyorum. Gerçekten beni baştan çıkarmayı başaran tek kadın sensin Efna. Bu kadar güzel olmak zorunda mısın?”

 

Rahan’ın bu övgüleri karşısında yüzümde bir gülümseme oluştu. “ Bakıyorumda güzelliğimi çok fazla kıskanıyorsun. Her neyse şunu söylemeliyim ki ilk defa bir erkeği bu kadar fazla istiyorum.”

 

Bu sözlerimi söyledikten sonra Rahan’a dönerek onun yanaklarını avuçlarımın içine aldım. “ Eğer bir daha herhangi bir kadın ile yakın bir temas halinde görürsem…. Seni parçalara ayırırım Rahan. Anlayacağın üzere ben çok kıskanç birisiyim. Hoşlandığım adamın kadınlar ile yakın bir temasta bulunmasını kaldıramam.”

 

Rahan söylediğim sözlerim üzerine gözlerime ciddi bir ifade ile bakarak “ eğitim sırasında canımı ne kadar çok yaktığını bildiğim için bir daha böyle bir şeye kalkışmam. Hem benim gözüm senden başkasını görmez. Kıskançlığının nasıl olduğunu merak ettiğim için böyle bir şeye kalkışmıştım ama resmen beni öldürüyordun.”

 

Rahan bu sözlerini söyledikten sonra dudaklarımı hızlı bir şekilde öpmeye başladı. Rahan’ın öpüş hızına bir türlü yetişemiyordum.

 

Rahan ile öpüştüğümüz esnada kalçalarımdan tutarak beni kucağına aldı. Rahan’ın beni kucağına alması ile ellerimi onun boyuna kenetledim.

 

Rahan yatağa beni yavaş bir şekilde uzandırdı. Hemen ardından uzun bir süre boyunca beni öylece izledi.

Bu sırada cinsel arzularım artık kontrol edilemez bir şekilde artmaya devam ediyordu.

 

Rahan bu sırada yine boynumdan öpmeye başlamıştı. Fakat bu sefer hızlı bir şekilde ısırdığı için yüksek bir sesle inledim.

 

Bu adam gerçekten bir psikopat! Boynumu o kadar yüksek bir güçle ısırdı ki ısırdığı yerden kanlar akıyordu.

 

Rahan’ın yaptığı bu harekete oldukça sinirlenmiştim. Rahan’ın beklemediği bir anda sırtından tutarak onu sırt üstü çevirdim.

 

Rahan’ı sırt üstü çevirir çevirmez direk üzerine çıktım. Rahan yaptığım bu harekete şok olmuş bir şekilde bakarak “ Gerçek anlamda beni yaptığın her hareket ile şaşırtıyorsunuz Kraliçem.”

 

Rahan’ın bu söylemlerine sinsi bir şekilde gülerek “ sana daha çok şaşıracağın şeyleri yapacağımdan hiç şüphem yok.”

 

Sözlerimi bitirdikten sonra Rahan’ın yakasından tutarak üzerinde ki elbiseyi bir anda parçaladım.

Rahan’ın üst kısmını inceldiğim sırada “ bakıyorumda vücudumu çok beğendin?”

Diyerek bana sorusunu yöneltti.

 

Rahan’ın gözlerine bakarak “ Yani vücudun fena sayılmaz ama biliyorsun ki benim için işlevi çok önemli. Bazı şeylerden oldukça zevk almam gerekli.”

 

Bu sözlerimi kısık bir ses tonuyla söylemiştim. Rahan’ın gözleri sözlerimi bitirdiğim anda fal taşı gibi açıldı. Şaşkın bir şekilde “ senin bu kadar edepsiz bir kadın olduğunu bilmiyordum Ayçiçeğim.”

 

Rahan sözlerini bitirir bitirmez elbisenin iki omuzlarından tutarak elbiseyi ortadan ikiye ayırmıştı.

Bunu o kadar hızlı bir şekilde yaptı ki ne ara çırıl çıplak kaldığımı fark edemedim.

 

“ Madem vücudumun işlevi senin için çok önemli o zaman istediğini sana vereyim.”

 

Rahan bu sözleri söylediği anda belimden tutarak beni sırt üstü çevirdi . Bu sefer üstte olan ben değildim.

