Yeni Üyelik
5.
Bölüm

✨3. Bölüm✨

@sunwonn

İyi okumalarrrrrr 💓 💖

Oyunuzu kullanırsanız bana büyük bir motivasyon verir😺

Ve daha güzel bölümler yazarım🙃

Sınır koymayacağım isterseniz oyunuzu verirsiniz🤗

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤


Sevgi


Gözümün dolduğunu hissettim. Ve maalesef bu kez gülümseyemiyordum. Parkın etrafında yürümeye devam ettim. Gözümden yaşlar akmaya başladığında gözümü kapatıp başımı eğdim. Ayağım bir taşa takıldı ve kendimi yerde buldum. Gözlerimi açtım, anlımı elektrik direğine çok sert vurmuştum. Anlımın kanadığını fark ettiğimde elimi anlıma attım. Elimdeki kana bakarken gözlerimi kapadım ve göz yaşlarını engellemeye çalıştım. Canım yanıyordu ama kalbimin acısı daha fazlaydı, ağırdı...

Telefonum çaldığında cebimden telefonumu çıkardım. Arayan kişi Ege'ydi. Telefonu açtım, hoparlörü açtım ve telefonu kucağıma bıraktım. " Nerdesin? Senin yanına gelicem. Nerdesin? Cevap ver, Sevgi!" Ege'nin sesi telaşlı çıkıyordu. Cevap vermemi bekliyordu ama sesimin titremesini duyarsa neler yapacağını kestiremediğim için cevap vermedim. Telefonu kapattım. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Ama ağlamamam gerekti, ağlayamazdım. İstanbul'dayken Kaan bana "Neden ağlıyorsun, seninle dalga geçsinler diye mi? Yazık" demişti. Herkes bana gülmüştü. "Ağlamayacağım, ağlama Sevgi... Neden ağlıyorsun? " Dedim kendi kendime.

" Sevgi!" Arkamdan gelen ses ile irkildim. Batu'nun ikizi Bartu'ydu gelen. Hemen göz yaşlarımı sildim. Her zamanki gülümsememi getirdim. Gülümsedim ve Bartu'ya döndüm. Hesaba katmadığım bir şey vardı. Alnım yarılmıştı. Bartu dehşetle bana bakarken hemen yanıma geldi. " Alnına ne oldu?" Dediğinde içten bir şekilde gülümsedim. Beni düşünen birileri vardı. Beni önemseyen birileri vardı. " Birşey olmadı, neden bugün okula gitmedin?" Dedim gülümseyerek. " Acıdan kafayı yedin galiba, birşey olmadı diyorsun ama çok kötü kanıyor" dedi şaşkınlıkla. Bartu " Bana tek tek her şeyi anlat. Çok büyük bir şey olmuş çünkü ilk defa ağladığını gördüm, hemde hıçkıra hıçkıra. " Her şeyi görmüştü. Benimle dalga mı geçecekti? Hayır Bartu öyle biri değil, değildir değil mi? Ne saçmalıyordum. Gözüm kararıyordu, Bartu birşeyler söylüyordu ama onu duyamıyordum. En son gördüğüm şey Bartu'nun telefon ile konuştuğuydu.


♪♪♪


"Tolga abi, Sevgi ne zaman uyanıcak?" Bartu'nun sesiydi. Gözlerimi açmaya çalıştım ama göz kapaklarım birbirine yapışmışdı. " Birazdan uyanır, hemşireyi duydun biraz dinlenmesi gerekiyor." Dedi Tolga abim. Gözlerimi yavaşça açtığımda Bartu oturduğu tekli koltuktan kalktı ve yanıma geldi. Tolga abim hemen yanımda ayaktaydı. " Ben hemşireye haber vermeye gidiyorum. Bartu sen Sevgi'ye göz kulak ol ben on beş dakikaya geliyorum. " Bartu olumlu anlamda başını salladı. Tolga abim odadan çıktı. Hastaneye ne ara gelmiştim. Bayılmıştım, ama neden?

Bartu'ya döndüm " Ege, Ege'ye haber vermediniz değil mi? " Diye sordum." İlk cümlenin bu mu olması gerekirdi? Ama merak etme, kimseye haber vermedik." Zorlukla gülerek, başımı salladım. "Teşekkür ederim, sen olmasaydın belki de..." Bartu sözümü yarıda kesti ve," Bir daha bana teşekkür ettiğini duymamayım. Bide istersen Ege'yle konuş seni merak etmiştir. Annene de Tolga abin yanında olduğunu söyledi." Dedi.

Yataktan doğruldum ve yatağın yanındaki komodinin üstünden telefonumu aldım. Telefonu açtığımda Ege'den on dört mesaj geldiğini gördüm. Sadece Ege'den değil tanımadığım bir telefon numarası da mesaj atmıştı. Ege'nin mesajlarına girdim.


Ege: Sevgi telefonlarıma cevap ver! (10:12)

Ege: Sevgi başına birşey mi geldi? (10:13)

Ege: Yanına gelmemi ister misin?(10:22)

Ege: Özür dilerim. Sana bir kötülüğüm olduysa özür dilerim.(10:29)

Ege: Lütfen, lütfen cevap ver. (10:32)

Ege: Batuyla beraberiz. Seni parkta bulamıyoruz.(10:54)

Ege: Neredesin?(11:02)

Daha fazlasına bakmadan Ege'yi aradım. Ege tek çalışta açtığında " İyi misin?" Diye sordu endişeyle. " Evet, iyiyim sadece Tolga abimle yürümeye çıktık. Eğer seni çok meraklandırdıysam özür dilerim. " Dedim. Ege "Birdaha benden gizli birşey yaparsan mahvolursun, seni öldürürüm!" Dediğinde gülümsedim. " Batu senin için çok endişelendi. Seninle konuşmak istiyor, konuşmak ister misin?" Diye sordu Ege. "Telefonu ona ver, konuşmak istiyor..." Lafımı yarıda kesen Batu'nun sesiydi. "Nasılsın? İyi misin? Neden bize haber vermedin? Nerdesin? Yanına gelelim mi? Birşeye ihtiyacın..." Kıkırdamaya başladığımda Batu'nun sesi kesildi. " Komik bir şey mi söyledim?" Dedi sinirle. " Yok canım, benim aklıma başka bir şey geldi." Kıkırdamaya devam ettiğimde, Batu "Neye gülüyorsun? Söylede bizde gülelim. " Dedi bir öğretmen edasıyla. Kıkırdamaya bıraktım ama gülümsemeye devam ettim.


​​​​​​BÖLÜM SONU 🙃

NASILDI?

YORUM VE OYLARINIZI BEKLİYORUM 💕

WATTPAD AÇILANA KADAR BURADAYIM 💅🏻

UMARIM BEĞENİRSİNİZ 💓


Loading...
0%