Yeni Üyelik
7.
Bölüm

✨5. Bölüm✨

@sunwonn

İyi okumalarrrrrr 💓

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 💕


Sevgi 


​​​​​​Yeni açılan kafeteryaya gelmiştik. Tolga abim bana beklememi söylemişti. Kafeteryanın önünde park halinde bulunan arabanın içerisinde bekliyordum.


Neden beni bekletiyordu ki? Bu sorunun cevabını birazdan öğrenecektim.


Bugün benim doğum günüm ama kimse benim doğum günüm için bir şey hazırlamıştı. Bu kalp kırıklığıydı...


Kimsenin benim için bir şey yapmasını istemedim hiçbir zaman. Ama bana" doğum günün kutlu olsun" deselerdi yeterliydi. Ama unutmuşlardı...


16 senedir hiçbir zaman doğum günümün kutlanmasını istememiştim. Ama neden 17 yaşına girdiğim zaman istiyordum...


Hayır istemiyorum, kimsenin bana süpriz yapmasını istemiyorum. Ben kendime hazırlardım, gerektiğinde...


Şuan gerekiyordu çünkü bu bana mutluluk getirirdi.

Hemen siyah çantamdaki telefonumu elime aldım. Tolga abime mesaj gönderdim...

Siz: Abi ben kendimi iyi hissetmiyorum. Ben bu kutlamaya katılmayacağım. Kendime gelmem için uyumam gerek. (17:47)

Siz: Hatta çoktan arabadan indim. (17:48)

Yalan. Yalan söylemiştim. Ben kimseye yalan söylemeyi sevmezdim. Söylememeliyim.

Hemen arabadan indim ve oradan uzaklaştım. Bir pastanenin önünde durdum. Pastanenin adı ilgimi çekmişti, LANETLİ SEVGİ. Hastaneye girdim ve küçük bir pasta satın aldım. Telefonuma mesaj geldiğinde hemen kimin attığına baktım... Bakmaz olaydım.

Tolga abim 👮🏻‍♂️: Şakan komik değildi. Kıkırdamadım. (17:54)

Tolga abim 👮🏻‍♂️: Eve geliyorum, sen bu kutlamaya gelmezsen olmaz(17:57)

Evde değildim. Şimdi ne yalan uyduracaktım. Abim artık bana güvanmeyecekti.

Siz: Evde değilim. Bir arkadaşımla birlikte onun doğum gününü kutluyoruz.(Bundan sonra saat yazmayacağım)

Yalan, yine yalan. Yalan söylemek istemiyorum artık. Yanımda bir arkadaşım yok... Tek başıma doğum günümü kutlayacaktım.

Her zaman gittiğim parka gelmiştim. Bu park benim için çok önemli çünkü burada arkadaşlıklar kurmuştum. Yani eski arkadaşlarımı arkadaş edindim.

Bir banka oturdum ve pastanın paketini açtım. Pastam çilekliydi. Küçüklüğümden beri çilekli pasta istiyordum doğum günümde. Artık almıştım...

Bana doğum günü pastalarını çikolatalı alıyorlardı. Çünkü en sevdiğim çikolatalı olan sanıyorlar.

Üzerinde 17 yazan bir mum almıştım. Patanın üzerine beyaz renkteki mumumu koydum. Yakamadım, çakmağım yoktu. Hemen etrafıma bakındım. Orta yaşlardaki bir adamın sigarasını yaktığını gördüm. Pastayı bankın üzerine koyup koşar adımlarla adamın yanına gittim. " Afedersiniz, çakmağınızı ödünç alabilir miyim?" Adam olumlu anlamda başını salladı. Elinden çakmağı alıp tekrar banka ilerledim.

Bankın üzerine bıraktığım pastamın üzerine pembe bir zarf bırakılmıştı. Zarfı elime alıp etrafıma bakındım. Çakmağını aldığım adamın dışında kimse yoktu. Zarfı adam koymadığına göre kim koymuştu?

Banka tekrardan oturdum ve pastayı kucağıma koydum. Yavaşça zarfı açtığımda içerisinde dörde katlanılmış bir kağıt buldum. Kağıdı açtığımda içerisinde bir not vardı. El yazısı ile yazılmıştı.


​​​​​​Doğum günün kutlu olsun. Sevgi Çiçeği.


Mutlu olman dileğiyle.


Kim olduğumu bilmiyorsun ama sonra öğrenirsin.


