Yeni Üyelik
1.
Bölüm

ALAŞ

@sultane_sendogan

UYARI❗KİTAPTA ŞİDDET VE KORKU VARDIR ❗

Uyarı bitti şimdi okuya bilirsiniz ,❤️

 

"Doğrulukmu Cesaretmi ?". diye sordu tekrar göremiyordum onu etraf çok karanlıktı. Sadece kan dondurucu sesinin duyuyordum, tekrar bağırdı kadın

"S'il vous plaît,aidez moi ,il va me couper!" dedi kadın. Fransızca konuşuyordu ama dediğini az çok anlıyordum "nolur yardım et lütfen beni kesecek"

demişti kadın tüylerime kadar ürpermiştim.

Sonrasında şiddetli bir çığlık "ahh oh mon dieu, un fou m'a coupé les doigts(ahh aman tanrım manyak adam parmaklarımı kesti) dedi kadın ürpermiştim ama odama doğru gelen adım sesleriyle yerimde dona kaldım....

******

 

"Annee ,annee" diye bağırdım " ne oldu yine kızım" diyen sesi geldi annemin "annee çorabımın tekini yok" diye bağırdım bir ayağımda Noel babalı kırmızı çorap diğerinde sihay benekli bir çorap vardı.

 

"Nereye koyduysan ordadır" klasik anne sözü işte. Odayı bir tur daha aradım ama bulamadım en sonunda çorap giymemeye karar verdim,

Ben efsun Kurtoğlu, normalde Ankaralıyım ama iki yıldır Fransada yışıyorum annemle beraber.

 

Uzun kızıl saçlarımı salmıştım , kahverengi gözlerimin üzerine hafif bir ,göz makyajı yapmıştım,üzerime beyaz bir tişört ve onun üzerine siyah deri ceketimi giymiştim altıma ise siyah bol bir pantolon giymiştim.

"Annee ben çıkıyorumm" dedim ve hızla çıktım. Hızla arabaya doğru ilerledim bugün otelde kalacaktım yarın sınavım vardı ve erken saateydi ve evden konservatuar çok uzak kalıyordu geç kalma riskim fazlaydı.

 

En sonunda otele gelmiştim biraz tenha bir yerdeydi ama idare ederdi,

Hızlıca otelin açılan kapısından içeri girdim "Merhaba nasıl yardımcı olabilirim" diye sordu kasada çalışan genç çocuk Fransızca konuşuyordu ama anlıyordum " iki gecelik bir oda almak istiyorum" dedim Fransızca çocuk başını salladı " dokuz numaralı oda boş" dedi ve bana odanın anahtarını uzattı, anahtarı aldım ve odayı bulmaya çalıştım odanın olduğu koridor çok sesizdi dört oda vardı bu koridorda , yedi numaralı odanın karşısında sekiz numaralı oda ve dokuz numaralı odanın karşısında on numaralı oda vardı.

 

Yedi ve sekiz numaralı oda boştu çocuk sadece ön numaranın dolu olduğunu söylemişti. Odama doğru ilerledim ve kapıyı açtım oda büyüktü büyük bir pencere ,yatak makyaj masası dolap televizyon ve daha bir çok şey vardı hemen omzumdaki büyük çantayı yatağın üzerine fırlattım ve pencereye doğru ilerledim ,pencereyi açtım hava soğuk değildi ama yinede serindi Mart ayının sonlarındaydık , derin bir nefes aldım ve pencereyi kapatmak için hamle yapmıştım ki.

 

Gelen kadın sesiyle durdum " hey bana yardım et" dedi kısık bir sesle Fransızca konuşuyordu ,hafif kilolu esmer, kıvırcık bir kadındı " neden?" diye sordum kadın arkasına baktı ve hemen otele girdi ne olduğunu anlamamıştım,hızla açılan kapıyla irkildim "ne oluyor!" diye kükredim

"O beni öldürecek yardım et nolur" dedi kadın sesi titriyordu.

"Laraaa laraa " diye seslenen bir erkek sesi duydum kalın ve tok sesliydi .

 

"Lara ! Ben geldim nerdesin" dedi erkek tekrar " ah aman tanrım beni buldu kaç çabuk kaç!" dedi kadın kadına tip bir bakış attım "pardon gelen sensin şimdi siktir git oruspu" dedim dişlerimi sıkarak kadın hemen odadan çıktı ve kapıyı örtü ama karşı odaya girdiğini anlamıştı bir dakika ordada birisi yokmuydu ?

"Ah aman tanrım burada ne işin var?" diye sordu kadın yüksek sesle konuştuğu için duya biliyordum.

"Doğruluk mu cesaret mi" diye sordu erkek kadın ses etmedi tam kapıya doğru ilerlemişt ki odanın ışıkları gitti galiba tüm otelin ışıkları gitmişti koridordan yansıyan ışıkta yoktu.

 

"Bırak beni manyak adam" diye bağırdı kadın "Doğrulukmu Cesaretmi" diye sordu tekrar adam

göremiyordum onu etraf çok karanlıktı. Sadece kan dondurucu sesinin duyuyordum, tekrar bağırdı kadın

"S'il vous plaît,aidez moi ,il va me couper!" dedi kadın. Fransızca konuşuyordu ama dediğini az çok anlıyordum "nolur yardım et lütfen beni kesecek"

demişti kadın tüylerime kadar ürpermiştim.

Sonrasında şiddetli bir çığlık "ahh oh mon dieu, un fou m'a coupé les doigts(ahh aman tanrım manyak adam parmaklarımı kesti) dedi kadın ürpermiştim ama odama doğru gelen adım sesleriyle yerimde dona kaldım.

 

Adım sesleri geliyordu hemen kapıyı kilitledim ardından kapı çaldı

Hemen pencereye doğru ilerledim ve pencereyi açtım "orda mısın" dedi adam Fransızca konuşuyordu hala

pencereden hızla atladım ama ayağım acıyınca yere düştüm "ebenin şeyi ama " dedim Türkçe konuşmuştum

"Roberttt kadını haled onun peşinden ben giderim " dedi adam o dediği ben miydim?

 

Topal adımlarla arabam doğru gitmiştim ama gördüğüm manzaraya bir küfür savurdum arabamın lastikleri patlatılmıştı "benim kaderimi siksinler " dedim

"Demek türksün ?" Dedi arkamdan bir ses bu deminki adamın sesiydi türkçe konuşnuştu benimle yavaşca ona döndüm,uzun boylu,kumraldı gözlerinin rengini tam seçemiyordum ama galiba maviydi yüzde bir kesik izi vardı kötü diyemezdim ,ben neden şuan bunları düşünüyorum kaçman lazım.

 

Hızla arkamı döndüm bir adım atmıştım ki adamın sesiyle durdum " sen o topal ayakla nereye gidebilirsin aptal kız " dedi bu sefer gerçekten sinirlenmiştim hızla ona doğru ilerledim ve yüzüne bir yumruk indirdim bunu beklemiyormuş gibi afaladı " senin ebeni sikerim şerefsiz köpek" dedim sinirle elimi kaldırdım bir yumruk daha atacaktım ki elimi tutu ve kıvırdı " o elin birdaha kalkarsa o güzel saçlarını tektek sökerim anladınmı beni küçük kızıl" dedi elimi bükmüş sırtımı göğsüne yaslamıştı güldüm ve kafamı kaldırarak çenesina kafa attım beni hemen bıraktı ve çenesini tutu hemen kaçtım ama sesini duymuştum "senin saçlarını kökünden koparmasam banada pars demesinler kadına bak ya" dediğini duymuştum....

 

Loading...
0%