 

Rahan çıplak vücudumu hayranlık içerisinde inceldi. Hemen ardından karnıma minik minik öpücükler kondurmaya başladı.

 

Bu öpücükler sayesinde karnımda resmen kelebekler uçuşuyordu. Karnıma öpücükleri kondurduktan sonra yavaş bir şekilde vajinama indirdi dudaklarını.

 

Vajinamın içerisinde birden Rahan’ın dilini hissettiğim anda ağzımdan büyük bir inleme kaçtı.

 

Rahan’ın dili bir süre daha vajinamda gezdikten sonra “ Rahan boşalacağım artık !”

Dediğim halde Rahan dilini vajinamdan çekmedi.

 

En sonunda dayanamayarak boşalmıştım. Rahan boşaldıktan sonra dilini vajinamdan çekti.

 

“ Bakıyorumda baya boşalmışsın sevgilim.”

 

Rahan’ın bu sözlerine kahkaha atarak “ sen gerçek anlamda bir delisin!”

 

Rahan sözlerime gülerek “ bu daha hiçbirşey Kraliçem. Daha gecemiz yeni başlıyor.“

 

Rahan sözlerini bitirdiği anda onun parmaklarını vajinamda hissetmem bir oldu.

 

“ Ne yapıyorsun seni ruh hastası manyak?!”

 

Bu sorumu ona bağırarak ve şok bir şekilde sormuştum. Rahan rahat be arsız bir şekilde “ bu senin ilk seferin sonuçta. Vajinanın içini biraz olsun genişletmem lazım çünkü seks sırasında canının yanmasını istemiyorum.”

 

Rahan sözlerimi bitirdiğim anda parmakları çoktan gelgitler başlamıştı. Bu durumdan o kadar fazla zevk alıyordum ki inlemelerimi durduramıyordum.

 

Birde çok fazla güç uygulamış olacağım ki çoktan tırnaklarım ile yatağı paramparça etmiştim.

Rahan aldığım zevkten mutlu olmuş bir şekilde bana bakıyordu.

 

Rahan’ın erkekliğinin sertleştiğinin farkında olduğum için parmaklarını vajinamdan çektiği anda başını bacaklarımın arasına alıp ters çevirdim. Rahan ne yaptığımı fark ettiği anda gülme krizine girdi.

 

Rahan’ın penisi oldukça büyüktü. Onu içime nasıl alacağımı düşünürken Rahan kalçalarımdan tutarak penisini içime almamı sağladı.

 

Bu durum o kadar ani bir şekilde olmuştu ki acıdan çok bir çığlık atmıştım.

Gerizekalı adam benden habersiz bütün penisini içime almamı sağlamıştı.

 

“ Sadist piç! Anında yapılır mı bu?”

Bu sorumu sinirli bir şekilde sormuştum. Rahan bu soruma yanıt vermedi şu anda aldığı hazzın tadını çıkarıyordu.

 

Rahan’ın gözü artık o kadar çok dönmüştü ki acı çekip çekmem pek umurunda değildi. Canım acısı ile güçlü bir şekilde tırnaklarımı Rahan’ın göğsüne geçirerek baştan aşağıya çizmeye başladım.

 

Rahan’ın göğsünü çizmeye başladığım anda açılan yaralar kapanıyordu.

Bir süre Rahan’ın penisine alışmayı bekledikten sonra kalçalarımı kaldırarak hızlı bir şekilde gel gitler yapmaya başladım.

 

Rahan o kadar fazla zevk alıyordu ki sadece onun inlemeleri bulunduğumuz odada yankılanıyordu.

 

Bir süre daha gelgitler devam ettikten sonra Rahan’ın boşalacağını anladığım anda penisini hızlı bir şekilde vajinamdan çıkardım.

 

Rahan’ın penisi vajinamdan çıktığı anda Rahan hızlı bir şekilde boşalmıştı. Rahan’ın boşalmasının ardından nefes nefese kalmış bir şekilde Rahan’ın yanına uzandım.

Rahan yüzünü bana dönerek “ canını yaktığımın farkındayım güzelim. Ama o kadar güzelsin ki sana sahip olabilmek için yanılp tutuştum resmen.”

 

“ Canımı yaktığın doğru Rahan. Sonuçta intikamımı aldım senden bu yüzden kafana takma bu kadar. Sonuçta her halükarda ödeştik.”









 

Loading...
0%