Şimdi kendine aldığın pastayı yanına al ve yeni açılan kafeteryaya git.


Bu iyiliğimi sakın ama sakın unutma.


Gitmezsen çok pişman olacaksın, demedi deme.


Telefon numaram: 0543***


Sakın beni sapık sanma.


Gelecekte seninle olacağım ve kim olduğumu göreceksin.


Görüşürüz, umarım.


​​​​

​​​​​​​​​​​​Kim yazdı bunu? Diye düşündüm, ama tanıdığım kimse böyle bir not yazmazdı. Kimdi bu gizli şahıs?

Ve neden kafeteryaya gitmemi isdedi?

Kim olduğunun bir önemi yoktu. Ben onun dediğini yapacak ve o kutlamaya gidecektim. Tolga abimi aramak için telefonumu açtığımda tüm yakınımdaki insanların beni en az bir kere aradığını gördüm. Kaşlarım kalktığında neler olduğunu anlayamadım. Tolga abimi arayıp telefonu kulağıma yaklaştırdım. Abim hemen telefonu açtığında konuşmasına bile izin vermeden. " On dakikaya kafeteryaya geliyorum, ama bir süprizle..." Değip telefonu kapattım.

İçimden bir ses güçlendiğimi, kendimi sevmeye başladığımı söyledi. Başka bir ses rezil olacağımı, saçmaladığımı söylüyordu... Hangisi haklıydı?


♪♪♪


Kafeteryanın önünde durduğumda derin bir nefes aldım. Kafeteryaya bir adım attım, bir tane daha, bir tane daha...


Kapının önünde durduğumda kapı kendiliğinden açıldı. Her taraf zifiri karanlıktı. Tek elimle tuttuğum pastayı iki elimle tuttum, pasta benim için önemliydi.


Bir anda arkamdaki kapı sert bir şekilde kapandığında başımı iki yana salladım. Arka arka yürümeye başladığımda tüm ışıklar yandığında tanıdığım herkesin kafeteryanın içini doldurduğunu gördüm. İki kişi dışında... Annem ve babam...​​​​Tam karşımda Tolga abim duruyordu... Elinde bir çikolatalı pastayla...


Herkes bana bakarken " Doğum günün kutlu olsun!" Diye bağırdılar. Elimdeki pastayı gördüklerinde şaşkınlıkla bana bakıyorlardı. Tolga abim elimdeki pastaya yavaşça gözlerini indirdiğinde tek kaşını kaldırdı.

Bunu beklemiyordum... Kimsenin benim doğum günümü kutlamasını beklemiyordum. Kimsenin beni önemsemedigini hatta unuttuğunu düşünmüştüm...

Etrafımdaki insanlar fısıldamaya başladığında yutkundum ardından " Ben... Sizin doğum günümü kutlamasını beklemiyordum..." Diyebildim. Elimdeki pastaya bakarak "Doğum günümü kendi başıma kutlayacaktım... Teşekkür ederim..."

Arkamdan biri kolumu tuttuğunda irkildim. Yavaşça arka tarafa dödüğümde Bartu'yu gördüm. Bartu kulağıma eğilerek " Ben asla senden başka bir kızla gezmem, ve senin inanmam için böyle bir senaryo kurdum. Özür dilerim seni kırmam gerekti... Gerçekten özür dilerim..." Dedi fısıldayarak. Bana sarıldığında bende ona sarıldım.


♪♪♪


Gece olmuştu eve döndüğümüzde odama çekilmiştim. Üzerime siyah bol kısa kollu bir tişört ve Helli Kitty'li bol bir eşofman vardı. Saçlarımı açık bırakmıştım ve her zamanki gibi mutsuzdum...


Annem ve babam bu günü yaş günü ilan edeceklerini söyleyip kahkahalarla gülmüşlerdi, az önce...


Aklıma not geldi. Çantama koyduğum pembe zarftaki notu çıkardım ve telefon numarasını kaydettim. Çevrimiçi yazısını görünce mesaj atmak istedim.


Bölüm sonu 😬


Bir dahaki bölümde sadece yazışma olucak📢


Nasıldı?

Sizce Gizemli şahıs kim??

​​​​​​Sevgi'nin doğum günü nasıldı?

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 💓💫

lüm önerileriniz olursa yazabilirsiniz bölüme eklemeye çalışacağım 📜


​​


 


​​​​​​​


Loading...
0%