Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. BÖLÜM: darbe

@sumryym

Ve böylece hayatimdaki 3. darbemi yemiş oldum..

​​​​

3 hafta önce

6 aydan beri konuştuğum çocuk bir anda değişmişti. Okuldan çıkmıştım ve yetimhaneden zar zor izin alarak Seymen ile buluşmaya gitmiştik lakin son zamanlardaki agresif hâlleri ve akıl almaz isteklerinden oldukça rahatsız olmaya başlamiştim.

 

Seymen 18 yaşında oldukça zengin bir ailenin tek oğluydu. Staj yaptığım kuaförün sahibinin oğlu olarak hayatıma girmişti. İlk önce flört olarak başlayan konuşmamiz 6 ay içinde oldukça hızlı ilerlemişti. Söyleki Seymen'in ailesi bu durumdan haberdardı ve hiç sorun etmemişlerdi...

 

Seymen ile şarampoldeki alışveriş merkezinin önünde buluşacaktik ve Müdire hanımdan izin alana kadar buluşacağımız saatten yaklaşık 20 dakika kadar gecikmiştim. Alışveriş merkezinin önünde beni bekleyen Seymene baktım. Oldukça gergin görünüyordu.

 

Seymen'in yanına ilerlerken bı anda gözlerimiz kesişti ve bir hışımla yanıma doğru adimlamaya başladı. Bu hâlleri beni oldukça ürkütüyor ve kaçmamak için kendimi zor tutuyordum.

 

Seymen aniden gelip bileğime yapıştı. Ve şimdi kaçmanın tam sırasıydı...

"Kızım nerde kaldın sen bütün gün seni mi bekleyeceğim!" Bir yandan bileğimi kurtarmaya çalışırken diğer yandan Seymen'le göz göze gelmeye çalışıyordum. "Sende biliyorsun yetimhanede öyle kafana göre çıkıp gidemezsin, ayrıca beklemeyeceksen çağırmayacaktın" dedim. Bu dediklerim Seymen'i daha çok çıldırttığı gibi bileğimdeki baskıyı da arttırmayı ihmal etmemişti.

 

"Bana bak kızım benimle böyle atarlı konuşmayacaksın yoksa başına hiç istemeyeceğin şeyler gelir ona göre." Sesinin sakinliği beni ürpertmeye yetiyordu, umarım günün sonunda üzülen ben olmazdım.

 

Benim cevap vermemi beklemeden bileğimi tutup Mercedes'inin arka koltuğuna resmen fırlatıp kapıyı kilitledi, kendisi de şoför koltuğuna geçmişti bile.

 

Korkuyla bağırdım "NAPIYORSUN ÇABUK KAPIYI AÇ! KİME DİYORUM KAPIYI AÇSANA" elini hızla direksiyona vurup gaza bastı. O kadar hızlı gidiyordu ki oturduğum koltuğa resmen yapıştım. Elerimin titremesinden zar zor kemeri takıp titreyen sesimle "s-sen ne yapıyorsun?" dedim.

 

O cevap vermeyince daha çok sinirlenip "SANA NE YAPTIĞINI SORDUM!" bağırmama sinirlenmiş olacak ki "Sus be kadın! Ne yapacağımı göreceksin . Bana bugün söylediğin lafları sana tek tek yedireceğim!" Korkudan sesimi çikaramazken anı bi manevrayla arabayı sağa çekti ve yolun kenarında bekleyen genç bir çocuğu arbaya aldı. Genç çocuk bana dönüp sırıttığında midem bulanmaya başlamıştı bile.

 

Korkuyla "S-seymen bu kim?" dedim. Seymen ise sakince "Öğreneceksin. Şimdi sus yoksa birazdan yaşayacağın şeylerin 2 katını yaparım, seni öldürürüm!" Korkudan dilim lal olmuştu. Seymen başını bana çevirip "Aferim" dedi ve oyalanmadan başını çevirip arabayı sürmeye devam etti.

 

Sonunda bir ormana geldiğimizde arabaya kenara çekti. Arabadan inip kapımı açtı. Beni bileğimden tutarak arabadan çıkardı. Tam bağaracağım sırada ağzımı kapattı ve yanındaki genç ile beraber beni ormanda bulununan kulübeye götürüp kapıyı kilitlediler...

 

O gün yediğim dayakların , bana edilen hakaretlerin ve de yapılan şeylerin haddi hesabı yoktu. Bağırmaktan ses tellerim kısılmıştı ama bu onları durdurmamişti. O gün bir kez daha lanet okudum anneme.

 

İşkencem saatlerce devam etti, ertesi gün polisler beni kulübede buldu. Ama Seymen ve o çocuk yoktu, kaçmışlardı...

 

1 hafta hastanede kaldım ve sonra yurda geri döndüm. Hastaneden döndükten sonra iyi gbiydim fakat mide bulantılarımdan şüphelendiğim için test yaptırdım ve çıkan 2 çizgiyle ben hayata yeniden başlamiştim.

 

 

 

Evett kızın neden hamile kaldığını öğrendik.

Yazım yanlışları olduğu yerlerde beni uyarirsaniz sevinirim

İlk kitabım ve kendimi geliştirmek istiyorum

Yeni bölüm için sınır 2 oy 2 yorum

YEni bölümde görüşürüz

Loading...
0%