Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. BÖLÜM: artık bende bir anneyim

@sumryym

Biraz soluklandım. Kendimi fazla yormak istemiyordum. Elimi karnıma götürüp okşadım, orada minik bi ben vardım ayrıca Seymen'in bir yarısı da vardı gözlerimi kapadım şuan bunları düşünmek bile istemiyordum ama şöyle bir gerçek vardı ki kaçtığımı polislere haber verdikleri an bulunacaktım ve aklımdaki tek sorun bebeğime ne olacağıydı. Onu bizden alacaklar hayır, ne olursa olsun onu benden almalarına izin vermeyeceğim artık bende bir anneyim.

 

Çok susamıştım belki yakinlarda bir market vardır umuduyla ayağa kalktım. O sırada önümden tahminen 30 yaşlarında uzun , iri yapılı ayrıca sarışın ve mavi gözlere sahip bi amca çıktı. Belki marketin yerini ondan öğrenebilirdim. Yabancı amcanın yanına yaklaştım ve "Amca bı bakar mısın? " Amca bana baktı ve

"Amca derken ufaklık?"

"Ufaklık derken amca?"

"Bana bak kızım ben senin amcan falan değilim 24'ümde bi çıtırım"

Şaşkınlıkla karşımdaki çıtıra bakıyordum.

"O zaman... 24'lük çıtır bey abi bana marketin nerede olduğunu tarif etmeye ne dersin? Bu sayede bunak olup olmadığını daha iyi anlarım!" Dedim neşeli bir tavırla, çünkü gerçekten çok susamıştım.

 

O sırada sarışın çıtırın arkasından aynı ona benzeyen fakat esmer ve yeşil gözlere sahip olan başka bi adam geldi. Gözlerini ikimizin üstünde gezdirip "ne oluyor burda?" Diye sordu. Sarışın çıtır biraz korkmuş gibiydi "abi sen nerden çıktın yaaa bu kardeşimiz marketin yerini sordu da onu tarif ediyordum" dedi endişeyle

 

Şimdi onu kapana kıstırmıştım. Benimle uğraşmanın ne demek olduğunu ona gösterecektim!

"Ne marketi? Ben market falan sormadım ayrıca lütfen şu kardeşinize terbiye verin sabahtan beri peşimi bırakmıyor! Siz gelmeden önce de numaramı istedi." Sonuçta azıcık yalandan kimse ölmezdi.

 

"Melih mi senin numaranı istedi? Ayrıca ne zamandan beri peşinde" dedi esmer adam, demekki sarışın olanın adı Melih idi.

Melih "Abi inanma kıza yalan söylüyor" desede diğer adam

"Melih kes sesini, sende çabuk cevap ver ne zamandan beri seni takip ediyordu!" Çok yanlış kişiye şaka yapmiştim sıçtık

 

"2 s-saattir" sesim titriyordu lanet olsun!

Melih "ABİ BEN 2 SAAT ÖNC-"

"KES SESİNİ MELİH! Bu yalancı da devletin başkomserine yalan söylemenin cezasını çekecek!" Sıçtık Cafer bez getir...

 

 

4. Bölüm de bitti

Önerilerinizi merak ediyorum

Sınır 4 oy 4 yorum

Sizi seviyorum≤3

 

 

 

Loading...
0%