Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. BÖLÜM'DEN KESİT

@sultanakr

Merhaba; öncelikle bölüm istediğim zamana yetişmedi fakat çok içime sinen, uzun soluklu ve bazı soruların cevaplara karıştığı bir bölüm oldu. Pazar günü saat 20:00'de, herhangi bir aksaklık çıkmazsa yayında olacak. O güne kadar kısa bir alıntı ile sizleri baş başa bırakıyor ve keyifli okumalar diliyorum efenim.

 

VII

 

 

"^"

Karanlık; aydınlık öncesi var olan, son çıkış noktasıdır. O öyle bir kuvvettir ki içinde sakladıklarını isterse tek bir saniyede isterse de yıllar sonra çıkartır. Karanlık, her sakladığı sır gibi güneşi koynunda saklıyordu. Zamanı geldiğinde aydınlanıp gerçeği çıkartması için…

Çakmak gözlerine sis bastırmıştı, Mete yüzbaşının. Parmak boğumları direksiyonu sıkmaktan beyazlaşmış, çenesi ise hâlâ gergindi. İki saat önce Mete evin önüne arabayı çekmişti fakat inatla inmiyordu. Ne yapacağını ve çıkacak sonuçları düşünüp duruyordu. Ağırca bakışlarını yan koltukta uyuyan Eyşan’a çevirdi.

Ne demişti kadın?

"Zamanı geldiğinde bunu senin yapmana izin vereceğim."

Mete, burnundan alaylı bir nefes verdi. ‘Onu öpeceğimi düşündü.’ diye söylendi içinden ve sonra da bakışlarını tiksintiyle kapıya çevirdi. ‘Rüyasında bile göremez.’ dedi ama bilmiyordu kaderi, tesadüfleri.

Kapıyı açtı, arabadan indi. Yan koltuğun kapısına ulaştığında açtı ve Eyşan’ı istemeye istemeye kucağına aldı. Eyşan, bir anda kollarını boynuna doladığında dişlerini sertçe birbirine sürttü, ayağıyla kapıyı kapattı. Ezbere bildiği apartmana girdi, kapının önünde durdu. Kadını tek kolunda tutmaya devam ederken elini pantolona soktu ve anahtarı çıkarttı, ‘Lanet.’ dediği eve girdi. Tek odası olan evin yatağına kadını yatırdı ardından doğrulup derin bir nefes aldı.

'Şimdi.' dedi içindeki öfke. 'Öldür gitsin.'

'Hayır.' dedi içindeki devlet. 'Her ne olursa olsun o, şu an bir sivil.'

Kaideler daha baskın geldi ve elini ceketinin cebine soktu. Daha önceden hazırladığı kağıdı Eyşan’ın yanındaki yastığa koydu. Elinde tuttuğu çakıyı açıp yastığa bastırdı. Keskin kenarında parlayan ‘M.M.Ç.’ yazısı ondan kadına bir hediyeydi.

 

 

"^"

 

 

Koyduğum son noktada görüşmek dileğiyle.

 

 

Sultan Çakır.

Loading...
0%