Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@sumeyye.yrlmz

Ali'yle yemek yapmaya çalışıyorduk ama daha demin üstüne kaynar su döktü akıllı kardeşim, üstünü çıkardığı için bişey olmamıştı hafif bi kızarıklık vardı sadece. Kapı çalınca "Ben bakarım " Diyerek gitmişti.

Ateşin ağzından:

Zeynep'in kapısa vurmuştum. Taşındığı için yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorucaktım. Hem daha fazla iletişim kurmak istiyordum. Kapıyı açılınca karşıma bakınca erkek görmeyi beklemiyordum. Kalbimde sızı olmuştu. Hemen kendimi kaptırmamalıydım ama herşey bi an da olmuştu, kaç defa rüyalarıma girmişti o kehribar gözleri. Karşımdaki adam "Ne için gelmiştiniz? " Diye sorunca ona dönüp"Yardıma ihtiyacınız var mı diye gelmiştim. " Tebessüm edip. "Biz hallettik sağolun. " Dedi. Kafamı sallayıp iyi günler diyip gittim. Böyle bişey beklemiyordum. Merdivenlerden çıkarken yüzümde ıslaklık hissetmiştim. Hadi ama bu yüzden ağlamamalıyım. Zaten bişey olmamıştı sadece sevmiştim belki de yanılmıştım ama o kehribar gözlerini unutmazdım. Çok güzel bakışı vardı.

Zeynep'in ağzından:

"Kim gelmiş? " Ali bana dönerek"Komşu heralde yardıma gerek var mı diye sordu. " Kafamı sallıyarak onayladım. Ateş miydi gelen acaba.Çünkü tek onu tanıyordum."Abla iyimisin daldın yine."Kafamı kaldırarak gülümsedim"İyiyim neyse hadi sofrayı hazırlayalım. " Diyerek ayağı kalktım beraber hazırlayıp yemeğimizi yemeye başlamıştık.

*

"Aliii uyandın mı? " Diye seslenerek odasının kapısını çalarak içeriye girdim ama yatağı boştu. Tüm odalara baktım ama yoktu telefonu alıp aramaya başladım , küçük yaşta kaybolduğundan beri korku kalmıştı, birbirimize haber veriyorduk hep,2. Çalışta açılmıştı telefon derin nefes verip konuşmaya başladım.

"Alo neredesin ali? "

"Fırından simit poğaça almaya gitmiştim, bişey mi oldu?"

"Seni göremeyince korktum. "

"Haber vericektim ama uyuyorsun diye uyandırmak istemedim. Özür dilerim birtanem"

"Önemli değil, kapatıyorum o zaman. Seni seviyorum. "

"Bende seni seviyorum. "

Ateşin ağzından:

"Abi simit almaya gidermisin? " Elif'in sesini duyunca ona dönüm "Sen niye gitmiyosun. " "Tamam ben giderim hem Halil amcanın oğlu ders notlarını istemişti onu veririm. " Diyince ona sınırlı bi şekilde bakıp "Asla öyle bişey yapma, düşünme bile. " Dedim. "Sen gitmezsen ben giderim. " Dedi bilerek yapıyordu ben gitmezsen gideceğinide biloyordum, ayağa kalkıp kapıya doğru yürürken oda arkamdan geliyordu yandan ona bakıp"Sen nereye "diye sordum. " Hiç geçirmeye geliyom gelmiyim mi? " "Malsın biliyosun dimi. " "Sen ne dersen o. " Dedi. Gerçekten maldı ama seviyordum da. Ayakkabımı giyip merdivenlerden inerken Zeynep'in kapısıda açıldı, o adam da çıkıyordu. "Günaydın." Diyerek yanından geçtim. Oda "günaydın" diyerek karşılık verdi. Şuan beraber gidiyorduk ne güzel dimi sevdiğim kadının sevgilisiyle. Telefonu çalınca konuşmaya başladı. Güzelim diye kayıtlıydı Zeynep'miydi. Telefonu kapatırken seni seviyorum demişti. Hala emin değildim. Birden "ablamla tanışıyormusun? " Diye sorunca şaşırmıştım. "Ablan kim ki? " Geçen gelmiştin ya hani yardıma orda otuyoruz adı Zeynep" Kardeşimiymiş şuan mal gibi gülüyordum. "Haaa evet bir iki kere konuşmuşluğumuz var. " Dedim. Kafasını sallamıştı yürümeye devam ettik.

Loading...
0%